1000út Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

Fejléc menü

Cégcsoport

Up Hotel Budapest 4*

Az Up Hotel Budapestben a legújabb technológiai megoldások megvalósítása mellett arra törekszünk, hogy mindig, minden helyzetben emberközpontúak legyünk. A modern közösségi terekben és a szobákban olyan technikai eszközök állnak a vendégek rendelkezésére, amelyek leegyszerűsítik és gyorsabbá teszik a szolgáltatások igénybevételét és a berendezések használatát, de ami a legfontosabb, lehetőséget adnak az azonnali visszajelzésre, amelynek segítségével alkalmazkodni tudunk a folyamatosan változó igényekhez. A koncepció megszületésekor a kényelem mellett fontos szempont volt a fenntarthatóság, a személyre szabott szerviz kialakítása és hogy olyan színes, nyüzsgő belső életet teremtsünk, ahol jó lenni és ahova jó visszajönni. Abban hiszünk, hogy egy szálloda elsősorban nem a modern technológiai megoldásoktól működik jól, hanem a segítőkész csapattól, akik folyamatosan odafigyelnek egymásra, a környezetükre és mindenekelőtt a vendégek igényeire.

https://uphotelbudapest.com/
E-mail: connect@uphotelbudapest.com 
Telefon: +36(30)1531531


Medos Hotel Budapest 3*

Budapesti hotelünk a város szívében, Oktogon mellett helyezkedik el, a Világörökség részét képező Andrássy út mentén. A környéken számos szórakozóhely, bár, étterem, kávézó és bevásárlóközpont megtalálható. Vendégeink a kulturális központban szállhatnak meg, mivel a legtöbb színház Budapest belvárosában, szállodánk környékén található.
A tíz emeletes Medos Hotel*** a 70-es években épült, mai napig védett épületként gazdagítja Budapest városképét. Megépülés óta a szálloda először 2013-ban került felújításra, majd a 2017-ben újabb rekonstrukció vette kezdetét, melynek következtében 2018 elején 46 új típusú Superior szobával bővült. Budapesti 120 szobás Medos Hotel*** vendégei kedvükre válogathatnak kilenc kategória közül. Élvezzék új építésű Superior szobáink kényelmét, Jókai térre néző balkonos szobáink kilátását, a tizedik emeleti apartmanok csodás panorámáját, vagy foglalják legkedvezőbb árú Economy szobáinkat! Budapest nevezetességei is hotelünk közvetlen közelében vannak, mint például: Operaház, Szent István-Bazilika, Andrássy út, Parlament, Hősök tere, Széchenyi Gyógyfürdő, Budapesti Állat- és Növénykert, Városliget, Széchenyi Lánchíd, Erzsébet tér.
A Medos Hotel*** rendkívül jól megközelíthető tömegközlekedéssel, ugyanis az 1-es metró (kis földalatti) és a 4-es 6-os villamos is megáll a 2 perc sétára található Oktogonon.

https://medoshotel.hu/
E-mail: reservation@medoshotel.hu
Telefon: +36 1 374 3000


1000 Ut Travel International

Beutaztató részlegünk, amely az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • Szállásfoglalás Magyarországon és a környékbeli országokban
  • Programok szervezése Magyarországon és környékbeli országokban

E-mail: info@1000dorog.travel és info@1000ways.travel
Telefon: +36 1 790 30 11
Honlap: www.1000dorog.travel és www.1000ways.travel

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!