Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Utazás:
repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással
Elhelyezés:
helyi 4*-os szállodákban, szafari lodge-ok bungallóiban, kétágyas szobákban
Ellátás:
teljes ellátás (italok nélkül), a tengerparton all inclusive ellátás

Miért ez az út?

A vadvilág és a természet szerelmeseinek egyik legkeresettebb kalandja, a nagy afrikai állatvándorlás, bolygónk egyik csodája. Ezt közelről látni egy életre szóló élmény lesz!

Ha még szeretné látni a "Kilimandzsáró havát" most kell elindulni, mert egyre fogyatkozik a hóval fedett terület Afrika legmagasabb hegyén. A fekete kontinens egyik népszerű ikonja lassan elolvad. Amikor Hemingway 1938-ban megírta híres novelláját, még nem gondolta volna, hogy 80 évvel később ezek a havasok hamarosan eltűnnek.

Zanzibár, a "Fűszersziget" a béke és boldogság szigete az Indiai-óceán partján, ideális hely szafaritúránk levezetésére és pihenésre.

A Manyara Nemzeti Parkot a fára mászó oroszlánok tették igazán híressé. Nem tudható, mi motiválja az oroszlánokat arra, hogy így viselkedjenek, de talán a helyszínen idegenvezetőnk segítségével sikerül megfejteni a titkot.

Kis létszámú csoport

Kis létszámú csoport, max. 20-22 fő!

Magyar idegenvezetéssel

Csoporttal együtt utazó magyar idegenvezető

UNESCO világörökségi helyszínek

UNESCO világörökségi helyszínek

Utolsó helyek

Már 12 főtől garantált indulás

Utolsó lehetőség

A novemberi út 2.120.000 Ft helyett 2.065.000 Ft-ért foglalható! 

Állati látnivalók

Afrika nagyvadjai

Természeti látnivalók

Természeti látnivalók

Több országot érintő program

Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Program nyomtatása

Részletes program

1. nap: Budapest –Bécs -  Kilimandzsáró - Arusha

Elutazás Budapestről az idegenvezetőnkkel és privát autóbusszal a bécsi repülőtérre. Bécsből utazás menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással. Érkezés másnap, a déli órákban Tanzániába, Kilimandzsáró városba.

2. nap: Arusha 

Érkezést követően transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Szabadidő vagy ha időnk engedi, délután fakultatív látogatás és szafari az Arusha Nemzeti Parkban. A park Afrika legszebb vulkánjának, és egyben Afrika ötödik legmagasabb hegycsúcsának, a Meru-hegynek a lábánál fekszik. A hegyen kívül a park legfontosabb látnivalói a Momella-tavak és a Ngurdoto-kráter. Vadvilága igen változatos, többek között kafferbivalyok, zsiráfok, zebrák, vízi antilopok, elefántok, vízilovak és még gnúk is láthatók itt. A nemzeti park ad otthont a világ legnagyobb zsiráfpopulációjának is, így ezen hosszú nyakú, gyönyörű állatok rajongói számára is nagyszerű hely. Szállás Arushában (1 éj).

Tervezett szállás Arusha Serena Hotel vagy hasonló

3. nap: Manyara-tó - Ngorongoro

Reggel utazás terepjárókon a Manyara-tóhoz. A Nagy-hasadékvölgy mellett elterülő Manyara Nemzeti Park változatos élőhelyet biztosít az állatvilágnak. Lenyűgöző, festői környezetét Ernest Hemingway így jellemezte: "A legszebb, amit Afrikában láttam!". Sűrű erdőségei kellemes változatosságot nyújtanak a szavanna uralta tájak után. A park nagy részét a sekély, lúgos tó foglalja el, melynek partján több, mint 400 madárfaj egyedeiben gyönyörködhetünk, ezek közül a flamingók és a pelikánok vonják leginkább magukra az utazók tekintetét. Ezen kívül elefántok, vízilovak, impalák és páviánok élnek a parkon belül. Viszont a parkot a fára mászó oroszlánok tették igazán híressé, amelyek a napjukat általában a fák ágain töltik, és csak napnyugtakor ereszkednek le a földre. Ezt a különleges szokást már jól dokumentálták, de hogy mi motiválja az oroszlánokat arra, hogy így viselkedjenek, még nem sikerült biztosan meghatározni, ezért az évek során csak találgatások fogalmazódtak meg. Talán a helyszínen idegenvezetőnk segítségével sikerül megfejteni a titkot. Érkezés után elfogyasztjuk csomagolt ebédünket, majd vadles a Manyara-tónál. Délután elutazás a Ngorongoro Természetvédelmi Területre. Szállás Ngorongoronál (1 éj).

(ebéd hideg csomag)

Tervezett szállás Ngorongoro Serena Lodge vagy hasonló

 4. nap Ngorongoro - Serengeti Nemzeti Park

aa.dzsip.jpg

Reggeli után terepjárókkal a Serengeti Nemzeti Parkba, Afrika leghíresebb nemzeti parkjába indulunk. A serengeti egy maszáj szóból származik, ami azt jelenti, hogy "végtelen síkság", és ez igen találó név a kb. 30.000 négyzetkilométeres parkra. A parkot északról a kenyai Masai Mara Nemzeti Park, délről pedig a Ngorongoro határolja. A Serengeti Földünk egyik legszebb (és legutolsó…) afrikai vadonja, köszönhetően különleges állatfajainak és a lenyűgöző éves vándorlásuknak. Csodálatos tájai a fotósok álma, a vadon élő állatok látványa pedig páratlan, és mindez együtt egy olyan élmény, amire egy életen át emlékezni fog. Kb. 1,5 millió gnú, 250.000 zebra, valamint számtalan gazella és antilop egyedei teszik meg a hosszú utat, új legelőket keresve, melynek során több, mint egymillió állat kel át a Grumeti folyón Tanzániába. Az állatvándorlás látványának élményét semmi mással nem lehet összehasonlítani, a fotósok készüljenek fel arra, hogy kitűnő felvételeket készíthetnek majd Afrika legnagyszerűbb teremtményeiről. A délelőtti vadlest követően visszatérünk szálláshelyünkre, ahol elfogyasztjuk ebédünket. Délután folytatjuk szafari programunkat. Az „5 afrikai nagyvad” (oroszlán, leopárd, elefánt, orrszarvú, és kafferbivaly) mellett közelről láthatunk számos más, afrikai nagyvadat is. A parkban óriási gnú, zebra, zsiráf, víziló és krokodil populáció, valamint számos gepárd és hiéna él. Szállás a Serengeti Nemzeti Park területén (2 éj).

Tervezett szállás Serengeti Serena Lodge vagy hasonló

5. nap: Serengeti Nemzeti Park

Reggel után egész napos szafari túrára indulunk a Serengeti Nemzeti Park területén. Útközben fakultatív program keretében megtekinthetjük az „emberi faj bölcsőjét”, a Ngorongoro Természetvédelmi Területen található Olduvai-szurdokot. A 45 km hosszú, helyenként 90 méter magas, meredek oldalfallal koszorúzott szurdokvölgy az ősi emberi leletek kincsestára. Korábbi német kutatásokra alapozva, 1929-ben Mary és Louis Leaky itt tárta fel az 1.9 millió éves Homo habilis maradványokat, továbbá kőszerszámokat, növényi- és emlőskövületeket is találtak itt. Egyébként a szurdok továbbra is fontos kutatási helyszín, ahol még mindig aktív ásatások folynak. A látogatók a program során a szurdok vadregényes tájainak gyönyörű panorámájában is gyönyörködhetnek, illetve végigsétálhatnak az új múzeum kiállításain. A múzeumban a főbb lelőhelyeken gyűjtött műtárgyak, korai kőkorszaki leletek, valamint a Ngorongoro Természetvédelmi Területen élő datoga, masai és hadzabe kultúrákat bemutató kiállítások tekinthetők meg.

A galériában lévő képeket Dr. Rontó Attila idegenvezetőnk készítette.

6. nap: Ngorongoro

Reggeli után utazás a Ngorongoro Természetvédelmi Területre. A kráter területe eredetileg az 1951-ben létrejött Serengeti Nemzeti Park része volt, majd ettől külön választották, így mára a „köröttes területekkel” együtt a mérete meghaladja a 8.000 km2 -t. Az Élet Ajándéka (a ngorongoro jelentése maszáj nyelven) UNESCO világörökségi védelem alatt álló terület. A Ngorongoro-kráter lenyűgöző látványával és domborzati formáival olyan kivételes geológiai képződmény, amely önmagában is megér egy látogatást. A kráterbe lefelé ereszkedve olyan érzésünk támad, mintha egy elveszett világba lépnénk be, ahol az elképesztő vadvilág a kráterfalak mélyzöld hátterében látható. A peremen is erdők, vadon élő állatok és maszáj falvak világa tárul elénk. Dzsipjeinkkel leereszkedünk az egykori tűzhányó aljában elterülő füves szavannára, ahol egészen közelről fotózhatunk bivalyokat, gazellákat, zebrákat, gnúkat és kis szerencsével a kihalás szélén álló keskenyszájú orrszarvúkat is. Szállás a Manyara-tónál (1 éj).

(ebéd hideg csomag)

Tervezett szállás Manyara Serena Safari Lodge vagy hasonló

7. nap: Arusha

Reggeli után szabadprogram, majd elhagyjuk Manyara területét és továbbutazunk Arusha felé. Ebéd a szálláson. A nap hátralévő részében pihenés.
Ajánlott programok Arushában. Keresse fel az Arusha Kulturális Örökség Központot, ahol Tanzánia több mint 120 törzsének kultúráját mutatják be, faragványok, drágakövek (rubint, smaragd, gyémánt, zafír és opál, valamint tanzanit, egy ritka, az országban őshonos lila színű kő), tárgyak, ruhák, ékszerek és könyvek formájában. Látogasson el az arushai termelői piacra, ahol tanzániai finomságok széles választékát találja. Vacsorázzon egy étteremben, kóstolja meg a Nyama Choma-t (grillezett kecskehús) vagy fogyasszon el egy biryani-t (sült rizs, pácolt húsokkal), kortyoljon el néhány koktélt, miközben nézi a naplementét és hallgatja a madarakat. Szállás Arushában (1 éj).

Tervezett szállás Arusha Serena Hotel vagy hasonló 

A galériában lévő képeket György Péter idegenvezetőnk készítette.

8. nap: Zanzibár

Reggeli után a repülőterére indulunk és átrepülünk Zanzibár szigetére. Ismerkedés a Szuahéli-part néhai kincses szigetének történetével, az ománi, perzsa és indiai fűszerültetvények, illetve a rabszolga kereskedelem korával. Érkezés után transzfer a szállodába. Megismerkedünk a sziget leghíresebb magyar vendége, Teleki Sámuel életével, és innen induló 1887-1888. évi Kelet-Afrika expedíciójával. A délután hátralévő része a pihenésé. Nagy sétát tehetünk az óceánparton, illetve sznorkel vagy búvár felszerelést bérelhetünk. Szállás Zanzibár szigetén (4 éj).

Szállás: Ocean Paradise Resort & Spa 4*  vagy TUI Blue Bahari Resort 5*

9-11. nap: Zanzibár

Az elkövetkező 3 nap folyamán szabadprogram a tengerparton. Zanzibárt a béke és boldogság szigetének is nevezhetnénk, az India-óceán fehér homokos partszakasza pedig a világ legszebb tengerpartjai között is megállja a helyét.

Fakultatív programlehetőségek a szabadnapokon (jelentkezés és fizetés a helyszínen):
Látogatás Stone Townban – A program során felkeressük a híres, zanzibári születésű énekesnek emléket állító múzeumot, a Freddy Mercury Múzeumot, a város népszerű parkját, ahol egy jó kifőzdében helyi finomságokat is ehetünk, a Forodhani kertet, az Old Fort erődöt, melynek belsejében egy amfiteátrum található, és amely manapság különböző zenei és filmfesztiváloknak ad otthont, a város legszebb templomát, az anglikán katedrálist és a Rabszolgapiac emlékművet, amely emlékeztetőként szolgál az emberiség egy nagyon sötét időszakára.
Fűszerültetvény látogatás - Ismerje meg a trópusi gyümölcsök és fűszerek világát. Zanzibárt a termesztett fűszerek sokfélesége miatt "Fűszerszigetnek" is nevezik. A program során élvezheti az egyedülálló esőerdei világot, ahol rengeteg trópusi növény, fa és fűszer látható. Megízlelheti és megszagolhatja a Zanzibáron termesztett különböző fűszereket, mint például a kurkumát, a kardamomot és a szerecsendiót.
Hajó- és búvárkirándulások – Természetesen Zanzibár a fekvésének köszönhetően szorosan kapcsolódik az óceánhoz, lakosai Szindbád, a tengerész örököseinek látják önmagukat. A szigeten számtalan hajós program elérhető, legyen az akár egy hagyományos dhow hajó, vagy akár egy luxusjacht. Kezdő és tapasztalt búvárok is megtalálják a számításukat a búvárközpontok által kínált lehetőségek közül.

12 -13. nap: Zanzibár - Bécs - Budepest

Reggeli után szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Érkezés a bécsi repülőtérre másnap (13. napon), a hajnali órákban, ahonnan privát transzfer Budapestre.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja! 

 

 


UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Serengeti Nemzeti Park
 • Ngorongoro Nemzeti Park
 • Zanzibár - Stone Town

Fakultatív programok:

Hőlégballon szafari a Szerengeti Nemzeti Parkban: 250 000 Ft

A program ára minimum 6 főtől érvényes.

 

A helyszínen foglalható fakultatív programok:

Gyalogtúra a Ngorongoro kráter peremén: kb. 70 USD (időjárás függő)

A programhoz javasoljuk túracipő használatát, a séta kicsit megerőltető lehet.

Maszáj falu látogatás (helyszíni befizetés) kb. 30-35 USD

Kirándulás az Olduvai hasadékhoz (helyszíni befizetés) 

Fontos információk:

Tervezett menetrend (változhat)

other_194_37184_1000ut-ethiopian-airlines-logo.jpg

Légitársaság: Ethiopian 

November 20. Bécs Addis Ababa 22:10  06:30  ET 725 / Kb. 6ó 20p
November 21. Addis Ababa Kilimandzsáró 10:15  12:50 ET 815 / Kb. 2ó 35p

December 1. Zanzibár Addis Ababa 17:00  19:45 ET 812 / Kb. 2ó 45p
December 2. Addis Ababa Bécs 01:35  05:55 ET 724 / Kb. 6ó 20p

____

Február 19. Bécs Addis Ababa 22:10  06:30  ET 725 / Kb. 6ó 20p
Február 20. Addis Ababa Kilimandzsáró 10:15  12:50 ET 815 / Kb. 2ó 35p

Március 1. Zanzibár Addis Ababa 17:00  19:45 ET 812 / Kb. 2ó 45p
Március 2. Addis Ababa Bécs 01:35  05:55 ET 724 / Kb. 6ó 20p


Érkezések és indulások helyi idő szerint értendők. Időeltolódás: Magyarországhoz képest +1 óra.

Fontos: Amennyiben járatösszevonásra kerül sor, előfordulhat, hogy a menetidő hosszabbodik a technikai megálló miatt.  

Igény esetén business osztályú repülőjegyek is foglalhatók.

A szafari során az utazáshoz használt autókban nem fér el nagyobb bőrönd, ezért kérjük, hogy ennek megfelelően csomagoljanak (lehetőség szerint puhafalú bőrönd vagy táska javasolt, ami nem a legújabb, a kemény bőröndök kezelése nehezebb és könnyebben törik).


Utazás Ethiopian Airlines járatával

Az Ethiopian Airlines  járatain a feladott poggyász súlya: max. 23 kg. Három dimenziós mérete pedig max. 158 cm.
A fedélzetre 1 db, max. 7 kg-os kézipoggyász vihető fel (max. 55 cm x 40 cm x 23 cm méretben).  A fedélzeten a kézipoggyásznak be kell férnie a poggyásztartóba vagy az ülés alá.


Utazás hagyományos légitársasággal (általános információk)

Amennyiben rendelkezik az adott légitársaság(ok)ra érvényes törzskártyával, kérjük feltétlen jelezze felénk a foglalás során. A kártyaszámot a foglalásban rögzítjük és így nem vesznek el a mérföldek.

Kényelmi  szempontú ülőhelyválasztás esetén (ülőhelyek nagyobb lábtérrel / vészkijárat közelében) a  légitársaság előzetesen megszabhat feltételeket (mint például az angol nyelv ismerete, fizikai alkalmasság az ajtó kinyitására). vészkijárat közeli üléseket családosok részére (gyermekkel, babával utazók) nem tudunk biztosítani felár ellenében sem.
Ingyenes ültetés esetében a légitársaságok “standard” típusú ülőhelyeket biztosítanak.
Esetlegesen előforduló géptípus csere esetén nem garantálják az azonos jelzéssel/számmal ellátott ülőhelyet.
Egyes járatokon az ültetés csak felár ellenében kérhető (ilyen igényüket kérjük jelezzék előre)!

Olyan úticélok esetében, ahol az adott országban belföldi járaton is utazunk, az igénybevenni kívánt járatok/légitársaságok szabályzata egymástól eltérő lehet. (pl. poggyász méret/súlyhatár). Részeteket az aktuális utastájékoztató tartalmazni fogja.

Nehezen mozgó/mozgáskorlátozott utasaink részére a hagyományos légitársaságok tolószéket tudnak biztosítani, mellyel az utas repülőtéri közlekedését/átszállását segítik a jegykezeléstől a kapuig. Kérjük ilyen igényét szíveskedjen előre jelezni.

A fedélzeti ellátásban a légitársaságok között eltérés lehet. A standard ételkínálat mellett az alapvető érzékenységeknek illetve elterjedt étkezési szokásoknak megfelelő ételek közül tudunk választani. Különleges ételrendelés esetén (vegán, laktóz-,gluténérzékeny, diabetkus stb.) a menük nem keverhetők. Előfordulhat, hogy néhány úticél esetében különböző okokból korlátozott (pl vallási okok) ételkínálattal találkozhatunk. Egyes - jellemzően rövidtávú járatok - előfordulhat, hogy fedélzeti ellátás nincsen, vagy fizetős szolgáltatás.

Biztonsági okokból szúró-, vágóeszköz, manikűrkészlet valamint 1 dl-nél több folyadék szállítása csak a feladandó poggyászban lehetséges. 

 

 


Jelenleg aktuális beutazási szabályok

Tanzániába és Zanzibárra történő utazás során NEM SZÜKSÉGES a COVID 19 védőoltás, valamint PCR teszt SEM szükséges a belépéshez.
Az országba való belépéskor elképzelhető, hogy egyes utasokon véletlenszerű rutin orvosi vizsgálatot végeznek. 


Aktuális hazaérkezési információk

2022. március 7-én hatályát vesztette a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. Korm.rendelet, ennél fogva a Magyarországra történő beutazásra vonatkozó korlátozások is megszűntek. A magyarországi beutazás mindenkori szabályaival kapcsolatban az ORFK határrendészeti szervei illetékesek tájékoztatást adni. Az ORFK alábbi oldalán talál bővebb információt: https://www.police.hu/hu/info/elerhetosegek

A beutazásra és hazaérkezésre vonatkozó szabályok bármikor változhatnak, az ebből adódó esetleges többletköltségek az utast terhelik! 

 

 


Fizetési határidők egzotikus körutak esetében

Egzotikus programjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

 • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
 • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
 • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

A program szerinti belső repülőjegyeket és vonatjegyeket (ahol van ilyen) irodánk ennél korábban is kiállíthatja, amiről külön nem küldünk értesítést az utasainknak.

 


Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
A BBP biztosítás további előnye, hogy esetleges járattörlés vagy repülőgép késése esetén 150 EUR összeghatárig fedezik a légitársasági kártérítés behajtásának ügyintézési költségét, amennyiben az arra specializálódó cégen keresztül történik az ügyintézés. (Utasbiztosítás szabályzat G pontja.) További részletekről érdeklődjön kollégáinknál.
Biztosításokra vonatkozóan 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.
A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 

 

 

Novemberi csoport idegenvezetője

Peller János

other_248_37184_1000ut-idegenvezetok-peller-janos.jpg

Már gyerekkoromban is a történelem és a földrajz voltak a kedvenc tantárgyaim. Mindig is utazni szerettem volna, idegen tájakat, kultúrákat megismerni.
33 év idegenvezetői munkám során négy földrész több, mint 90 országában vezettem csoportokat. Mindig öröm számomra, ha ismereteimet átadhatom vendégeimnek. 


Februári csoport idegenvezetője

Bakos Zita

 other_386_37479_1000ut-idegenvezetok-bakos-zita.jpg

Bár matematikusnak tanult, de gyerekkora óta idegenvezetőnek készült és az is lett! Az idegenvezetés az élete, a hobbija és a munkája. Számára minden út egy új kaland, egy életreszóló élmény. Azt szeretné elérni, hogy minden utazó ezt érezze át és valóban fantasztikus élményekkel gazdagodva térjen haza. Ezért igyekszik mindent megtenni. Nagyon sok kedvenc desztinációja, földrésze és országa van. Észak-Amerikán, Afrikán át Ázsiáig szívesen kalauzolja az utazót bármelyik országba. Számtalan helyen otthon érzi magát és ezt az érzést próbálja átadni a vele együtt utazóknak.

 

Ismerje meg Tanzániát!

 

 

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2023.11.20 - 2023.12.02
13 nap / 10 éj
2 120 000 Ft
2 065 000 Ft
2024.02.19 - 2024.03.02
13 nap / 10 éj
2 125 000 Ft

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Jelentkezem az útra
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb. 370.000 Ft-tól)
 • a belső repülőjegyet illetékkel
 • 10 éjszakai szállást, helyi 4*-os szállodákban, szafari lodge-ok bungallóiban, kétágyas szobákban
 • a szafari programon reggelit, ebédet és vacsorát (italok nélkül)
 • a tengerparton all inclusive ellátást
 • a felsorolt programokat
 • a nemzeti parki belépőket
 • bécsi transzfer 
 • a szafari során a helyi transzfereket és közlekedést
  7 személyes terepjárókban
  (max. 6 utas/autó)
 • Zanzibáron a repülőtér-hotel-repülőtér transzfert
 • a magyar nyelvű idegenvezetést végig a körutazás során 

Az ár nem tartalmazza

 • a vízumot
  (helyszínen fizetendő)
  kb. 50 USD
 • a borravalókat
  (csoport létszámtól függően)
  kb. 110 USD/fő 
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
  260 000 - 280 000 Ft
 • Zanzibáron 5* szálloda felára,
  kétágyas szobában 
  250.000 Ft-tól

  (egyágyas szoba lekérésre) 

 • Fakultatív programok
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  Top: 860 Ft/fő/nap
  Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)

Kapcsolódó magazin


Zanzibár, az Illatos sziget

Gyönyörű, fehér homokos tengerpartjai, kristálytiszta vizei, türkizkék színű tengere, rejtett öblei a világ egyik legromantikusabb helyszínévé teszik.

Elolvasom ››

Zanzibár legjobb strandjai

Zanzibár a legjobb választás egy ideális nyaraláshoz! Ráadásul tucatnyi hihetetlen strand várja a turistákat a szigeten!

Elolvasom ››

Az Oroszlánfa meséje

Az oroszlánfa olyan fa, aminek a gyümölcsei kis oroszlánkölykök lennének, az ágakon nőnének, amíg meg nem érnek.

Elolvasom ››

Utazási magazin


Vélemények útjainkról


Hasonló utazások


Tanzánia

Művészeti Expedíció Zanzibáron

13 nap / 11 éj
2023.11.05
összesen 1 időpontban
995 000 Ft/fő
Kis létszámú csoport
Uganda

Uganda varázsa - Csimpánzok és hegyi gorillák világa

11 nap / 9 éj
2024.02.06
összesen 1 időpontban
1 960 000 Ft/fő
Seychelle-szigetek

Carana Beach Hotel 4*

10 nap / 7 éj
2023.10.14
összesen 1 időpontban
1 290 000 Ft/fő
Seychelle-szigetek

Savoy Seychelles Resort & Spa 5*

10 nap / 7 éj
2023.10.14
összesen 1 időpontban
1 130 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Indonézia

Away Bali Legian Camakila Resort 4*

16 nap / 14 éj
2023.10.13
összesen 9 időpontban
775 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!