Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Utazás:
repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással: 10 napos programnál budapesti indulás, 11 napos esetén bécsi
Elhelyezés:
helyi 4-5*-os szállodákban, kétágyas szobákban
Ellátás:
félpanzió (reggeli és vacsora, italok nélkül), szilveszteri gálavacsora

Miért ez az út?

1. A 200 méter magas Sigiriya erődhöz, a királyi palota maradványaihoz összesen 1200 lépcsőfok vezet fel, a felfelé vezető utat kb. 20-25 perc alatt lehet megtenni, de a látvány minden egyes lépcsőfokkal egyre szebb.

2. Ha Srí Lanka, akkor tea! Természetesen felkeresünk egy helyi teatermesztő manufaktúrát is.

3. A szilveszter estét Ahungalla Beach-en töltjük.

Garantált indulás

GARANTÁLT INDULÁS: 10 és 11 napos csoport is

Kis létszámú csoport

Kislétszámú csoport, max. 20-22 fő

Gasztronómiai élmények

Szilveszteri gálavacsora az árban

Utolsó helyek

Az üdülés alatt tengerre néző szobát biztosítunk utasainknak a körutazás végén

Nyaralással hosszabbítható

Nyaralással hosszabbítható

Több országot érintő program

Szabadon utazható. Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat

Program nyomtatása

Részletes program

A nagy igényre való tekintettel pótcsoport is meghirdetésre került. A frekventált időszak miatt, bécsi indulással tudtunk csoportos jegyeket foglalni. A bécsi transzfert (oda és vissza) az ár tartalmazza. A menetrend különbség miatt a program kismértékben változik (+ 1 éj a tengerparton). A változást pirossal jelöltük. 

1. nap (dec. 25.): Budapest – Colombo

Utazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Srí Lankára.

Pótcsoport: Közös indulás Budapestről autóbusszal a bécsi reptérre hajnalban. Megérkezés a bécsi reptérre kb. reggel 7 órára, majd elutazás Sri Lankára egy átszállásal, menetrend szerinti Qatar járattal (menetrend az oldal alján).  

2. nap (dec. 26.): Colombo

A reggeli órákban érkezünk meg Colomboba majd városnézésre indulunk a sziget legnagyobb városában. Autóbusszal bejárjuk a legfőbb látnivalókat. Pettah a város szíve, itt nincs olyan termék, ami ne lenne kapható a bazárban. A Fort városrész gyarmati stílusú épületei a holland és portugál gyarmatosítók korát idézik, mára a bankárok és kereskedők elegáns központja lett. A város buddhista és hindu templomai több száz éves múlttal büszkélkedhetnek, köztük a jól ismert Gangaramaya templom is, ahol számos ülő Buddha szobrot láthatunk, melyek az Indonéziában található Borobudur templom együttes mintájára épültek. A templom múzeumában a világ minden tájáról láthatunk Buddha szobrokat, köztük a sziget legkisebb Buddha szobrát is. További látnivalók: Seema Malakaya templom, Városháza, híres Khan Óratorony, úszópiac, egykori Holland Kórház épülete, ami ma éttermek és boltok sokasága.  Szállás Colombo-ban (1 éj).

Pótcsoport esetén: Hajnali érkezés, majd transzfer a szállodába. Pihenés után reggeli, amelyet követően városnézésre indulunk a fent leírtak szerint. 

Szállás: Hotel Movenpick Colombo 5*

3. nap (dec. 27.): Colombo – Pinnawala – Dambulla

Korai reggeli után látogatást teszünk a 25 hektáron elterülő Pinnawala-i elefántárvaházban, ahol a dzsungelben árván maradt, vagy sebesült állatokat gondozzák. Majd a programot követően továbbindulunk Dambulla-ba, a sziget legnagyobb és legszebb állapotban fennmaradt buddhista barlangszentély-együtteséhez. Az út mentén rizsföldek, kókuszligetek, ananászkertek és falvak váltják egymást Az UNESCO világörökségi védettséget élvező szentélyek csarnokait díszítő freskók és szobrok a buddhista művészet páratlan darabjai. Szállás Dambullában (2 éj).

Szállás: Cinnamon Lodge 5*

4. nap (dec. 28.): Sigiriya – Polonnaruwa

Reggeli után a világ egyik számon tartott csodájaként is emlegetett Sigiriya erőd romjait keressük fel. Sigiriya Srí Lanka szigetének közepén, egy természetes sziklatömb köré épült ősi település. A szikla tetején romjaiban is lenyűgöző titokzatos fellegvár áll az 5. század óta. A program végén a közeli ősi városba, Polonnaruwa-ba utazunk. Polonnaruwa legérdekesebb látnivalói közé tartozik a három különálló víztározó összekapcsolásával kialakított monumentális Parakrama Samudraja (“Parakrama tengere”), melynek méreteit jól mutatja nevének jelentése is, ugyanis 24 000 hektár területet lát el vízzel. További legfontosabb látnivalók: a királyi palota impozáns maradványai, a mívesen faragott királyi fürdő, a Gal Vihara gránitba faragott buddhái, a gyönyörűen megmunkált hindu szobrok, a Buddha fog-ereklyéje fölé emelt Atada Ge vagy az 54 méter magas Rankot Vihara dagoba.

5. nap (dec. 29.): Hiriwadunna – Matale – Kandy

Reggeli után Hiriwadunna felé folytatjuk a programunkat. Hiriwadunna egy természetes szépségű, azonos nevű tó mellett fekszik. Falulátogatásra indulunk a vendégszerető helybeliekhez, megnézzük hogyan halásznak, majd elsétálunk az ültetvényeikhez és megismerjük, miként gazdálkodnak a földeken. Később egy ökör vontatta szekéren eljutunk egy falusi főzőbemutatóra is, majd utazunk tovább Kandy–be. Útközben Matale-ban, egy fűszerkertet ejtünk útba, ahol kóstolóval egybekötött bemutató és frissítő tea várja a vendégeket. Ezt követően érkezünk a hegyvidéki Kandy-be, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába. Érkezés után vásárlási lehetőség. Este zenés-táncos folklórbemutató. Szállás Kandy-ben (1 éj).

Szállás: Cinammon Citadel 4*

6. nap (dec. 30.): Kandy – Nuwara Eliya - Thissamaharama

Reggeli után folytatjuk felfedezőutunkat Kandy-ben. Kandy legfőbb látnivalója az egykori Királyi Palota egyik épületében kialakított Szent Fog Temploma, ahol Buddha fog ereklyéjét őrzik. A templom mindmáig a buddhizmus egyik legfontosabb kultikus központja és szent zarándokhelye. Az ereklye a 4. században került Srí Lankára, majd az akkori fővárosban, Anuradhapurában helyezték el. A Szent Fog végül Kandy-be került. Továbbutazás Nuwara Eliya-ba, útközben felkeresünk egy helyi teatermesztő manufaktúrát is. Srí Lanka középső hegyvidékén, 1.868 méteres tengerszint fölötti magasságban, festői környezetben, zöldellő hegyek és völgyek, kanyargó teaültetvények között fekszik Nuwara Eliya (a Fény városa), mely egyben a sziget legfontosabb teatermelő vidékének központja is. Továbbutazás Thissamaharama-ba, szállás. (1 éj).

Szállás: Kithala Resort

7. nap (dec. 31.): Yala – Galle – Ahungalla Beach

Reggeli után indulás a Yala Nemzeti Parkba kirándulásra és vadlesre. Dzsip szafari az ország egyik legnagyobb nemzeti parkjában, illetve talán a világon a legjobban itt lehet megfigyelni és lefényképezni a vadon élő leopárdokat és itt látható Sri Lanka nemzeti madara, a dzsungeltyúk is. Többek között megtalálható itt az elefánt, a krokodil és a vízibivaly is. A program után tovább utazunk Galle–ba, az ókori kikötő- és kereskedővárosba, ahol megtekintjük az erődöt. A gyarmatosítás korából szinte teljesen épen maradt a Holland Erőd, falain belül az óvárossal, mely az UNESCO Világörökség része. Délután elfoglaljuk szállásunkat, ahol köszönteni fogjuk az Új Évet. Új évi vacsora a szállodában. 

Szállás Ahungalla Beach-en(2 éj).

Szállás: Heritance Ahungalla 5* tengerre néző szobák

8-9. nap (jan. 1-2.): Ahungalla

Reggeli után szabadprogram, pihenés az óceán parton. Késő este transzfer a repülőtérre, majd menetrend szerint hazautazás Budapestre egy átszállással. 

10. nap (jan. 3.): Colombo – Budapest

Megérkezés Budapestre a kora délutáni órákban. 

PÓTCSOPORT:

7-11.nap (dec. 31 - jan. 4.): Ahungalla - Colombo-Budapest

A 7. nap programja után a csoport 3 éjszakát tölt a tengerparton. 11. napon hajnalban transzfer a repülőtérre, majd mentrend szerint hazautazás Budapestre egy átszállással. 


A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!


UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Sigiriya ősi romjai
 • Dambulla Arany Temploma
 • Kandy Szent Városa
 • Galle óvárosa és erődrendszere

 

 

 

Fakultatív programok:

Tengerparti pihenéssel hosszabbítható:

Srí Lankán
+3 éjszaka

5*-os szállodában, kétágyas szobában, reggelivel, transzferrel
125.000 Ft-tól / fő

Maldív-szigeteken 
+3 éjszaka 

4* resortban, kétágyas szobában, all inclusive ellátással: 
350.000 Ft-tól/fő

4*+ resortban, kétágyas szobában, premium all inclusive ellátással: 
440.000 Ft-tól/fő

5* resortban, kétágyas vízi villában, premium all inclusive ellátással: 
620.000 Ft-tól/fő

Tengerparti pihenés lekérésre foglalható, az árak a szabad helyek, választott dátum és az árfolyam függvényében változhatnak!
Az ár tartalmazza a szállást 3 éjszakára és a transzfert Male repülőteréről a kiválasztott resort szigetre.
Az ár nem tartalmazza a nemzetközi repülőjegy módosítási díját és az átrepülést Male-ra.

Fontos információk:

Tervezett menetrend ELSŐ CSOPORT budapesti indulással

Az első csoport menetrendje budapesti indulással, Emirates járattal. Hazaérkezés Budapestre január 3-án.

emirates_.png

Odaút:
December 25. Budapest - Dubai 15:10 - 23:20 EK 112
December 26. Dubai - Colombo 02:40 - 08:25  EK 650

Hazaút:
Január 3. Colombo - Dubai   02:55 - 05:55 EK 649 
Január 3. Dubai - Budapest  10:35 - 13:35 EK 111

Igény esetén business osztályú repülőjegyek is foglalhatók.


Utazás Emirates járattal

Az Emirates járatokon turista osztályon maximum 30 kg lehet a poggyász súlya. A fedélzetre egy, maximum 7 kg-os kézipoggyász vihető fel, személyenként.

Akinek van Emirates (Skywards) törzskártyája, kérjük, legkésőbb 2 héttel az indulást megelőző időpontig ezt jelezze felénk, mert a törzsszámot rögzíteni tudjuk a foglalásban. Akinek nincs és szeretné a mérföldeket gyűjteni (a mérföldgyűjtés számos előnnyel jár), a következő oldalon tud tájékozódni, illetve regisztrálni. 
https://www.emirates.com/hu/hungarian/skywards/registration/ 

Forrás és további információ: https://www.emirates.com/hu/hungarian/


Tervezett menetrend PÓTCSOPORT bécsi indulással

Budapestről kora hajnalban (indulás kb. hajnal 2 órakor) transzfer busszal utazás a bécsi reptérre (megérkezés kb. reggel 7 órakor), ahonnan továbbutazás Colomboba egy átszállásal a Qatar légitársasággal. A hazaút hasonlóképpen, Bécsből transzfer busszal Budapestre a kiindulópont helyszínére. Hazaérkezés Budapestre január 4-én a délutáni órákban. 

other_278_37184_1000ut-qatar-airways.jpg

Odaút:
December 25. Bécs - Doha 09:25 - 16:35 QR 190
December 25. Doha - Colombo 18:40 - 01:45  QR 658 (másnap dec. 26)

Hazaút:
Január 4. Colombo - Doha   04:00 - 06:30 QR 663
Január 4. Doha - Bécs         08:50 - 12:45 QR 183


Utazás Qatar Airways  járattal

A Qatar Airways járatokon maximum 25 kg lehet a poggyász súlya (csoportos foglalás esetén). A fedélzetre egy, maximum 7 kg-os kézipoggyász vihető fel (50 cm x 37 cm x 25 cm méretben). 

Csoportos repülőjegy foglalásnál a légitársaság egyben ülteti be a csoportot a járatokra.

Előzetes ültetés kérés felár ellenében lehetséges, általában a jegykiállítást követően. Kérjük, hogy ültetési igényüket legyenek szívesek a hátralékfizetésig jelezni. Amennyiben az előre lefoglalt ülőhelyért nem kívánnak fizetni, abban az esetben az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseket (ablak, folyosó, stb.) nem tudjuk garantálni. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizzék a kiadott beszállókártyákat. Irodánknak a check-in megkezdését követően már nincs lehetősége a foglaláson módosítani.

Forrás/ további információ: Qatar Airways


Utazás hagyományos légitársasággal (általános információk)

Amennyiben rendelkezik az adott légitársaság(ok)ra érvényes törzskártyával, kérjük feltétlen jelezze felénk a foglalás során. A kártyaszámot a foglalásban rögzítjük és így nem vesznek el a mérföldek.

Kényelmi  szempontú ülőhelyválasztás esetén (ülőhelyek nagyobb lábtérrel / vészkijárat közelében) a  légitársaság előzetesen megszabhat feltételeket (mint például az angol nyelv ismerete, fizikai alkalmasság az ajtó kinyitására). vészkijárat közeli üléseket családosok részére (gyermekkel, babával utazók) nem tudunk biztosítani felár ellenében sem.
Ingyenes ültetés esetében a légitársaságok “standard” típusú ülőhelyeket biztosítanak.
Esetlegesen előforduló géptípus csere esetén nem garantálják az azonos jelzéssel/számmal ellátott ülőhelyet.
Egyes járatokon az ültetés csak felár ellenében kérhető (ilyen igényüket kérjük jelezzék előre)!

Olyan úticélok esetében, ahol az adott országban belföldi járaton is utazunk, az igénybevenni kívánt járatok/légitársaságok szabályzata egymástól eltérő lehet. (pl. poggyász méret/súlyhatár). Részeteket az aktuális utastájékoztató tartalmazni fogja.

Nehezen mozgó/mozgáskorlátozott utasaink részére a hagyományos légitársaságok tolószéket tudnak biztosítani, mellyel az utas repülőtéri közlekedését/átszállását segítik a jegykezeléstől a kapuig. Kérjük ilyen igényét szíveskedjen előre jelezni.

A fedélzeti ellátásban a légitársaságok között eltérés lehet. A standard ételkínálat mellett az alapvető érzékenységeknek illetve elterjedt étkezési szokásoknak megfelelő ételek közül tudunk választani. Különleges ételrendelés esetén (vegán, laktóz-,gluténérzékeny, diabetkus stb.) a menük nem keverhetők. Előfordulhat, hogy néhány úticél esetében különböző okokból korlátozott (pl vallási okok) ételkínálattal találkozhatunk. Egyes - jellemzően rövidtávú járatok - előfordulhat, hogy fedélzeti ellátás nincsen, vagy fizetős szolgáltatás.

Biztonsági okokból szúró-, vágóeszköz, manikűrkészlet valamint 1 dl-nél több folyadék szállítása csak a feladandó poggyászban lehetséges. 

 

 

 


Jelenlegi beutazási feltételek

Srí Lankára való belépéskor az útlevélnek további 6 hónapig kell érvényesnek lennie, illetve a belépéshez vízum szükséges. 
Covid információ: 2022. december 7-től eltörölték az oltási igazolás vagy a negatív RT-PCR teszt kötelező bemutatását érkezéskor.

 


Fizetési határidők egzotikus körutak esetében

Egzotikus programjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

 • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
 • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
 • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

A program szerinti belső repülőjegyeket és vonatjegyeket (ahol van ilyen) irodánk ennél korábban is kiállíthatja, amiről külön nem küldünk értesítést az utasainknak.

 


Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
A BBP biztosítás további előnye, hogy esetleges járattörlés vagy repülőgép késése esetén 150 EUR összeghatárig fedezik a légitársasági kártérítés behajtásának ügyintézési költségét, amennyiben az arra specializálódó cégen keresztül történik az ügyintézés. (Utasbiztosítás szabályzat G pontja.) További részletekről érdeklődjön kollégáinknál.
Biztosításokra vonatkozóan 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.
A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

endrei_judit_ajanlasaval_(2).jpg
A világ egyik legkülönlegesebb országát, a könnycsepp alakú kicsiny szigetet az Indiai óceán öleli körbe. Ahogy mondani szoktam, Srí Lankán minden megtalálható, amire egy utazó vágyakozhat. Több ezer éves történelmének egyik különleges emléke Sigirya ősi sziklavára, ahova mindenképpen érdemes felmászni. Sosem fogom elfelejteni Anuradhapura ragyogóan hófehér sztupáját és az érzést, hogy maradnék, és csak üldögélnék, miközben elmerengenék e különleges kis ország múltján. Kandyben őrzik Buddha fogát, ezért évszázadok óta jelentős zarándokhely. A közeli hegyekben pedig zöldellő teaültetvényeken termesztik a világ legfinomabb teáját. Felejthetetlen élmény végignézni az elefántfürdetést, amint a menhelyen élő állatok a közeli folyóhoz sorjáznak és élvezettel lubickolnak a hűs vízben. Srí Lanka neve szingaléz eredetű, „sugárzó, fénylő ország”. Aki ellátogat ide, része lesz ebben ragyogásban.

Az út idegenvezetője

Fülöp Gabriella

other_317_37184_1000ut-idegenvezetok-fulop-gabriella.jpeg

Egy idegenforgalmi középiskolában tett érettségi vizsga után kezdtem nyári munka gyanánt idegenvezeti, amit az egyetemi évek alatt is folytattam, gondolván arra, hogy ott majd biztosan kitalálom, hogy végül "mi leszek, ha nagy leszek". Azóta elég nagyra nőttem, de az idegenvezés megmaradt munkámnak, és igazi szenvedéllyé, hivatássá vált - elmondhatatlanul sokat kaptam tőle az elmúlt több mint húsz év alatt. Nagyon szeretek tanulni, új országokat, kulturális sajátosságokat felfedezni, a helyi hagyományokat, vallásokat, az ott élők mindennapjait megismerni, a gasztronómia ízletes bugyraiban elmerülni - de legjobban azt élvezem, hogy mindezt sok-sok kedves emberrel meg is oszthatom. Nagyon fontos számomra, hogy a feszített tempójú mindennapokból valóban sikerüljön kiszakadni, és a közös utazás egy tartalmas, vidám hangulatú, emlékezetes, valódi élményszerzés legyen.

 

Pótcsoport idegenvezetője

Ruzits Éva

other_515_37184_1000ut-idegenvezetok-ruzits-eva.jpg

Az utasaim rendszerint megkérdezik, hogy melyik a kedvenc utam. A válasz egyszerű: az, ahol éppen vagyok. Hiszen minden út egyszeri és megismételhetetlen, az élményt közösen hozzuk létre az adott csoporttal. Az idegenvezetés a hivatásom, csak szívvel-lélekkel tudom csinálni. Hosszú utat jártam be mielőtt idegenvezető lettem: korábban gyógyítottam, tanítottam és kutattam… Közben azon kaptam magam, hogy szabad perceimben utakat tervezek, és amint lehet, útra kelek. Idővel ez egyre fontosabbá vált számomra, egyre jobban szerettem volna megosztani az útközben szerzett tudásomat, a felfedezés örömét másokkal. Hogy megvalósítsam ezt az álmomat, átképeztem magam idegenvezetőnek, és ez a gyönyörű szakma azóta is fejlődésre sarkall, folyamatosan tanulok azokról az országokról, ahová csoportokat vezetek. Legkinkább a történelem üzeneteiben, a műalkotások mélységeiben, a tradíciók jelentéseiben szeretek elmerülni, de a legnagyobb örömöt az jelenti, ha a csoport érdeklődéséhez illeszthetem az út narratíváját. Tudom, hogy az utasaim számára milyen fontosak és értékesek a körutazásunk napjai, ezért azon dolgozom, hogy tartalmas és örömteli utazásban legyen részük.

 

Ismerje meg Srí Lankát!

 

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2023.12.25 - 2024.01.03
10 nap / 7 éj
1 095 000 Ft
2023.12.25 - 2024.01.04
11 nap / 8 éj
1 110 000 Ft

Körutazásunk új időpontjai és árai még előkészítés alatt állnak.
Amennyiben érdekli az elkészült program, akkor kérjük, kattintson az Értesítés kérés gombra.
Miután elkészült az ajánlat, kollégáink értesítik Önt.

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Értesítés kérés
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke
  kb. 460.000 - 535.000 Ft)
 • a szállást helyi 4-5*-os szállodákban, kétágyas szobákban
 • a félpanziós ellátást
  (reggeli és vacsora, italok nélkül)
 • a szilveszteri gálavacsorát
 • a megadott programokat
 • a belépőket a meghirdetett látnivalókhoz
 • a helyszíni közlekedést autóbusszal
 • a magyar nyelvű idegenvezetést
 • pótcsoport esetén, bécsi transzfer

Az ár nem tartalmazza

 • a vízumot
  kb. 22 500 Ft
 • a borravalókat
  kb. 80 USD/fő
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
  180 000 Ft
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  Top: 860 Ft/fő/nap
  Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)

Kapcsolódó magazin


Srí Lanka, a kincses doboz

Ha igaz a mondás, hogy Srí Lanka egy könnycsepp India arcán, akkkor az örömkönny lehet. 

Elolvasom ››

Utazás a tényleg lankás Srí Lankára

Van bőven egzotikus látnivaló, vannak szent helyek, van pálmafás tengerpart.

Elolvasom ››

Utazási magazin


Hasonló utazások


Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Srí Lanka

Srí Lanka körút pihenéssel a Maldív-szigeteken

14 nap / 11 éj
2024.03.25
összesen 2 időpontban
1 395 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Thaiföld

Sunprime Kamala Beach 4*

15 nap / 13 éj
2023.12.20
összesen 4 időpontban
1 300 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Indonézia

Solia Legian Bali Hotel 4*

15 nap / 13 éj
2023.12.27
összesen 6 időpontban
890 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Vietnam

Körutazás Vietnámban

13 nap / 10 éj
2024.02.18
összesen 1 időpontban
1 010 000 Ft/fő
Akció
Kis létszámú csoport
Thaiföld

Szilveszteri kiskörút Thaiföldön, pihenéssel Phuketen

15 nap / 12 éj
Árak és dátumok hamarosan
Értesítés igényléséhez kattintson a részletekre
 
 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!