Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Utazás:
repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással
Elhelyezés:
helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobában, 1 éjszaka hajón a Halong-öbölben
Ellátás:
reggeli, a körutazás alatt 9 főétkezés, a hajón teljes ellátás (italok nélkül)

Miért ez az út?

Garantált indulás

Garantált indulás

Természeti látnivalók

Természeti látnivalók

Több országot érintő program

Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Program nyomtatása

Részletes program

1. nap/január 17. Budapest - Hanoi

Utazás Budapestről repülővel menetrend szerinti járattal, átszállással Hanoiba. Éjszaka a repülőn.

other_341_37184_1000ut-csipetnyi-vietnam33.jpg

2. nap/január 18. Hanoi (vacsora)

Hajnali átszállás után érkezés Hanoiba a kora délutáni órákban, transzfer a szállodába a szállás elfoglalása után szabad program. Vacsora és szállás Hanoiban (1 éj).

Szállás: MK Premier Boutique vagy hasonló

3. nap/január 19. Hanoi - Halong-öböl (reggeli, ebéd, vacsora)

Reggelit követően elutazás a Világörökség részévé nyilvánított Halong-öbölbe, Vietnám egyik legszebb természeti látványosságához. Kihajózás a „Leszálló sárkány” smaragdzöld öblébe, melyet kis szigetek (megközelítően 3000 sziget), különleges formájú mészkő sziklaképződmények, barlangok tarkítanak. Ebéd, vacsora és szállás a hajón (1 éj).

Szállás: Hai Long Dragon Cruise vagy hasonló 

other_338_37184_1000ut-csipetnyi-vietnam34.jpg 

4. nap/január 20. Halong-öböl – Hanoi (brunch)

Kora reggel gyönyörködhetünk a reggeli fényekben és a környezetben, és egy reggeli Tai Chi órán is részt vehetünk, ha szeretnénk. Kikötés előtt elfogyasztjuk kései reggelinket (brunch) a fedélzeten. A kikötőből transzfer vissza Hanoiba. Szállás Hanoiban (1 éj).

5. nap/január 21. Hanoi (reggeli, ebéd)

Délelőtt városnézés Hanoiban, amely érinti Ho Chi Minh – a modern Vietnám megalapítójának mauzóleumát, a koloniális stílusú Kormányzói Palotát, az „Egylábú” Pagodát, majd az Irodalom Templomaként ismert 1070-ben alapított és Konfuciusznak dedikált első vietnámi egyetemet.

Ezután látogatás a Néprajzi Múzeumba, majd riksába ülve a „36 utca” néven emlegetett Hanoi óvárosának felfedezése. A városnézés után elrepülés Danang városába, érkezés után transzfer a szállodába Hoi Anba (2 éj).

Szállás: Le Pavillion Luxury vagy hasonló 

6. nap/január 22. Hoi An - Ba Na Hills (reggeli, ebéd)

A mai napon Ba Na Hills csodálatos látnivalóit fedezzük fel, a Linh Ung pagodát és buddha szobrot, majd nem utolsó sorban az „Arany hidat”, melyet a sziklából kiemelkedő két hatalmas kéz tart a magasba. Ebéd útközben.

other_344_37184_1000ut-csipetnyi-vietnam32.jpg

7. nap/január 23. Hoi An – Saigon (reggeli, ebéd)

Délelőtt gyalogos városnézés Hoi An ősi városában. Végigsétálunk a kereskedők házai között, majd megtekintjük egyik legfőbb látványosságát, a „400 éves” Japán Fedett Hidat, a csodálatos fafaragásairól ismert dísztermet (Assembly Hall) és a helyi piacot. Ebéd után hajókázunk a Thu Bon folyón, először meglátogatjuk a Than Ha fazekas falut, ahol elsajátíthatjuk a fazekasság mesterfogásainak alapjait és élvezhetjük a helyi lakosok mindennapi életét. Az élményekben gazdag nap végén transzfer a repülőtérre, elutazás Ho Chi Minh City-be, az egykori Saigonba. Szállás Saigonban (3 éj).

Szállás: Paragon vagy hasonló 

8. nap/január 24. Saigon - Mekong-delta (reggeli, ebéd)

Reggeli után kirándulás a Mekong-deltához a természet egyik csodálatos szépségű képződményéhez, melyet a gazdag élővilág és a holtágak jellemeznek. Gyönyörködünk a tájban, kisebb szigetekben. Tovább hajózunk a csatornákon és élvezzük a vidék megnyugtató világát, megfigyeljük a helyiek mindennapi életét. Kóstolunk különleges gyümölcsöket, miközben tradicionális dallamokat hallgatunk. Ebéd után pihentető séta, majd visszahajózás, kikötés után utazás Saigonba.

other_347_37184_1000ut-csipetnyi-vietnam31_(2).jpg

9. nap/január 25. Saigon - Cu Chi alagutak (reggeli, ebéd)

Délelőtt látogatás a híres Cu Chi alagutakhoz. Az eredeti alagútrendszer hossza 200 km volt, de ebből mára már csak 120 km maradt meg. A vietnámi háború alatt a vietkongok kórházakat, lakásokat, fegyvertárolókat, iskolákat rendeztek itt be, gyakorlatilag a föld alatt éltek és innen indították a támadásaikat is. Ebéd után városnézés Saigonban, látogatás az Újraegyesítési Palotához, majd a Notre Dame (Miasszonyunk) Katedrálishoz és a gyarmati időkből megmaradt jellegzetes épületek megtekintése kívülről: Dong Khoi utca, Continental Hotel, Operaház, Városháza, Régi Postahivatal.

A városnézés után egy különleges fakultatív programon vehetünk részt, egy esti Street food túrán, ahol mindenki külön kísérőjével (sofőr) motorra pattan, és elmerül az esti Saigon színes forgatagában. Konvojban haladva felfedezzük a város rejtett titkait, kis bárokban, apró éttermekben ismerkedünk a helyi ízekkel, a tavaszi tekercstől az igazi tengeri ételekig mindent megkóstolunk, majd egy éjszakai zenés bárba is benézünk, mielőtt visszatérünk a hotelbe.

10. nap/január 26. Saigon – Mui Ne (reggeli, vacsora)

Reggeli után transzfer Mui Ne tengerpartjára, ahol a körút méltó befejezéseként csodálatos homokos strandok és égig érő kókuszpálmák várják utasainkat. Érkezés után szabadidő a tengerparton. Vacsora és szállás Mui Né-ben (4 éj).

Szállás: Pandanus  Resort vagy hasonló 

11-13. nap/január 27-29.  Mui Ne (reggeli, vacsora)

Reggeli a szállodában, szabadidő a tengerparton. Igény esetén lehetőség van helyi fakultatív programok szervezésére (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

14-15. nap/január 30-31. Mui Ne – Saigon – Budapest (reggeli, ebéd)

Reggeli után szabadidő a szállodában. Ebéd, késői kijelentkezés (kb. 15:00-kor), majd transzfer a repülőtérre Saigonba. Érkezés Budapestre a 15. napon.

A körutazás során a programok sorrendi és a szállodák kategórián belüli változtatásának jogát helyi partnerirodánk fenntartja!

Fakultatív programok:

Újdonság!

Fakultatív esti motoros túra Saigonban: 54.000 Ft

(Min. létszám: 10 fő)

Fontos információk:

Tervezett menetrend (változhat)

 emirates_.png 

EK 112 Január 17.  Budapest - Dubai   15:10 - 23:20   kb. 5 óra
EK 394 Január 18.  Dubai - Hanoi         03:40 - 12:40   kb. 6 óra

EK 393 Január 30.  Saigon - Dubai       23:55 - 04:25    kb. 7 óra 30 perc
EK 111 Január 31.  Dubai - Budapest    10:35 - 13:35    kb. 6 óra

Az indulási és érkezési időpontok helyi idő szerint értendők.

Időeltolódás Budapesthez képest a téli időszámítás szerint Vietnámban + 6 óra.

Igény esetén business osztályú repülőjegyek is foglalhatók.


Utazás Emirates járattal

Az Emirates járatokon turista osztályon maximum 30 kg lehet a poggyász súlya. A fedélzetre egy, maximum 7 kg-os kézipoggyász vihető fel, személyenként.

Akinek van Emirates (Skywards) törzskártyája, kérjük, legkésőbb 2 héttel az indulást megelőző időpontig ezt jelezze felénk, mert a törzsszámot rögzíteni tudjuk a foglalásban. Akinek nincs és szeretné a mérföldeket gyűjteni (a mérföldgyűjtés számos előnnyel jár), a következő oldalon tud tájékozódni, illetve regisztrálni. 
https://www.emirates.com/hu/hungarian/skywards/registration/ 

Forrás és további információ: https://www.emirates.com/hu/hungarian/


Utazás hagyományos légitársasággal (általános információk)

Amennyiben rendelkezik az adott légitársaság(ok)ra érvényes törzskártyával, kérjük feltétlen jelezze felénk a foglalás során. A kártyaszámot a foglalásban rögzítjük és így nem vesznek el a mérföldek.

Kényelmi  szempontú ülőhelyválasztás esetén (ülőhelyek nagyobb lábtérrel / vészkijárat közelében) a  légitársaság előzetesen megszabhat feltételeket (mint például az angol nyelv ismerete, fizikai alkalmasság az ajtó kinyitására). vészkijárat közeli üléseket családosok részére (gyermekkel, babával utazók) nem tudunk biztosítani felár ellenében sem.
Ingyenes ültetés esetében a légitársaságok “standard” típusú ülőhelyeket biztosítanak.
Esetlegesen előforduló géptípus csere esetén nem garantálják az azonos jelzéssel/számmal ellátott ülőhelyet.
Egyes járatokon az ültetés csak felár ellenében kérhető (ilyen igényüket kérjük jelezzék előre)!

Olyan úticélok esetében, ahol az adott országban belföldi járaton is utazunk, az igénybevenni kívánt járatok/légitársaságok szabályzata egymástól eltérő lehet. (pl. poggyász méret/súlyhatár). Részeteket az aktuális utastájékoztató tartalmazni fogja.

Nehezen mozgó/mozgáskorlátozott utasaink részére a hagyományos légitársaságok tolószéket tudnak biztosítani, mellyel az utas repülőtéri közlekedését/átszállását segítik a jegykezeléstől a kapuig. Kérjük ilyen igényét szíveskedjen előre jelezni.

A fedélzeti ellátásban a légitársaságok között eltérés lehet. A standard ételkínálat mellett az alapvető érzékenységeknek illetve elterjedt étkezési szokásoknak megfelelő ételek közül tudunk választani. Különleges ételrendelés esetén (vegán, laktóz-,gluténérzékeny, diabetkus stb.) a menük nem keverhetők. Előfordulhat, hogy néhány úticél esetében különböző okokból korlátozott (pl vallási okok) ételkínálattal találkozhatunk. Egyes - jellemzően rövidtávú járatok - előfordulhat, hogy fedélzeti ellátás nincsen, vagy fizetős szolgáltatás.

Biztonsági okokból szúró-, vágóeszköz, manikűrkészlet valamint 1 dl-nél több folyadék szállítása csak a feladandó poggyászban lehetséges. 

 

 Beutazási feltételek

Vietnám 2022. március 15-től korlátozás nélkül lehetővé tette a beutazást a külföldiek számára.
Jelenleg Covid elleni védőoltásra vagy PCR tesztre nincsen szükség a beutazáshoz.
Az útlevélnek a hazaúttól számítva minimum 6 hónapig szükséges az érvényessége. 

A beutazáshoz vízum is szükséges, amelyhez a következők kellenek:
- 1 db fehér/világos hátterű igazolványkép, 4,5 x 3,5 a szabványméret (jól látható, szemből fotózott)
- színes beszkennelt vagy lefotózott útelvél másolat a fényképes oldalról 


Fizetési határidők egzotikus körutak esetében

Egzotikus programjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

 • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
 • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
 • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

A program szerinti belső repülőjegyeket és vonatjegyeket (ahol van ilyen) irodánk ennél korábban is kiállíthatja, amiről külön nem küldünk értesítést az utasainknak.

 

Társítási garancia

A társítási garancia logóval feltüntetett utak esetében nem kell egyágyas felárat fizetnie az utasnak, ha nem sikerül mellé utas társat találnunk.

Feltételek:
- Legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőző időpontig szükséges jelentkezni. (Az ettől eltérő esetek egyenként, külön elbírálás alá kerülnek.)
- A körutazáson TÖBB hely is legyen még szabadon. (Vagyis: az utolsó helyre társítási garanciával nem lehet jelentkezni.)

Az oldal tetején, a „Miért ez az út?” felületen keresse a társítási garancia feliratot.
Kizárólag az adott felirattal feltüntetett utaknál vállalunk társítási garanciát.

 

 


Mui Ne tengerpartján a Pandanus Resort félpanzió Plus ellátásának tartalma

Ebéd vagy vacsora (előétel, főétel és desszert A’la carte étlapról) a program szerint, 2 órás korlátlan italfogyasztással az étkezés alatt: helyi bor, helyi csapolt sör, üdítő, ásványvíz.


Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
A BBP biztosítás további előnye, hogy esetleges járattörlés vagy repülőgép késése esetén 150 EUR összeghatárig fedezik a légitársasági kártérítés behajtásának ügyintézési költségét, amennyiben az arra specializálódó cégen keresztül történik az ügyintézés. (Utasbiztosítás szabályzat G pontja.) További részletekről érdeklődjön kollégáinknál.
Biztosításokra vonatkozóan 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.
A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 

 

A körutazás idegenvezetője:

Mison Andrea

other_551_37184_1000ut-idegenvezetok-mison-andrea11.jpg

Miért is szeretek utazni? Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen közel 25 éves szakmai tapasztalatom és tanári végzettségem segítségével elérhetővé és érthetővé tudom tenni mások számára is a világ történéseit. Fontosnak tartom megélni és nem csak átélni az utazást: az általam vezetett utakon a szokásos látványosságokon túl garantáltan minden helyi furcsaságot kipróbálunk és megkóstolunk.
Az utazás iránti szeretetemet nagyapámnak köszönhetem, aki meséivel csodás országokba utaztatott minket, gyerekeket… Akkor még híres régésznek készültem. A két tannyelvű gimnázium szintén garancia volt a kötelező külföldi utakra. Az egyetemista-hátizsákos világjáró kalandok alatt döntöttem el: meg kell ismernem minél több kultúrát, ahol térd alatt piszok van. Az újabb és újabb civilizációk felfedezése szenvedélyemmé, majd életem egyik legjobb döntésévé, a hivatásommá vált.

Ismerje meg Vietnámot!

">

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2024.01.17 - 2024.01.31
15 nap / 12 éj
1 262 000 Ft

Körutazásunk új időpontjai és árai még előkészítés alatt állnak.
Amennyiben érdekli az elkészült program, akkor kérjük, kattintson az Értesítés kérés gombra.
Miután elkészült az ajánlat, kollégáink értesítik Önt.

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Értesítés kérés
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

 • nemzetközi és belföldi repülőjegyeket, illetékekkel, 23 kg feladott poggyásszal (melynek értéke kb. 455.000 Ft/fő)

 • 11 éjszaka szállást helyi 4* szállodákban, megadott típusú kétágyas szobákban
 • 1 éjszaka szállást helyi 4* hajón, megadott típusú kétágyas kabinokban

 • késői kijelentkezés az elutazás napján 15:00-ig

 • a körutazás alatt reggeli, 8 alkalommal főétkezés is, italok nélkül

 • a tengerparton reggeli és ebéd vagy vacsora a program szerint, megadott italfogyasztással

 • helyszíni közlekedést és megadott programokat belépőkkel

 • csoporttal utazó magyar idegenvezető 
 • erkélyes szobák a Ha Long - öbölben 

Az ár nem tartalmazza

 

 • a vízumot
  kb.19 000 Ft
 • a borravalókat
  kb. 120 USD / fő
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

 

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 

 • Egyágyas felár 
  290 000 Ft
 • Fakultatív esti motoros túra Saigonban
  54 000 Ft
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  Top: 860 Ft/fő/nap
  Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

 

 

Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)

Kapcsolódó magazin


Indokína fénypontjai

Indokína 6 országa közül három egy csokorban, mint egy igazi virágcsokor, szemet gyönyörködtető, szép, hat a lélekre is és elbűvöl. Laosz, Vietnám, Kambodzsa - Indokína legszebb virágai, ismerje meg őket.

Elolvasom ››

Laosz, Vietnám és Kambodzsa - Időutazás Ázsiában

Laosz, Vietnám és Kambodzsa történelmében, kultúrájában ugyan sok közös vonás van, mégis mindegyik ország büszkélkedik olyan látnivalóval, amelyet sehol máshol nem találhatunk meg!

Elolvasom ››

Vietnámi pho leves és a nouc mam halszósz

A tésztalevesek egész Ázsia szerte már évszázadok óta az étkezés alapját képezik, a pho viszont alig 150 éves múltra tekint vissza.

Elolvasom ››

Utazási magazin


Hasonló utazások


Kis létszámú csoport
Vietnam

Körutazás Vietnámban üdüléssel

17 nap / 14 éj
2024.11.21
összesen 1 időpontban
1 295 000 Ft/fő
Kis létszámú csoport
Vietnam

Vietnám - Kambodzsa körutazás

17 nap / 14 éj
2024.11.21
összesen 1 időpontban
1 550 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Thaiföld

Sunwing Kamala Beach 4*

15 nap / 13 éj
2024.03.31
összesen 1 időpontban
800 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Indonézia

Solia Legian Bali Hotel 4*

15 nap / 13 éj
2024.03.15
összesen 3 időpontban
650 000 Ft/fő
Egyesült Arab Emírségek

Atlantis The Palm 5*

8 nap / 7 éj
2024.03.09
összesen 2 időpontban
1 400 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!