Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Utazás:
repülővel, menetrend szerinti Turkish Airlines járattal
Elhelyezés:
4*-os belvárosi szállodában, kétágyas szobákban
Ellátás:
félpanziós ellátás (reggeli, vacsora), kóstolók

Miért ez az út?

Röviden: mert ilyet máshol nem talál. Kicsit bővebben: túllépve a kötelező látnivalókon nagyon alaposan megismertük, és örökre megszerettük ezt a várost. Most azt szeretnénk, ha ez másokkal is megtörténne. Különleges, színes ízutazás évszázadokon és kultúrákon át, egyedi helyekre. Önökön a sor!

1453-ban egy alig 21 éves fiú elfoglalta Konstantinápolyt. Utódai egy színes és gazdag kultúrájú birodalmat építettek. Ennek a különleges világnak a részleteivel ismerkedünk ízeken és történeteken át. Az együtt töltött idő alatt nem csak Isztambul gazdag gasztronómiai örökségével ismerkedünk, hanem az ételeken és történeteken keresztül a valódi Isztambul rajzolódik ki előttünk.

Garantált indulás

GARANTÁLT INDULÁS: 2024.05.17.

Kis létszámú csoport

Kis létszámú, max. 15 fős csoport

Magyar idegenvezetéssel

Szakértő vezetés

Kulturális látnivalók

Különleges, máshol nem elérhető élmények

Garantált társítás

Garantált társítás

Több országot érintő program

Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Program nyomtatása

Részletes program

1. nap: Budapest – Isztambul

Utazás közvetlen repülőjárattal Isztambulba. Az érkezés napjának második felét Isztambul klasszikus belvárosában töltjük. Válogatott utcai és hagyományos ételeket-italokat kóstolunk, tetőteraszról csodáljuk a ceruzaszerű minareteket, átfogó képet kapva a város szerkezetéről és utánozhatatlan hangulatáról. Megtudjuk, mi a törökök válasza a pizzára. Az iszlám kultúrában a művészi írás fontos szerepet tölt be a mai napig – megismerkedünk egy kalligráfussal és műhelyével, illetve képet kapunk a török textilkultúra gazdagságáról is. Ismerkedő vacsora kedves, családi vendéglőben, majd menta- és hibiszkusztea egy helyiek által kedvelt, látványos, 300 éves dervisiskola árkádjai alatt. Szállás Isztambulban (4 éj)

Szállás: Radisson Blu President Hotel 4*

2. nap: Ottomán ízek és emlékek: mecsetek, bazárok és az Aranyszarv-öböl

Reggeli után újra útnak indulunk, és a város megismerése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a gasztronómiai kínálat megismerésére és felfedezésére. Mai programunkat a magasztos Szulejmán mecsetnél kezdjük. A környék olyan kézművesek hagyományos műhelyeitől hangos, melyek lassacskán kikopnak a modern Isztambulból –  így ez a 24. óra, hogy találkozzunk velük. Kóstolunk olyan italt, melyet csak itt lehet, és édességet, melyről szintén híres ez a negyed. Lesétálunk a Fűszerbazárhoz, ahol folytatjuk az ízekben való tobzódást. Olyan alapanyagokkal, ételekkel, fűszerekkel ismerkedünk meg, melyeket talán soha nem láttunk még. Bár Isztambulban mindenhol a tulipán formájú teáscsészékkel találkozunk, most sokat tudhatunk meg a hagyományos kávékultúráról is, melynek világhódító szerepét nagyrészt a törököknek köszönhetjük. A bazár azon részeibe is bejutunk, melyek őrzik titkukat a turisták előtt. Karavánszeráj, művészi csempék özöne, a Galata-hídon pecázók nyugalma keretezi nyüzsgő piaci óráinkat. Délután fakultatív hajókirándulás a Boszporuszon. Vacsora egy jól kiválasztott helyen, mely évek óta stabilan tagja a Michelin-ajánlónak. Látványos nap, nagyon gazdag tartalommal, rengeteg ízzel és információval. Aki szeretné, elérheti egy török fürdőben a keyfet, vagyis „a relaxáció azon fokát, melyet a gondolkodás sem zavar meg”.


3. nap: Bohémek és pillangók

Igazán különleges napunk lesz: egy legendával, vagyis valódi, komótos török reggelivel kezdünk egy kávézóban. Majd Orhan Pamuk isztambuli világában kalandozunk a bohémek és pillangók negyedében. Elegáns sugárút, kis utcákban megbúvó, örmény templom, hipszter és hagyományos kávézók - és egymás mellett a város két leghíresebb cukrászdája. Teljesen más világ, mint a tegnap megismert ottomán belváros. Betérünk egy olyan bájos üzletbe, ahol nem csak a termékek különlegesek és tetszetősek, de esetleges vásárlásunkkal egy női civil szervezetet támogatunk. A Boszporuszon átkelve, az ázsiai parton újabb színekkel gazdagodnak élményeink: Kadiköy piaca, sétánya, lustán nyújtózó, becses macskái  - és kiváló ízei várnak. Nem hagyományos városnézésre indulunk: minden érzékszervünket bevetjük. Útközben időt szánunk a Sakirin mecset - egy olyan látványos és híres modern épület megtekintésére, mely az első nő által tervezett imatér a városban. Este a tegnapihoz hasonló, kiváló helyen vacsorázunk.

4. nap: Isztambul - Budapest

Délelőtt szabadidő: aki számára Isztambul új felfedezés, ekkor megnézheti a klasszikus látnivalókat: a  Kék Mecsetet és a Hagia Sophiát. Aki már korábban ezt megtette, ma különleges alkalom nyílik számára: elsajátíthatja az Ebru, vagyis a hagyományos török papírfestészet technikáját. A többiek megvásárolhatják még hiányzó gasztroajándékaikat, olivás szappanjaikat, selyem- és kasmírsáljaikat kézi szőttes hamamtörölközőiket és kitömhetik csomagjuk még üres sarkait Hafiz Mustafa utánozhatatlan pisztáciás süteményeivel – hogy hazatérve is felidézhetőek legyenek Isztambul egyébként feledhetetlen ízei. Hazautazás közvetlen repülőjárattal, esti érkezéssel.

UNESCO Világörökségi helyszín
 • Isztambul történelmi negyedei

Fakultatív programok:

Paloták, kegyvesztett háremhölgyek, Agatha Christie és Gábor ZsaZsa
Boszporusz hajókirándulás.
(Minimum 10 fő)
Ár: 27 000 Ft / fő

Histórikus török fürdő
Élvezze a keyfet egy gyönyörű, történelmi török fürdőben! A relaxáció azon foka, melyet a gondolkodás sem zavar meg. Másfél óra időtlen békesség, testi-lelki megújulás.
(Minimum: 5 fő; helyszínen fizetendő)
Ár: kb. 22 000 Ft / fő

Tea és vízipipa egy hagyományos ottomán épületben
(Minimum: 5 fő)
Ár: helyszínen fizetendő, fogyasztás szerint

Fontos információk:

Várható menetrend (változhat)

other_554_37184_1000ut-turkish-airlines.jpg

márciusban

Budapest - Isztambul 10:30 - 13:30
Isztambul - Budapest 18:35 - 19:30

 

májusban és szeptemberben

 

Budapest - Isztambul 09:05 - 12:15
Isztambul - Budapest 18:35 - 19:30

 

 

októberben

 

Budapest - Isztambul 09:05 - 12:15
Isztambul - Budapest 19:25 - 19:30

 

 

Utazási idő: kb. 2 óra, közvetlen repülőjárattal.
Az időpontok mindig a célország helyi ideje szerint vannak feltüntetve. 


Utazás Turkish Airlines  járattal

Utasaink a repülőn ingyenesen személyenként 1 darab max. 23 kg bőröndöt (törökországi járatok esetén), illetve 1 darab max. 8 kg súlyú kézipoggyászt (mely maximálisan 23x40x55 cm nagyságú lehet) adhatnak fel.
Interkontinentális vonalakon 30 kg súlyhatár az általánosan megengedett.

Csoportos repülőjegy foglalásnál a légitársaság ülteti be a csoportot a járatokra.
Előzetes ültetés kérés felár ellenében lehetséges. 

Forrás és további információ: https://www.turkishairlines.com/

 


Utazás hagyományos légitársasággal (általános információk)

Amennyiben rendelkezik az adott légitársaság(ok)ra érvényes törzskártyával, kérjük feltétlen jelezze felénk a foglalás során. A kártyaszámot a foglalásban rögzítjük és így nem vesznek el a mérföldek.

Kényelmi  szempontú ülőhelyválasztás esetén (ülőhelyek nagyobb lábtérrel / vészkijárat közelében) a  légitársaság előzetesen megszabhat feltételeket (mint például az angol nyelv ismerete, fizikai alkalmasság az ajtó kinyitására). vészkijárat közeli üléseket családosok részére (gyermekkel, babával utazók) nem tudunk biztosítani felár ellenében sem.
Ingyenes ültetés esetében a légitársaságok “standard” típusú ülőhelyeket biztosítanak.
Esetlegesen előforduló géptípus csere esetén nem garantálják az azonos jelzéssel/számmal ellátott ülőhelyet.
Egyes járatokon az ültetés csak felár ellenében kérhető (ilyen igényüket kérjük jelezzék előre)!

Olyan úticélok esetében, ahol az adott országban belföldi járaton is utazunk, az igénybevenni kívánt járatok/légitársaságok szabályzata egymástól eltérő lehet. (pl. poggyász méret/súlyhatár). Részeteket az aktuális utastájékoztató tartalmazni fogja.

Nehezen mozgó/mozgáskorlátozott utasaink részére a hagyományos légitársaságok tolószéket tudnak biztosítani, mellyel az utas repülőtéri közlekedését/átszállását segítik a jegykezeléstől a kapuig. Kérjük ilyen igényét szíveskedjen előre jelezni.

A fedélzeti ellátásban a légitársaságok között eltérés lehet. A standard ételkínálat mellett az alapvető érzékenységeknek illetve elterjedt étkezési szokásoknak megfelelő ételek közül tudunk választani. Különleges ételrendelés esetén (vegán, laktóz-,gluténérzékeny, diabetkus stb.) a menük nem keverhetők. Előfordulhat, hogy néhány úticél esetében különböző okokból korlátozott (pl vallási okok) ételkínálattal találkozhatunk. Egyes - jellemzően rövidtávú járatok - előfordulhat, hogy fedélzeti ellátás nincsen, vagy fizetős szolgáltatás.

Biztonsági okokból szúró-, vágóeszköz, manikűrkészlet valamint 1 dl-nél több folyadék szállítása csak a feladandó poggyászban lehetséges. 

 

 

Társítási garancia

A társítási garancia logóval feltüntetett utak esetében nem kell egyágyas felárat fizetnie az utasnak, ha nem sikerül mellé utas társat találnunk.

Feltételek:
- Legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőző időpontig szükséges jelentkezni. (Az ettől eltérő esetek egyenként, külön elbírálás alá kerülnek.)
- A körutazáson TÖBB hely is legyen még szabadon. (Vagyis: az utolsó helyre társítási garanciával nem lehet jelentkezni.)
- Társítási garanciával való jelentkezés esetén a szobatárs személyével kapcsolatban az utasok nem határozhatnak meg feltételeket, ez esetben a társítási garanciánk érvényét veszíti. Ilyenkor az utast egyágyas szobában tudjuk elhelyezni az egyágyas felár megfizetésével. 
- Továbbá az utastársra vonatkozó reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni. A megértésüket megköszönjük!

Az oldal tetején, a „Miért ez az út?” felületen keresse a társítási garancia feliratot.
Kizárólag az adott felirattal feltüntetett utaknál vállalunk társítási garanciát.

 


Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
A BBP biztosítás további előnye, hogy esetleges járattörlés vagy repülőgép késése esetén 150 EUR összeghatárig fedezik a légitársasági kártérítés behajtásának ügyintézési költségét, amennyiben az arra specializálódó cégen keresztül történik az ügyintézés. (Utasbiztosítás szabályzat G pontja.) További részletekről érdeklődjön kollégáinknál.
Biztosításokra vonatkozóan 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.
A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.


Küldetésünk

Több mint 20 éve küldünk utazókat szerte a világba. Ez a két évtized számtalan életre szóló élményt és feledhetetlen pillanatot, új barátságokat és szemnyitogató találkozásokat jelent. Több, mint húsz éve járulunk hozzá ahhoz, hogy az emberek másként lássák a világot: színesebbnek, érdekesebbnek, különösebbnek. Kis létszámú útjainkon hasonló gondolkodású emberek vesznek részt, akik könnyen csapattá, útitársakká válnak. Fontos számunkra, hogy az utazás örömén keresztül pozitív változásokat hozzunk létre, hogy a világ ezzel is egy kicsit jobb hely legyen.

• Felelősen működünk és utazunk, kiemelt figyelemmel a környezetvédelemre és az energiatakarékosságra. Ahol csak lehet, zöld megoldásokat, lehetőségeket kínálunk.
• Tiszteljük a helyi kultúrákat, szokásokat, és választásainkkal hozzájárulunk a megőrzésükhöz.
• Partnereinket körültekintően válogatjuk, és elvárjuk, hogy hasonló elveket valljanak.


Gyakran ismételt kérdések

Miért kerül ennyibe?
Isztambulba el lehet menni átlagos módon is, de ez nem átlagos út. A slow és gasztrotúrák szervezése eltér a szokásos utazási irodai gyakorlattól. Mindegyik, ebbe a kategóriába tartozó utunk jelentős kutatás eredménye: a témában érintett tudósok, szakértők, újságírók és saját, nagy helyi tapasztalattal rendelkező szakembereink közös munkájának eredménye. Gyakran utazunk Isztambulba, látogatjuk a régi és az új helyeket, gyűjtjük az új történeteket - így útjaink is folyamatosan frissülnek és fejlődnek. Hisszük, hogy így teremthetjük meg azt a minőségi élményt, amire törekszünk. Alapelv, hogy nem fogadunk el soha vásárlási jutalékot vagy ingyenes ebédet. Éppen ellenkezőleg: büszkék vagyunk rá, hogy az önök pénzét olyan vállalkozások támogatására fordítjuk, amelyekben hiszünk, melyek segítenek megőrizni oly szeretett városunk társadalmi és kulturális szövetét.
Igazuk van, Isztambulba el lehet menni valamivel spórolósabban is. Lakhatnánk olcsóbb szállodában, ehetnénk jellegtelen helyeken, végignézhetnénk a kötelező látnivalókat 45 másik utastársukkal. Mi azonban másféle élményeket szeretnénk önöknek nyújtani. Nem magyarázzuk tovább: aki a jó életet szereti, már úgyis érti, mire gondolunk.

Eltérő étkezési igények
Az utazás során sokat és sokfélét fogunk kóstolni. Jellegzetes, különleges, változatos ételeket. Ha ön vegetáriánus, ételérzékeny vagy egyéb megfontolásból eltérőek étkezési igényei, de szeretne részt venni ezen a programon, kérjük, keressen meg minket, mielőtt lefoglalja utazását, hogy részletesen megbeszéljük, mi a legmegfelelőbb az ön számára.

Fizikai aktivitás
Isztambulban lesz kimondottan sétálós-gyalogos napunk – bizonyos negyedei más módon ugyanis bejárhatatlanok. Átlagos fizikummal teljesíthető. A kényelmes cipő alapvetés a néhol egyenetlen utcákon-lépcsőkön.

Már voltam Isztambulban. Nekem való ez az út?
Mindenképp. Ez a túra Isztambul ismeretlen, féltve őrzött kincseit is megmutatja, kimondottan ajánlott azoknak, akik már voltak a városban, de többet szeretnének tudni róla.

Még nem voltam Isztambulban. Nekem való ez az út?
Ha még nem járt a városban, biztosan kíváncsi a Kék Mecsetre és a Hagia Sophiára – és azokra a látnivalókra, melyeket elsőként szoktak megnézni az Isztambulba látogatók. A programban hagytunk helyet és időt ezekre – így aki nem szeretné kihagyni, lesz lehetősége megtekinteni.

Gyerekekkel élvezetes ez a program?
Nagyon kicsiknek nem ajánljuk, de nagyobb gyerekeknek bátran javasoljuk, akiknek szülei tudatos hedonisták, és hasonlóan szoktak felfedezni új helyeket.

Milyen ételeket fogunk kóstolni?
Érdekes, válogatottan jó ételeket és italokat, a street foodtól a helyi kedvenceken át a kifinomultakig. Egy biztos, hogy eredeti és karakteres dolgokat ismerünk meg, nem a turisták által emlegetett közhelyeket. Lesz, amiről még nem is hallottak. Isztambul tökéletes hely ehhez, mert nagyon változatos és minőségi dolgokat lehet találni – csak tudni kell, hol keressük. Vezetőnk az anatóliai konyha legkiválóbb hazai szakértője lesz, aki még a helyieket is meglepő alapossággal ismeri a legjobb lehetőségeket.

endrei_judit_ajanlasaval_(2).jpg

Isztambul egy pillanat alatt rabul ejtett, az odaérkezésünk pillanatában beleszerettem. A Boszporusz partján elterülő város, a mecsetek és a minaretek jellegzetes látványa hamar magával ragadott. Különleges fekvése és építészeti emlékei is hozzájárulnak ahhoz, hogy úgy érzem, egyszerre vagyok Európában és Ázsiában. A város szívében, a szökőkútnál üldögélve balra pillantok, ott emelkedik az ókor csodás épülete, az Hagia Szophia, a bizánci kor nem mindennapi emléke. Ha jobbra nézek, az impozáns Kék mecsetet látom. Felejthetetlen élmény megvárni itt az alkonyatot. Nem messze innen található az ókor másik különleges építménye, az Elsüllyedt Palota, a Bazilika Ciszterna. Egy pillanatra úgy tűnik, alattunk egy másik világ kezdődik. Legizgalmasabb mégis a hárem titokzatos világába bekukkantani. És kedves Utazó, nem ejtettem szót a Boszporusz szoroson átívelő impozáns hidakról, a Dolmabahce díszes palotáról, a nyüzsgő Nagy Bazárról és sok más látványosságról sem. Ki ne hagyják a finom török kávét, teát, no és a keleti édességeket sem.

Az út idegenvezetője: 

Dr. Lakatos Krisztina

other_548_37184_1000ut-idegenvezetok-dr-lakatos-krisztina.jpg

Meglepő, de a török és anatóliai gasztronómia legalaposabb hazai ismerője kutatóbiológus. Nem meglepő, ha belegondolunk, hogy a kutatáshoz és egy kultúra alapos megismeréséhez is ugyanaz szükséges: kíváncsiság és elmélyültség. Krisztina 25 éve járja Törökországot, remekül beszéli a nyelvet, és nem csak a turisták által látogatott látnivalókat ismeri, hanem az idegenek előtt rejtve maradó, apró csodákat is. Anatólia a második otthona, két és fél évtized alatt azokat a helyeket is bejárta, melyeket az ottélők is alig ismernek.

„Amint meglátom az az isztambuli kis teázónkat vagy az Ararát hósipkáját, tudom, hogy hazaérkeztünk. Törökország végtelen változatossága és gazdagsága lenyűgöző, és örömmel tölt el, hogy ezt másokkal is megoszthatom. A különleges élményeket keressük, és eközben mindig jut idő egy jó teára vagy kávéra, beszélgetésre, a pillanat élvezetére. A látványosságok mellett felfedezzük a helyi ízeket, kóstoljuk díjnyertes séfek főztjét és apró éttermekben a helyiek legkedvesebb fogásait is.” - írja Krisztina, aki kutatói munkája mellett minden szabadidejét Törökországban tölti. Éttermekben kóstol, piacokat látogat és az utolsó magashegyi fűszernövényt is ismeri.
Szerencsések, akik vele utazhatnak.

 
 

Ismerje meg Isztambult! 

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2024.03.29 - 2024.04.01
4 nap / 3 éj
495 000 Ft
2024.05.17 - 2024.05.20
4 nap / 3 éj
470 000 Ft
2024.09.12 - 2024.09.15
4 nap / 3 éj
470 000 Ft
2024.10.24 - 2024.10.27
4 nap / 3 éj
470 000 Ft

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Jelentkezem az útra
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

 • a repülőjegyet illetékkel, kézipoggyásszal és 23 kg-os feladható bőrönddel (melynek értéke: kb.: 99.000 - 145.000 Ft - időponttól függően)
 • 3 éjszaka szállást 4*-os, jó minőségű, belvárosi szállodában, kétágyas szobákban
 • a félpanziós ellátást
  (reggeli a szállodában, vacsora válogatott éttermekben, italok nélkül)
 • a program szerinti transzfereket és kirándulásokat autóbusszal és gyalogosan
 • a program szerinti kóstolók költségeit
 • a belépőket a program szerint
 • a magyar nyelvű szakértő vezetést Budapesttől Budapestig és a helyi idegenvezetés költségét

Az ár nem tartalmazza

 • a borravalót
  20 EUR/fő
 • a fakultatív programokat
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
  95 000 Ft/fő
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  - Air Nívó:
  730 Ft/fő/nap

  - Air & Cruise Top:
  1.030 Ft/fő/nap

  - Air & Cruise Extra:
  1.590 Ft/fő/nap

Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)

Vélemények az utazásról

Ügyfeleink az utazásról

Összes vélemény

Vélemények az utazásról


Kapcsolódó magazin


Öt téli ital, amit nem szabad kihagyni Isztambulban

A helyiek szerint, ha együtt kávézunk valakivel, akkor nem csak a kávé aromáját élvezzük, hanem barátságot is kötünk.

Elolvasom ››

Ani, Kelet-Törökország elfeledett szellemvárosa

Ani ma szellemjárta, hatalmas kiterjedésű rommező, a Világörökség része.

Elolvasom ››

Safranbolu - Az anatóliai „időutazások” UNESCO világörökségi városa

Safranbolu az iparosítás és modernizáció előtti Oszmán Birodalom élettel teli “skanzenje”.

Elolvasom ››

Utazási magazin


Hasonló utazások


Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Törökország

Kis-Ázsia és a Földközi-tenger napfény útján

11 nap / 10 éj
2024.10.17
összesen 1 időpontban
725 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Törökország

Mezopotámia páratlan kincsei

8 nap / 7 éj
2024.10.28
összesen 1 időpontban
965 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Grúzia

Grúzia, a Kaukázus szíve

nap / éj
Árak és dátumok hamarosan
Értesítés igényléséhez kattintson a részletekre
 
 
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Portugália

Közép-Portugália kincsei lisszaboni városnézéssel

5 nap / 4 éj
2024.09.22
összesen 1 időpontban
490 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Norvégia

Norvég fjordok tájak és trollok

8 nap / 7 éj
2024.08.14
összesen 1 időpontban
655 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!