Fejléc menü
Grúzia, Örményország és Azerbajdzsán utazás
Egy kaukázusi utazás látványos hegyi tájakat, ősi alapokon nyugvó, letűnt világ hangulatát idéző, nagyon jó állapotban megmaradt templomokat, és festői, falvakat ígér furcsa védőtornyokkal.
Minden program egyben gasztronómiai élményeket kínál, mindhárom ország ételei, illetve a grúz borok és az örmény Ararat konyak világhírűek. Konyhájukat a friss alapanyagokból készült, bőséges fogások és az aromás ízek jellemzik. Egyik tipikus grúz étel, a tészta és a sajt egymásra rétegezéséből összeállított, serpenyőben sült lepénykenyér a hacsapuri.
Büszkék vagyunk arra, hogy tapasztalt és elhivatott utazási szakemberekből álló csapatunk mindig a legjobbat igyekszik nyújtani. Figyelünk az utasaink igényeire, hiszünk abban, hogy minden utazás egyedi és emlékezetes élményeket kell nyújtson, ezért minden részletet gondosan megtervezünk.