1000út Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

Fejléc menü

Utazási utalvány

Vásároljon utazási utalványt, és vegyen részt velünk egy különleges jótékonysági kezdeményezésben!

 
Az ünnepi időszak közeledtével szeretnénk megosztani Önnel egy különleges kezdeményezést, amelyben már évek óta részt veszünk, és amelynek kiemelkedő fontossága van számunkra. Utazási irodánk örömmel társul olyan civil szervezetekkel, akik nemes célt szolgálnak: a nehéz helyzetben lévő családok támogatását. Eddig mint irodában dolgozó kollégák vettünk részt benne, de idén szeretnénk Önökkel, utasainkkal együtt jót tenni.

 

Együttműködésünk révén lehetőségünk van a közösség erősítésére és azoknak a családoknak a támogatására, akiknek a leginkább szükségük van rá. Ahogy közeledik a karácsony, szeretnénk megkérni Önt is, hogy lehetőségéhez mérten csatlakozzon a kezdeményezéshez.

 

Hogyan tud segíteni? Egyszerűen! Vásároljon utazási utalványt tőlünk, adjon hozzá egy kis pluszt a támogatás céljából. Mi pedig minden egyes adományozott összeget, ugyanakkora összeggel egészítünk majd ki, így lehetőségünk van arra, hogy közösen tegyünk azokért, akiknek ez az időszak különösen nehéz. A befolyt összegből idén is tartós élelmiszert fogunk vásárolni és kiszállítani még az ünnepek előtt. 

 

Hálásak vagyunk minden egyes támogatásért amit kapunk! Reméljük minél több családnak tudjuk majd megszépíteni az ünnepeket!

 

Az utazási utalványt saját részére vásárolhat vagy adhat ajándékba családtagjainak, barátainak!
Az utazási utalványok felhasználásnak nincs határideje.
Az utazási utalványok elektronikus módon is igényelhetők.

 

Az utalványok kétfajta formában érhetők el:

  1. Kártya formátumú utalványok 20.000 Ft + 2500 Ft, 50.000 Ft + 5000 Ft, 100.000 Ft + 10.000 Ft jótékonysági hozzájárulás. Az utalványok nem névre szólóak, átruházhatóak. Természetesen kérheti őket jótékonysági hozzájárulás nélkül is. 

  2. Színes mintázatú, nyomtatott utalvány, amely tetszőleges értékben vásárolható, és amelyen az ajándékozó kérésére az ajándékozott nevét és az utalvány értékét is fel tudjuk tüntetni.
Kérdése van? Utalványt szeretne vásárolni? Írjon az info@1000ut.hu e-mail címre, vagy keressen bennünket telefonon, a 06 (1) 354 3990 telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!