Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Utazás:
repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással; a helyszínen belföldi repülőjáratokkal
Elhelyezés:
helyi 3-4*-os hotelek, holiday parkok kétágyas szobáiban
Ellátás:
reggeli - kivétel az utolsó nap, 2 alkalommal ebéd

Miért ez az út?

1. Ezen a körutazáson 23 nap alatt olyan sok csodálatos látnivalóval leszünk gazdagabbak, és a lehetőségekhez képest olyan jól megismerhetjük Ausztráliát és Új-Zélandot, hogy szinte már tiszteletbeli lakosokká válunk.

2. Utunk során közelebb kerülünk a maori és ausztrál őslakosok kultúrájához. Az utazást lélegzetelállító természeti látványosságok is kísérik, mint például a Witomo-barlangban, ahol ezrével pislákolnak a természet apró „lámpácskái”, a kékes fények szinte misztikus légkört teremtenek, pedig ezeket valójában világító férgek hozzák létre.

3. A Világörökséghez tartozó Kék-hegység számos vízeséssel és a „Három nővér” sziklával kápráztatja el az odautazót.

4. Mert olyan idegenvezetővel utazhat, aki éveket élt arrafelé, személyes élményei, személyes kapcsolatai, érdekes történetei és kevéssé ismert kedvenc helyei vannak, amiket szeretne megmutatni.

Magyar idegenvezetéssel

Magyar idegenvezetéssel

UNESCO világörökségi helyszínek

UNESCO világörökségi helyszínek

Természeti látnivalók

Természeti látnivalók

Több országot érintő program

Az aktuális ausztrál beutazási feltételekről ITT, az új-zélandi feltételekről pedig ITT tájékozódhat.

Program nyomtatása

Részletes program

1. nap: Budapest - Dubai - Sydney

Találkozó a Liszt Ferenc repülőtéren a déli órákban. Elrepülés kora délután dubai átszállással. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Sydney 

Egész napos repülés (kb. 14 óra) Sydneybe, közvetlen járattal. Késő esti érkezés, majd transzfer a szállodába. Éj Sydneyben (2 éj).

Szállás: belvárosi hotel

3. nap: Sydney

Reggeli után kezdetét veszi a félnapos városnéző buszos kirándulás. Megnézzük a történelmi Rock negyedet - ahol számos pub és étterem is található. Megtekintjük a híres építeszeti remekvűet a Sydney Operaházat és a Harbour Bridge hidat. A város szívéből kilátogatunk a híres Bondi Beach-hez, valamint megállunk Mrs Macquaries Chairs-nél, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra és a kikötőre. A mai nap tartalmazza a Sydney Tower Eye-t is, ahol felfedezzük Sydney új dimenzióját a látványos felvételek segítségével. Napzárásként kompjárattal áthajózunk Port Jackson tengeröböl túlpartjára, a Taronga Zoo Állatkertbe, ahol az erszényesekkel való ismerkedés mellett, koalákkal, pingvinekkel, zsiráfokkal és még számos itt élő állattal találkozhatunk. A program végeztével visszautazás a szállásra. 

4. nap: Sydney - Ayers Rock

Reggeli a szállodában, majd elrepülünk Ayers Rockba, ahol megkérkezést követően elfoglaljuk szállásunkat. Délután ellátogatunk az Olgas hegységhez, amely aboriginal nyelven "Kata Tjuta', azaz "sok fejeket" jelent. Sétálva az Olga-szurdokban láthatjuk a 36 hatalmas, vörös monolit dombot és megismerhetjük mitológiai legendáikat, hogy az évek milliói miként alakították ilyen formára őket. A hely hangulata egészen egyedi, a fények különleges, szinte misztikus élményt adnak. Az este közeledtével, lehetőségünk lesz fényképezni a lenyűgöző színváltozásokat a naplementében. Éjszaka Ayers Rockban (1 éj). 

5. nap: Ayers Rock - Sydney 

Még napfelkelte előtt egy egészen különleges kilátóhelyhez utazunk és innen csodáljuk meg a felkelő nap fényétől izzó vörös tájat és a Nagy Vörös sziklát (Ayers Rock másnéven Uluru-t). Visszatérünk reggelizni a szállodába, majd az Uluru Aboriginal Kulturális Központot látogatjuk meg. A látogatást követően a menetrendhez igazodva visszautazunk Sydney-be. Éj Sydeny-ben (3 éj).

6. nap: Sydney 

Reggeli után buszra szállunk és városnézésre indulunk, melynek során meglátogatjuk a nagyváros éléskamráját, a Sydney Fish Market halpiacot. Délután felszállunk egy városnéző hajó fedélzetére, hogy a város egy másik arcát tekintsük meg, a kikötő felől. A hajó fedélzetén elfogyasztjuk ebédünket, miközben gyönyörködünk az elénk táruló kilátásban. Később útba ejtjük a Saint George Soccer Stadiumot, ahol 1957-ben magyar emigránsok Budapest Club néven sikeres focicsapatot alapítottak, majd megérkezünk Sydney déli óceánpartjára, a Botany Bay-be, ahol James Cook kapitány lába először ért partot 1770-ben. A nyári délutánt a híres Bondi Beachen töltjük. 

7. nap: Kék-hegység

Reggelit követően egész napos kirándulásra indulunk a Kék-hegységbe. Első megállónk a Featherdale Vadvilág Park, ahol Ausztrália összes endemikus állatfaja megtalálható. Következő megállónk az Echo pont lesz, majd a híres aboriginal legenda helyszíne, a Három nővér sziklaalakzat. Ezt követően a festői Leura városkát keressük fel. Megállunk a Scenic World kilátópontnál, ahonnan az egész Jamison–völgy belátható. Visszaúton a 2000-es Olimpia helyszínét, a Sydney Olimpiai Parkot látogatjuk meg. 

8-9. nap: Sydney - Brisbane

Reggeli után egy rövid szabadidő, majd transzfer a repülőtérre és továbbutazás Brisbane-be. Városnézés során élvezzük Queensland "Sunshine" állam modern és vibráló fővárosát. Brisbane a 2032-es nyári olimpia leendő helyszíne. Felmegyünk a Brisbane Lookout Coot-tha magaslatra, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik az egész városra, a folyóparti felhőkarcolókra, a távoli óceánra, az egész Gold Coastra. Megnézzük a Story hidat,  felfedezőtúrát teszünk a nyüzsgő Queens Street Mall bevásárlóközpontban. A napunk végén látogatás teszünk egy többnemzetiségű család tágas birtokán. Éjszaka Brisbane-ben (2 éj). 

10-11. nap: Brisbane - Cairns

Reggeli a szállodában, majd szabadidő. Délután menetrendhez igazodva elutazunk Cairns-be. Másnap egész napos Külső Korall-zátony kiránduláson veszünk részt. Megismerkedünk a zátonyok világával (Green - sziget és Nagy - korallzátony), sznorkelezési lehetőség és ebéd helyben. A program végén katamaránnal utazunk vissza Cairns-be.

12-13. nap: Cairns - Melbourne

Reggeli után menetrend szerint átrepülés Melbourne-be. Melbourne Ausztrália kozmopolita és kifinomult éltestílusú városa, gyönyörű épülettekkel és zöld parkokkal. Városnézésünk során többek között megnézzük Cook kapitány házát, amely Ausztrália legrégebbi épülete a csodálatos Fitzroy kertben, ahol hatalmas angol szilfákból álló sugárutak húzodnak. Nem maradhatnak ki a botanikus kertek, a Shrine of Remembrance világháborús emlékmű és a Szent Patrik katedrális sem. Felmegyünk 300 méter magasba, az Eureka Towerbe, amely Melbourne legmagasabb kilátóhelye. Egy egészen más arcát mutatja majd így a város, hiszen 360°-os panorámás kilátást nyújt éjjel - nappal. Éj Melbourben (3 éj). 

14. nap Melbourne

Egész napos kirándulást teszünk a híres Ocean Drive-on, Westgate Bridge-től Geelong-on keresztül egészen a népszerű Torquay városig. Megnézzük a híres szörf paradicsomokat, páratlan kilátóhelyeket, majd szabadidő és ebédelési lehetőség az Apolló beach-en. Továbbutazunk az Otway Nemzeti Parkon keresztül a Port Cambell Nemzeti Parkig, utunk végső céljáig, ahol megtekintjük a jól ismert 12 apostol sziklaképződményeket.

15. nap Melbourne - Christchurch

Korai reggelit követően átrepülünk az új-zélandi Christchurch városba, délutáni érkezéssel. A Déli-sziget legnagyobb és legrégebbi városa az oxfordi Christ Church College-ről kapta nevét. A Canterbury régió fővárosa ma több mint 400.000 lakos otthona, óvárosában megannyi viktoriánus épülettel. Séta az Avon folyó partján, az Oxford Terrace parkjainál és a legfontosabb, ma is helyreállítás alatt álló épületeknél: Katedrális-tér, Isaac Királyi Színház, Művészeti Galéria, Canterbury Múzeum. A híres öreg Christchurch villamos fényképezése, majd rövid séta a New Regent Street bevásárló utcán. Éj Christchurchben (1 éj)

16. nap Queenstown

A mai nap folyamán megkezdjük utunkat Queenstown felé, amely tele van parkokkal, szép sétautakkal a tó mellett, illetve vásárló utcákkal. Utunk során végig hegyvidékes és páratlan látképben van részünk. Megállunk a Tekapo türkizkék tó partján, ahol ebben az időszakban virágoznak a színes, csodaszép csillagfürtök, amelyek akár másfél méter magasra is megnőhetnek. Éj Queenstownban (3 éj). 

17-18. nap Pihenő – vagy Fakultatív Milford Sound berepülés

Reggeli Milford Sound berepülés időjárástól függően (fakultatív) vagy látogatás a város botanikus kertjében. A park növényei a néhai Brit birodalom megannyi tájáról kerültek ide, Indiától – Kanadáig. Látogatási lehetőség Robert Falcon Scott kapitány (1868 – 1912), a szerencsétlenül járt brit Antarktisz expedíció parancsnoka emlékművénél.

Fakultatív berepülési lehetőség az UNESCO világörökségi Fiordlands Nemzeti Parkba, 1,5 órás hajózással a Milford Sound Fjordban
Csak néhány a további fakultatív lehetőségekből: 1./ Jetboat kirándulás; 2./ Vadvízi evezés a Skippers kanyonban; 3./ Sky Gondola felvonó; 4./ Gőzhajózás

19. nap Rotorua

Reggeli után elrepülés az Északi-szigetre, Auckland városába, ahol rövid városnézés után tovább utazunk Új-Zeland legnagyobb Maori települése és az Északi-sziget geotermikus turista paradicsomába, Rotorua város felé. Látogatási lehetőség a híres Gyűrűk Ura és Hobbit filmek eredeti helyszínére, Hobbitonban (fakultatív). Útközben ismertető a Waitangi napról (minden év február 6.), a Waitangi szerződésről, amit 1840-ben írt alá a Brit korona és 540 maori törzsfő. Rotorua egyszerre három dolgot jelöl: 1./ a 22 km átmérőjű Rotorua caldera szupervulkán; 2./ a sziget második legnagyobb tava, a 80m2 méretű Rotorua-tó; 3./ maori kultúra egyik központja. A különleges, forró-vizes tavak, iszapvulkánok, kénes kigőzölgések és gejzírek helyszíne. Megnézzük a Government Gardens-t, amely a Rotorua-tó szélén található nyilvános park, pár percre a városközponttól. Ezen a helyen is érdemes kéznél tartani a fényképezőgépet! Éjszaka Rotorua-ban (2 éj).

20. nap Rotorua

Mai napon ellátogatunk a Waikato folyó 15 m-re szűkülő, „brutális” vízhozamú vízeséséhez, a Huka Falls-hoz. Délután a Kék- és Zöld-tavak (Tikitapu és Rotokakahi) szubtrópusi páfrányfa esőerdejeibe érkezünk, ahol nagyszerű fotó lehetőségek várnak ránk a kilátóból. Délután fakultatív Vadvízi evezésre van lehetőség. A turisták számára megengedett a világ legmagasabb (két emelet magas) vízesésén zúgunk le a többi vízesés mellet, a gyönyörű őserdő borította kanyonban. 

Esti fakultatív Maori Falu látogatás, ahol megismerkedhetünk a Maorik ősi életével, szokásaikkal, amiket interaktív módon ki is próbálhatnak a vállalkozó szelleműek. A négy órás, tartalmas programot egy 4 fogásos Maori lakoma zárja le méltó módon.

21. nap Rotorua - Auckland

Reggeli utazás Waitomo „A lyukon átfolyó vizek” barlangjaihoz. Látogatás a három szintes, a világon egyedülálló Waitomo Glowworm Caves barlangban, a Világító férgek (parázsférgek) barlangjában. Rácsodálkozás a különleges földalatti világra, s a hihetetlen neon jelenségre. Túra az esőerdőben, a különleges, karsztvizek által kialakított boltívek alatt. Búcsú a szigetország mesés természeti ritkaságaitól, s visszautazás Auckland metropoliszába. Éj Acklandban (1 éj)

22. nap Auckland

Egész napos szabadidő és vásárlási lehetőség Aucklandban. Látogatási lehetőség a 328 m magas Sky Towerben, a metropolisz szimbólumában, ahol a 60. emeleti Sky Deck-ből (Ég terasz) az egész város, s annak 80 km távolságú körzete is belátható. Vásárlási lehetőség a Queen Street üzleteiben vagy Múzeum látogatásra. Koraesti utazás a reptérre, esti elrepüléssel.

23. nap Budapest

Átszállással megérkezés Budapestre a délutáni órákban.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Melbourne – Királyi botanikus kert

 • Ayers Rock

 • Nagy Korallzátony

 • Sydney - Kék-hegység, Operaház

 • Fiordlands Nemzeti Parkba (fakultatív program)

 

Fakultatív programok:

Fakultatív programok, amelyek a helyszínen fizetendők, de előzetes jelentkezés szükséges irodánkban.

Milford Sound Helikopter

Talán a legszebb helikopteres repülés, két leszállással a Nemzeti Park lélegzetellálító hegyein. 2 órás sétahajózással a kihagyhatatlan Milford Soundon. Kb. 1125 NZD

Jetboat

Új-Zélandi szabadalom. A világ legizgalmasabb jet-hajózása, közel 4 millió embert nyűgözött le 1965-ös indulása óta, még az angol királynő is kipróbálta és most Önön a sor! A szépség és az erő egyedülálló kombinációja, semmihez sem hasonlítható élmény, amely ötvözi az érintetlen természeti tájat a faltól falig kanyonnal, attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyja a mólót, lélegzetelállító utazása fináléjáig.
(Komoly hát és gerinc problémákkal rendelkező utasoknak nem ajánlott.)
Kb. 139 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 77 NZD 

Farm kirándulás gőzhajóval (kb. 4 óra)

Egy több mint 110 éves gőzhajóval jutunk el egy tipikus Új-Zélandi alpesi farmra, ahol farm bemutatóval és fantasztikus Kiwi lakomával kényeztetnek el. A hajó a Déli félteke legrégebbi működő személyszállító gőzhajója. Egy különleges étkezési élményért hajókázzon át a Whakatipu-tavon. Egy tóparti étteremben kóstolhat finom ételeket, miközben séfünk a legjobb helyi alapanyagokat sütögeti a fatüzelésű grillen. Szórakoztató farmbemutató is szerepelt programban.
Kb. 165 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 85 NZD 

Hobbiton

A Gyűrűk Ura és Hobbit fílmek eredeti helyszíne és díszletei.
Csatlakozzon hozzánk, és tapasztalja meg az igazi Középföldét. A Waikato régió szívében beléphet a Shire buja legelőire, ahogyan az A Gyűrűk Urában és A Hobbitban látható. Szeressen bele a helyszínbe, ahogy az elismert rendező, Sir Peter Jackson tette, miközben átutazik a feledhetetlen szépségű tájon. A vezető körbekísér Hobbit faluban, bemutatva a részleteket, rámutatva a leghíresebb helyszínekre, és elmagyarázza, hogyan készült a filmvarázslat.
Kb. 89 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 44 NZD 

Vadvízi evezés (kb. 3-4 óra)

Minimum 6 fővel indul a program. Nemcsak a világon a legmagasabb 7 méteres vízesés adrenalinja, de a kanyon szépsége is hihetetlen élmény a vizek szerelmeseinek.
Kb. 130 NZD

Maori falu

Új-Zéland legtöbbet díjazott kulturális látványossága a maori faluban 4 órás esti program. Ismerje meg az ősi kultúrát és szokásokat az eredeti helyszíneken.

Lakomázzon a maori szezonális kai (konyha) ízeit megismerve, amely a maramatakához (maori holdnaptár) igazodik és azzal változik. Mindez az erdei Pā (faluban), magas Tawa fák alatt, és az erdő alkotta amfiteátrumán belül.  A Hākari (lakoma) az erdei horotaival (kanapék) kezdődik, és egy pazar, 3 fogásos fúziós vacsorában csúcsosodik ki, amelyeket díjnyertes maori szakácsok készítenek.

Kb. 250 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 105 NZD 

Gondola - Queenstown

A Déli félteke legmeredekebb libegője visz fel a város legszebb kilátójába. A célirányosan épített kocsik különleges vezetési élményt nyújt önnek, miközben több mint 1600 méteren lejtős kanyarokat és alagutakat fedez fel. Miután meghódította a pályát, pattanjon fel a libegőre, és tegye meg újra, újra és újra.
Kb. 80 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 60 NZD 

Siklóernyős repülés

Szállj velünk a Gondola felvonó tetejéről, és éld át a szabad repülést, miközben Queenstown felett szárnyalunk. A te választásod szerint egy gyengéd siklás vagy egy izgalmas kalandrepülés vár rád. Súly korlát minimum 20 kg, maximum 100 kg. A program része a Gondola a hegytetőre és a + 3 Luge ride. A célirányosan épített Luge kocsink különleges vezetési élményt nyújt önnek, miközben több mint 1600 méteren lejtős kanyarokat és alagutakat fedez fel. Miután meghódította a pályát, pattanjon fel a libegőre, és tegye meg újra, újra és újra.  

kb. 380 NZD 
Gyermek ár 14 éves korig: 360 NZD

Fontos információk:

Tervezett menetrend (változhat)

emirates_.png    

November 11.    Budapest - Dubai  15:10 - 23:20                   EK112 / kb.5 óra 20 perc
November 12.    Dubai - Sydney     02:00 - 22:30                   EK414 / kb.13 óra 30 perc

December 2.  Auckland - Dubai     21:15 - 05:35 (másnap)   EK449 / kb. 17 óra
December 3.  Dubai - Budapest    10:35 - 13:35                   EK111  / kb.5 óra 55 perc

Az indulási és érkezési időpontok helyi idő szerint értendők.                                                                               

Igény esetén business osztályú repülőjegyek is foglalhatók.

FONTOS! 
- Csoportos repülőjegy foglalásnál egyben ültetjük be a csoportot a járatokra.
- Kérjük, hogy ültetési igényüket legyenek szívesek hátralékfizetésig jelezni. Nagyobb lábteres (vészkijárat) ülőhely foglalása csak felár ellenében lehetséges. 
- Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizzék a kiadott beszállókártyákat, mert azon csak ott, a pultnál tudnak módosítani, irodánknak a check-in megkezdését követően már nincs lehetősége belenyúlni a foglalásba.
- Amennyiben valaki ételallergia miatt speciális étkezést szeretne a repülőjáratokra igényelni (vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes vagy diabetikus - más lehetőség nem kérhető, illetve nem kombinálható, csak egy fajta választható), az legkésőbb 2 héttel az indulás előttig legyen szíves írásban elküldeni a travel@1000ut.hu email címre.


Jelenlegi beutazási szabályok

2022. szeptember 13-tól Új-Zéland eltörölt minden COVID-19 járvánnyal kapcsolatos beutazási korlátozást. Ennek értelmében a védőoltással nem rendelkező magyar állampolgárok beutazhatnak  karantén-, és vízumkötelezettség nélkül Új-Zélandra 90 napot meg nem haladó időtartamra.
A beutazás előtt nem szükséges teszt.

 


Fizetési határidők egzotikus körutak esetében

Egzotikus programjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

 • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
 • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
 • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

 Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
A BBP biztosítás további előnye, hogy esetleges járattörlés vagy repülőgép késése esetén 150 EUR összeghatárig fedezik a légitársasági kártérítés behajtásának ügyintézési költségét, amennyiben az arra specializálódó cégen keresztül történik az ügyintézés. (Utasbiztosítás szabályzat G pontja.) További részletekről érdeklődjön kollégáinknál.
Biztosításokra vonatkozóan 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.
A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 

 

Az út idegenvezetője

Kriaszter Attila

other_236_37184_1000ut-idegenvezetok-kriaszter_attila.jpg

Húszas éveim elején két felejthetetlen évet töltöttem Ausztráliában. Életem egyik legnagyszerűbb időszaka volt.
Lehet, hogy titkon már akkor is a későbbi hivatásomra, a mai napig tartó, szenvedéllyel végzett munkámra készültem.
Akkoriban még csak a magam idegenvezetője voltam, de reméltem, hogy egyszer eljön a nap, amikor visszatérhetek kedvenc országomba, s megmutathatom annak csodáit másoknak is.
2023 őszére megkaptam ezt a lehetőséget! Hurrá!!! 23 napot tölthetünk együtt a világ egyik legkülönlegesebb vidékén!
Nem átlagos utazás lesz. Egy szubjektív útra számítsanak, érzelmekkel, emlékekkel teli közös kirándulásra, amelynek során kint élő magyarokkal, híres magyarokra emlékező és azokat tisztelő aussie és kiwi emberekkel is találkozunk, sőt: a saját nagybátyámat is meglátogatjuk Brisbane városában!
Szeretném, ha velem tartanának. Ennyi emléket, ennyi örömet, ennyi érzelmet nem tudok feldolgozni, nem tudnék egyedül feldolgozni..

 

Ismerje meg Ausztráliát!

Ismerje meg Új-Zélandot!

 

 

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2023.11.11 - 2023.12.03
23 nap / 20 éj
3 498 000 Ft

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Jelentkezem az útra
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyet és belső jegyet illetékkel (melynek értéke kb. 1.398.000 Ft)
 • 20 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os hotelek, holiday parkok kétágyas szobáiban
 • reggelit - kivétel az utolsó nap, 2 alkalommal ebédet
 • a helyszíni közlekedést
 • a megadott programok
  belépőit
 • a magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • a vízumügyintézési díjat
   23.000 Ft
  • az útlemondási biztosítást
   (Covid fedezettel): 2,5%

 

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
  820 000 Ft
 • Étkezések 
  kb. 30-40 NZD vagy AUD/fő/nap
 • Fakultatív programok
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  Top: 860 Ft/fő/nap
  Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)
Az út idegenvezetője

Kriaszter Attila

other_236_37184_1000ut-idegenvezetok-kriaszter_attila.jpg

Húszas éveim elején két felejthetetlen évet töltöttem Ausztráliában. Életem egyik legnagyszerűbb időszaka volt.
Lehet, hogy titkon már akkor is a későbbi hivatásomra, a mai napig tartó, szenvedéllyel végzett munkámra készültem.
Akkoriban még csak a magam idegenvezetője voltam, de reméltem, hogy egyszer eljön a nap, amikor visszatérhetek kedvenc országomba, s megmutathatom annak csodáit másoknak is.
2023 őszére megkaptam ezt a lehetőséget! Hurrá!!! 23 napot tölthetünk együtt a világ egyik legkülönlegesebb vidékén!
Nem átlagos utazás lesz. Egy szubjektív útra számítsanak, érzelmekkel, emlékekkel teli közös kirándulásra, amelynek során kint élő magyarokkal, híres magyarokra emlékező és azokat tisztelő aussie és kiwi emberekkel is találkozunk, sőt: a saját nagybátyámat is meglátogatjuk Brisbane városában!
Szeretném, ha velem tartanának. Ennyi emléket, ennyi örömet, ennyi érzelmet nem tudok feldolgozni, nem tudnék egyedül feldolgozni..

 

Ismerje meg Ausztráliát!

Ismerje meg Új-Zélandot!

 

 

Hasonló utazások


Kis létszámú csoport
Pápua Új-Guinea

Pápua Új Guinea felfedezése a Goroka fesztivál idején

16 nap / 12 éj
2023.09.12
összesen 1 időpontban
2 940 000 Ft/fő
Maldív-szigetek

Vilamendhoo Island Resort & Spa 4*

10 nap / 7 éj
2023.06.28
összesen 3 időpontban
1 200 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Olaszország

Szicília: Körutazás a napfény szigetén

8 nap / 7 éj
2023.06.19
összesen 2 időpontban
639 000 Ft/fő
Maldív-szigetek

Hard Rock Hotel Maldives 5*

10 nap / 7 éj
2023.06.28
összesen 3 időpontban
1 900 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!