Részletes program
A sétáló borkóstolót idegenvezetőnk, az olasz utak specialistája Simák Julianna nyitja meg, aki röviden bemutatja majd az általunk szervezett olasz gasztronómiai utazásokat. Ezt követően, jellegzetes olasz falatok mellett, olyan régiók boraival ismerkedhetnek meg mint Veneto, Puglia, Toszkána vagy Szicília.
Beszállító partnereink a WINE MISSION és a FILL THE WINE BOX
A hangulatról Karikó Zsófi és Kiss Péter, azaz a SoFeat gondoskodik.
Helyszín: Up Hotel - 1066 Budapest, Csengery u. 31.
Időpont: 2023. február 24., 19:00-22:00
Élőzene (20:00-21:45)
Jegyvásárlás: A "Foglalás" gombra kattintva (úti okmányok adatait nem szükséges megadni, kérjük írjon be bármilyen írásjelet a továbblépéshez), vagy fáradjon be személyesen az irodánkba.
Borsor
Veneto
Il Colle - Prosecco Treviso DOC Brut
Il Colle - Prosecco Rosé Treviso DOC Extra Dry
Puglia
Cantina San Donaci - Primitivo del Salento IGP Anticaia 2021
Toszkána
Tenuta Maiano - Chianti DOCG Maiano 2020
Alto Adige
Concilio - Pinot Grigio DOC Trentino Nativi 2021
Szicília
Tenute Mokarta - Grillo 2021
Tenute Mokarta - Sauvignon blanc (organikus) 2021
Tenute Mokarta - Talia Perricone (organikus) 2021
Tenute Mokarta - Talia Nero d'Avola (Organikus) 2021
Finger food
Caprese
Bruschetta
Pirított brokkoli és fokhagymás ricotta gyökérkenyéren
Grissini rukkolával és érlelt sonkával
Focaccia, olívával, rozmaringgal és szalámival
Pizza tallér bacon és paradicsom
Sonkás és sajtos ropogós tésztatekercs
Arancini, tépett malachússal és pisztáciával
Tiramisu
Panna cotta, bogyós gyümölcsökkel
Citromos kuglóf, mézes aszalt gyümölcsökkel
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Az esemény szervezői partnere: Cult in Glass