Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Utazás:
repülővel átszálással, menetrend szerinti járattal Budapestről
Elhelyezés:
helyi 3-4*-os szállodák kétágyas fürdőszobás szobáiban
Ellátás:
teljes panzió (reggeli, ebéd és vacsora, italok nélkül)

Miért ez az út?

Afrika egyik legrégebbi folyamatos kultúrával rendelkező országa számtalan különlegességgel, mind az épített mind a természeti örökségek terén. Etiópia azon ritka helyek egyike a Földön, ahol a globális világ még nem alakította át teljes mértékben az ősi kultúrát, és ahol az emberek arra törekednek, hogy összhangban éljenek a környezetükkel.

Jelenlegi tudásunk alapján itt ringott az emberiség egyik bölcsője. Ennek tiszteletére, a Nemzeti Múzeumban megtekintjük a 3,2 millió éves előember, „Lucy” maradványait.

Emellett egy szintén ősi, az etióp keresztények egyik legfontosabb zarándokhelyét, Lalibela sziklába vájt templomait látogatjuk meg. Csónakázás a Kék-Nílus forrásánál, miközben idegenvezetőnk azt a legendát meséli el, miszerint a tónál fekvő kolostorok egyikében őrizték - vagy talán még ma is őrzik - a Frigyládát. 

Etiópia a kávék világában egy legendás státusszal rendelkezik, nemcsak amiatt, mert a kávé "őshazája", hanem azért is, mert annyira speciális kávéi vannak. Az utazás során kávé ceremónián veszünk részt. 

 

Kis létszámú csoport

Kis létszámú csoport

Magyar idegenvezetéssel

Magyar idegenvezetéssel

UNESCO világörökségi helyszínek

UNESCO világörökségi helyszínek

Utolsó lehetőség

Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Garantált társítás

Garantált társítás

Program nyomtatása

Részletes program

1. nap: Budapest – Addisz-Abeba

Elutazás Budapestről átszállással, menetrend szerinti repülőjárattal Etiópiába. Késő éjszaka érkezés Etiópia fővárosába, Addisz-Abebába.Szállás Addisz-Abebában (2 éj).

2. nap: Addisz-Abeba

Reggeli után városnézés Etiópia fővárosába Addisz-Abebában. Városnézésünk során felkeressük az egyetem épületében, a korábbi uralkodói palotában található Néprajzi Múzeumot, ahol az etiópiai néppel és annak kultúrájával ismerkedhetünk meg. Majd ellátogatunk a Szentháromság Székesegyházba, ahol Haillé Szelasszié császár és feleségének a sírja is található. Ezt követően felkeressük a piacot, amely Afrika egyik legnagyobb szabadtéri piaca. Rövid kitérőt teszünk az Entoto hegyen, majd útközben ebédelünk. Később vacsora a szálláson.

3. nap: Addisz-Abeba – Bahir Dar

Reggeli után belső járattal tovább utazunk Bahir Darba, az ország észak nyugati részére, majd elfoglaljuk szálláshelyünket. Következő programként csónakba szállunk és a Tana-tavon utazva megismerkedünk a szigeteken, félszigeteken található kolostorokkal, egyet közülük fel is keresünk. A tavon 37 sziget található és 30 szigeten keresztény kolostor van, a legendák szerint ezek egyikében őrizték a Frigyládát is. Ebédünket a Tana-tó partján fogyasztjuk el, amely Etiópia legnagyobb tava és a Kék-Nílus forrása. Amennyiben időnk engedi látogatást teszünk a helyi piacon, majd késő délután a Bezawit hegyről megcsodáljuk a naplementét, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Tana-tóra, Bahir Darra és a Kék-Nílusra. Vacsora a szállás. Szállás Bahir Darban (1 éj).

4. nap: Bahir Dar  - Gondar

Reggelit követően megnézzük a Kék-Nílus vízesést, majd 4 órás utazás Gondarba, „Juda oroszlánjának”, Bazilidész császárnak a városába. Útközben megállunk Awra Amba faluban. A falu egy „hippi-jellegű” közösség. Elveik szerint a közösségen belül nincs hangos szó, nincs agresszió, hanem csak tanács, útmutatás és egyenjogúság van. Az itt lakók büszkeségei közé tartozik a két könyvtár, a saját építésű szövöde, a környéket is kiszolgáló malom, az általános iskola és az óvoda. A falu közössége egy idősotthont is fenntart. Látogatásunk során megismerkedhetünk a falu mindennapjaival, életével. Vacsora és szállás Gondarban (2 éj).

5. nap: Gondar

Mai nap első állomása Mentewab császárnő számára épített Kuskuam palota romjait. Ebéd után pedig ellátogatunk az UNESCO Világörökség részét képező, XVII. században épült palotakomplexumban, amelyet 900 méteres fal vesz körbe. A Királyi Körzetből az etióp uralkodók több évszázadon át irányították az országot. Legfontosabb épületei: Bazilidész kastélya, Józsua palotája, Dávid csarnoka, díszterem, Mentewab császárnő kastélya, kancellária, könyvtár és három templom. Az épületegyüttes túlélt számtalan háborút és támadást, ideértve a II. Világháború légitámadásait is. A nap végén felkeressük a Debre Birhan Selassie (Szentháromság Fénye) templomot is. Vacsora a szálláson.

6. nap: Simien-hegység Nemzeti Park

Reggeli után folytatjuk utunkat a Világörökség részét képező Simien Nemzeti Parkba. A 3 órás utazás közben többször megállunk különböző kilátópontoknál, ismerkedünk a helyi állatvilággal és a csak Etiópiában élő dzseláda páviánokkal. Ebédünket Afrika legmagasabb szálláshelyén fogyasztjuk el. Késő délután megérkezünk következő szállásunkra (1 éj). Vacsora a szálláson.

7. nap:Axum

Reggelit követően páratlan útvonalon elutazunk autóbusszal Axumba. Axum az ókori Axumite birodalom fővárosa volt, melynek emlékei, ma szintén a világörökség részét képezik. A város Sába királynőjének a székhelye és az afrikai birodalmak egyik legrégebbi központja volt. Ebéd útközben, majd késő délután megérkezünk Axumba. Vacsora a szálláson. Szállás Axumban (2 éj).

8. nap: Axum 

Reggeli után sétát teszünk a hatalmas ókori, 2000 éve itt álló sztélék között, majd látogatás a Régészeti múzeumban. Megnézzük a Sioni Szűz Mária templomot, amely a legfőbb etióp ortodox egyházi méltóság székhelye. Az idő függvényében, régészeti feltárásokat és ősi sírokat is felkeresünk. Vacsora a szálláson.

9. nap: Lalibela

Reggeli után újra repülőgépre szállunk és tovább utazunk Lalibela-ba. Megérkezést követően ellátogatunk az UNESCO által védett, 11 monolit és fél monolit templomot magába foglaló, 800 éves sziklába vájt épületkomplexumba. Itt található a világ 5 legnagyobb monolit temploma. Ezek közül a legismertebb a Szent György templom. A templomokat alagutak és járatok kötik össze, gyönyörű díszítések, kőfaragások és ikonok díszítik. Amennyiben időnk engedi megnézünk egy helyi piacot, majd elfogyasztjuk ebédünket a híres Ben Abeba étteremben, ahonnan pazar kilátás nyílik.

Délután részt veszünk egy kávé ceremónián, illetve megnézzük, hogyan készül a helyi kenyér, az "injera". Vacsora a szálláson. Szállás Lalibelában (2 éj).

10. nap: Lalibela

Reggeli után lehetőségünk lesz megnézni a Yemrehana Krestos templomot, amely egy 12. századi etióp ortodox templom, kőből és fából épült, az ősi Axumi építészet hagyományai szerint. A templomhoz vezető úton lehetőségünk lesz az etióp vidéki élet megtekintésére. Vacsora szálláson.

11-12. nap: Addisz-Abeba – Budapest

Reggeli után visszautazás repülővel a fővárosba. Érkezés után a Nemzeti Múzeumban teszünk látogatást, ahol megtekintjük a 3,2 millió éves előember, „Lucy” maradványait, amelyet Etiópiában találtak a régészek. Rövid szabadprogram és vásárlási lehetőség után táncelőadással és zenével színesített búcsúvacsora (helyi ételekkel) egy tradicionális etióp étteremben. Ezt követően transzfer a repülőtérre, és hazautazás Budapestre átszállással, menetrend szerinti járattal. Érkezés Budapestre a 12. napon.

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 


UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Gondar
 • Simien Nemzeti Park (természeti)
 • Lalibela sziklatemplomai
 

Fakultatív programok:

Utótartózkodási lehetőség: Omo–völgy

Időtartam: 8 nap/7 éjszaka

Utazás: Addisz Abebából  repülővel Arba Minch-be majd a program végeztével vissza valamint Addisz Abebából repülővel vissza Budapestre.

Elhelyezés: lodge-okban, a foglalás visszaigazolás  után minden szálláshoz adunk részletes tájékoztatást, leírást, linket, egyelőre a tervezett szálláshelyeket látják tájékoztatásul.

Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora

Ár: 950.000 Ft-tól/fő (min. 6 fő esetén) 

Egyágyas felár: 125.000 Ft-tól/fő

Az ár tartalmazza: szállást a megadott szálláshelyeken vagy hasónlókban, ellátást (reggeli, ebéd, vacsora), belépőket, közlekedést, transzfereket, helyi idegenvezetőt és magyar csoportkísérőt 

Külön fizetendő: biztosítások (BBP, sztornó),  fényképezés és video jegyek,  borravalók.

Az ár nem tartalmazza: a nemzetközi repülőjegy módosítási díját.


Program:

1. nap: Reggeli után visszautazás repülővel a fővárosba. Repülővel kora délután tovább utazás Arba Minch – be. Érkezés után felkeresünk egy Dorze falut a Guge hegységben. A”Dorzek” magas bambuszból épült „elefánt fejű házaikról” híresek. Amennyiben érkezéskor bármi okból ez a program elmaradna, vagy nem jutna rá idő, a hazautazás napján nézzük meg. Szállás: Haile Resort Arba Minch (1éj)

2.  nap: Reggel csónakba szállunk és kirándulást teszünk a Chamo – tavon, kis szerencsével hatalmas krokodilokat is láthatunk sütkérezni a tópart fövenyén ezen kívül a tó gazdag víziló állományából és madár világából is ízelítőt kaphatunk. Utazás Jinkaba (3 óra). Útközben Jinka felé különböző törzsek területein áthaladva ismerkedhetünk a helyiekkel. (Gamo, Derashe, Stemai) Szállás: ECO Lodge (2 éj)

3.  nap: Kora reggel a Mago Nemzeti parkba utazunk a Mursi (tányérajkú) törzset látogatjuk meg. A nap során felkeressük az Omo-völgy Múzeumot Jinkában, valamint a Demeke heti vásárt is.

4.  nap: Utazás Turmiba (3 óra) a Hamerokhoz.  Útközben megállunk az Ariknál és a dekoratív testfestésükről ismert Bannáknál is. Felkeressük a turmi piacot, valamint egy Hamer falut is. Szállás Paradise Lodge. (2 éj) 

5.  nap: Reggel megnézzük a Turmi/Alduba piacot, majd az Omo folyó völgyében, a folyóparton élő Dassauch törzset. A kornyék érintetlen tájairól az itt élő különféle törzsekről és a gazdag madárvilágáról is híres. Délután ismételten ellátogatunk újabb hammar törzshöz.

6.  nap: Reggel utazás az UNESCO Világörökség részét képező Konso-ba (4 óra).  A Konso - felföldön élő népek a teraszos falvaikról híresek, sétát teszünk a faluban. Opcionális lehetőség, meglátogatjuk a helyi királyt és a rezidenciáját. Szállás: Kanta Lodge (1éj)

7. nap: Reggeli utazunk Arba Minch-be, majd repülőre szállunk, és a fővárosba repülünk. Amennyiben a váltásnapon nem volt lehetőség a Nemzeti Múzeumot felkeresni, akkor a következő programunk lesz. Érkezés után a Nemzeti Múzeumban teszünk látogatást, ahol megtekintjük a 3,2 millió éves előember, „Lucy” maradványait, amelyet Etiópiában találtak a régészek. Rövid szabad program, vásárlási lehetőség után tánc előadással és zenével színesített búcsúvacsora (helyi ételek) egy tradicionális etióp étteremben. A vacsorát követően transzfer a repülőtérre és utazás Budapestre átszállással, menetrend szerinti járattal. Hazaérkezés a 8. napon.     

Fontos információk:

Tervezett menetrend (változhat)

thumb_turkish_logo.png

Március 9. Budapest - Isztambul 09:15 13:30 kb. 2 óra TK 1036
Március 9. Isztambul - Addis Ababa 19:00  00:25  kb. 5 óra 30 perc TK 676

Március 20. Addis Ababa - Isztambul 01:15  08:00 kb. 5 óra 40 perc TK 677
Március 20. Isztambul - Budapest 12:50  12:55 kb. 2 óra TK 1033

_____

Szeptember 24. Budapest - Isztambul 09:00 12:15 kb. 2 óra TK 1036
Szeptember 24. Isztambul - Addis Ababa 18:20  23:45  kb. 5 óra 30 perc TK 676

Október 5. Addis Ababa - Isztambul 00:45  06:25 kb. 5 óra 40 perc TK 677
Október 5. Isztambul - Budapest 11:55  13:00 kb. 2 óra TK 1033

 

Érkezések és indulások helyi idő szerint értendők. Időeltolódás: Magyarországhoz képest +1 óra. 

Igény esetén business osztályú repülőjegyek is foglalhatók.


Utazás Turkish Airlines  járattal

Utasaink a repülőn ingyenesen személyenként 1 darab max. 23 kg bőröndöt (törökországi járatok esetén), illetve 1 darab max. 8 kg súlyú kézipoggyászt (mely maximálisan 23x40x55 cm nagyságú lehet) adhatnak fel.
Interkontinentális vonalakon 30 kg súlyhatár az általánosan megengedett.

Csoportos repülőjegy foglalásnál a légitársaság ülteti be a csoportot a járatokra.
Előzetes ültetés kérés felár ellenében lehetséges. 

Forrás és további információ: https://www.turkishairlines.com/

 


Utazás hagyományos légitársasággal (általános információk)

Amennyiben rendelkezik az adott légitársaság(ok)ra érvényes törzskártyával, kérjük feltétlen jelezze felénk a foglalás során. A kártyaszámot a foglalásban rögzítjük és így nem vesznek el a mérföldek.

Kényelmi  szempontú ülőhelyválasztás esetén (ülőhelyek nagyobb lábtérrel / vészkijárat közelében) a  légitársaság előzetesen megszabhat feltételeket (mint például az angol nyelv ismerete, fizikai alkalmasság az ajtó kinyitására). vészkijárat közeli üléseket családosok részére (gyermekkel, babával utazók) nem tudunk biztosítani felár ellenében sem.
Ingyenes ültetés esetében a légitársaságok “standard” típusú ülőhelyeket biztosítanak.
Esetlegesen előforduló géptípus csere esetén nem garantálják az azonos jelzéssel/számmal ellátott ülőhelyet.
Egyes járatokon az ültetés csak felár ellenében kérhető (ilyen igényüket kérjük jelezzék előre)!

Olyan úticélok esetében, ahol az adott országban belföldi járaton is utazunk, az igénybevenni kívánt járatok/légitársaságok szabályzata egymástól eltérő lehet. (pl. poggyász méret/súlyhatár). Részeteket az aktuális utastájékoztató tartalmazni fogja.

Nehezen mozgó/mozgáskorlátozott utasaink részére a hagyományos légitársaságok tolószéket tudnak biztosítani, mellyel az utas repülőtéri közlekedését/átszállását segítik a jegykezeléstől a kapuig. Kérjük ilyen igényét szíveskedjen előre jelezni.

A fedélzeti ellátásban a légitársaságok között eltérés lehet. A standard ételkínálat mellett az alapvető érzékenységeknek illetve elterjedt étkezési szokásoknak megfelelő ételek közül tudunk választani. Különleges ételrendelés esetén (vegán, laktóz-,gluténérzékeny, diabetkus stb.) a menük nem keverhetők. Előfordulhat, hogy néhány úticél esetében különböző okokból korlátozott (pl vallási okok) ételkínálattal találkozhatunk. Egyes - jellemzően rövidtávú járatok - előfordulhat, hogy fedélzeti ellátás nincsen, vagy fizetős szolgáltatás.

Biztonsági okokból szúró-, vágóeszköz, manikűrkészlet valamint 1 dl-nél több folyadék szállítása csak a feladandó poggyászban lehetséges. 

 

 


Fizetési határidők egzotikus körutak esetében

Egzotikus programjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

 • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
 • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
 • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

A program szerinti belső repülőjegyeket és vonatjegyeket (ahol van ilyen) irodánk ennél korábban is kiállíthatja, amiről külön nem küldünk értesítést az utasainknak.

 

Társítási garancia

A társítási garancia logóval feltüntetett utak esetében nem kell egyágyas felárat fizetnie az utasnak, ha nem sikerül mellé utas társat találnunk.

Feltételek:
- Legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőző időpontig szükséges jelentkezni. (Az ettől eltérő esetek egyenként, külön elbírálás alá kerülnek.)
- A körutazáson TÖBB hely is legyen még szabadon. (Vagyis: az utolsó helyre társítási garanciával nem lehet jelentkezni.)
- Társítási garanciával való jelentkezés esetén a szobatárs személyével kapcsolatban az utasok nem határozhatnak meg feltételeket, ez esetben a társítási garanciánk érvényét veszíti.
- Továbbá az utastársra vonatkozó reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni. A megértésüket megköszönjük!

Az oldal tetején, a „Miért ez az út?” felületen keresse a társítási garancia feliratot.
Kizárólag az adott felirattal feltüntetett utaknál vállalunk társítási garanciát.

 


Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
A BBP biztosítás további előnye, hogy esetleges járattörlés vagy repülőgép késése esetén 150 EUR összeghatárig fedezik a légitársasági kártérítés behajtásának ügyintézési költségét, amennyiben az arra specializálódó cégen keresztül történik az ügyintézés. (Utasbiztosítás szabályzat G pontja.) További részletekről érdeklődjön kollégáinknál.
Biztosításokra vonatkozóan 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.
A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 

A körutazás idegenvezetője szeptemberben:

Dr. Mari László

other_269_37184_1000ut-idegenvezetok-mari-laszlo.jpg

Dr. Mari László, geográfus, diplomáját az ELTE TTK biológia-földrajz szakán szerezte.
Utazásainak elsődleges célterülete Afrika, Ázsia, Észak-Amerika, valamint a Kárpát-medence.
Szakterülete a földfelszín formakincsének kutatása távérzékeléses (űr- és légifelvételek kiértékelése) és terepi vizsgálati módszerekkel, valamint a történelmi időkben bekövetkezett felszínborítás-változások vizsgálata.
Hobbija a munkája és a természetjárás, magashegyi túrázás, barlangászás és a fotózás.
Kedvenc városai: a sivatagi környezethez alkalmazkodott ősi települések pl. Ghadamesz, Jazd.  


Ismerje meg Etiópiát!

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2024.09.24 - 2024.10.05
12 nap / 10 éj
1 280 000 Ft

Körutazásunk új időpontjai és árai még előkészítés alatt állnak.
Amennyiben érdekli az elkészült program, akkor kérjük, kattintson az Értesítés kérés gombra.
Miután elkészült az ajánlat, kollégáink értesítik Önt.

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Értesítés kérés
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke:
  kb. 280.000 Ft)
 • a belföldi repülőjegyeket
  és az illetéket
 • 10 éjszakai szállást,
  helyi 3-4 *-os szállodák
  kétágyas szobáiban
 • a teljes panzió ellátást
  (reggeli, ebéd és vacsora, italok nélkül)
 • a program szerinti transzfereket és kirándulásokat légkondicionált gépjárművel
 • a belépőjegyeket a programban feltüntetett látnivalókhoz
 • a magyar nyelvű csoportkísérést Budapestről oda-vissza és a helyi idegenvezetést
 • szeptemberben a csoport részt vesz a Meskel Fesztiválon, amely a Szent kereszt megtalálásának az ünnepe

 

Az ár nem tartalmazza

 • a vízumot
  kb. 40 000 Ft
 • a borravalókat
  80 USD/fő
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
   130 000 Ft
 • Omo-völgy kiegészítő program
   950 000 Ft-tól
   Egyágyas felár
   125 000 Ft-tól 
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  - Air & Cruise Top:
  1.030 Ft/fő/nap

  - Air & Cruise Extra:
  1.590 Ft/fő/nap

Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)

Vélemények az utazásról

Ügyfeleink az utazásról

Összes vélemény

Vélemények az utazásról


Kapcsolódó magazin


Etiópia gyöngyszemei 1. rész

Fantasztikus úti beszámoló egy nagyon kedves törzsutasunktól, etiópiai utazásuk kalandjairól.  

Elolvasom ››

Etiópia gyöngyszemei 2. rész

"A testükön furcsa dudorok, tetoválások vannak: kis lukat fúrnak bele és a bőr alá benyomnak földet, rovarokat, parazitákat, amelyek megpróbálnak kifejlődni, de végül elpusztulnak és az elpusztult lárvák miatt állnak ki a dudorok."

Elolvasom ››

Bikaugratás a hamaroknál Etiópiában

Egy ősidők óta élő tradíció, férfivá avatási ceremónia. Aki ezen átesik, már nem gyerek többé, hanem férfi.

Elolvasom ››

Utazási magazin


Hasonló utazások


Kis létszámú csoport
Namíbia

Namíbia - Botswana - Zimbabwe körutazás

19 nap / 16 éj
2024.11.28
összesen 1 időpontban
2 555 000 Ft/fő
Kis létszámú csoport
Uganda

Uganda varázsa - Csimpánzok és hegyi gorillák világa

12 nap / 10 éj
2025.02.06
összesen 1 időpontban
2 250 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Egyiptom

Könyves Kairó - kultúra nagykanállal

5 nap / 4 éj
2024.10.04
összesen 2 időpontban
550 000 Ft/fő
Kis létszámú csoport
Algéria

Káprázatos hét Algériában

8 nap / 7 éj
2024.09.24
összesen 1 időpontban
855 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Norvégia

Norvég fjordok tájak és trollok

8 nap / 7 éj
2024.07.02
összesen 3 időpontban
675 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!