Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Miért ez az út?

Ünnepeljük együtt a nemzetközi Gin & Tonic napot!

Élőzenés vacsoraest Gin & Tonic-kóstolóval és workshoppal

 

 

Partnerünk, a Búzavirág Prémium magyar gin manufaktúra, akik az est folyamán bemutatják a Búzavirág kézműves magyar ginjüket. A gin összetételét 24 különböző növényi összetevő gazdagítja, beleértve a karakteres búzavirág szirmát is. A búzavirág szirom nemcsak ízében teszi különlegessé ezt a gint, hanem világoskékre festi magát a párlatot, vizuálisan is vonzóvá téve az italt.


Másik italkülönlegességük, a Zsolnay gin. Zsolnay Vilmos születésének 193. évfordulója alkalmából a kollekció egyedülálló minőségi itallal egészült ki, melyet dupla aranycsillaggal értékeltek Londonban, a gasztronómia Oscar-jaként számontartott nemzetközi élelmiszeripari versenyen, a Great Taste Awards-on. Üvege a 170 éves múlttal rendelkező, Zsolnay búzavirág motívummal díszített porcelán étkészlet mintájára készült.

Az ár tartalmazza a felsorolt étel és italsor árát, illetve a szervízdíjat.

Időpont: 2024. október 19., 18.30
Helyszín: UP Hotel****,  Budapest VI. kerület, Csengery u. 31.

Program nyomtatása

Részletes program

A Búzavirág és a Zsolnay gint bemutatja: Csenki Tamás sommelier

Az est folyamán lehetőség nyílik megkóstolni az említett Búzavirág prémium gineket, valamint további 4 különleges ginfajtát a világ különböző részeiről. Az exkluzív ginek mellé Lipták Tamás executive séf készíti el az adott országok ételkülönlegességeit.

Az élő jazz zenéről Orbay Lilla és Barakonyi Brunó gondoskodik

Orbay Lilla a fiatal jazz-generáció egyik legkiemelkedőbb egyénisége, aki muzikalitását nem csak, mint énekesnő, de mint komponista és zenekarvezető is kamatoztatja. Énekhangján kívül zongorajátéka is meghatározó, szerzeményeit főként a légies, könnyed dallamok és a sokszor határtalan improvizációk kontrasztja erősíti.

Barakonyi Brunó nagybőgős, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem másodéves hallgatója, az Orbay Lilla Quintetben és egyre több különböző stílusú formációban is demonstrálja tehetségét.

 


Program

18:30 Érkezés
19:00 Ültetett, felszolgált vacsora (fingerfood)
Gin & Tonic-kostoló, történetek és érdekességek a felszolgált ginekről
20:30 Saját Gin & Tonic készítése az asztalnál
21:00 Kötetlen beszélgetés a Búzavirág gin tulajdonosával

 


Menü 

 

Welcome drink
- Búzavirág Gin & Tonic

Étvágygerjesztő falatkák:
- Hentes tál (háromféle felvágott, kovászos kenyér és uborka) papírcsónakban
- Kétféle házi pogácsa (sajtos, tepertős) kis kosárkák

 


Étel- és italsor 
 

The Botanist (skót)
- Skót tojás, zöldsaláta, szárított kapribogyó, újhagyma, majonéz

Monkey 47 (német)
- Citromos bajorkolbász, burgonyasaláta

Roku (japán)
- Sushi (avokádó-lazac-uborka), washabi hab

Gin Mare Mediterranean (spanyol)
- Paella (tenger gyümölcsei), chorizo morzsa, aszalt paradicsom

Búzavirág Zsolnay (magyar)
- VEGÁN – lángos, tejföl, bacon, pirított magvak

Desszert:
- Rákóczi túrós pohárban
- Képviselőfánk, vaníliás gin hab


A képek illusztrációk!

 


Az est folyamán felszolgált gin különlegességek bemutatása

Hazai prémium ginek 

 

Partnerünk a Búzavirág Prémium magyar gin manufaktúra, akik az est folyamán bemutatják a Búzavirág kézműves magyar gint, ami modern italkülönlegesség. A gin összetételét 24 különböző növényi összetevő gazdagítja, beleértve a karakteres búzavirág szirmát is. A búzavirág szirom nemcsak ízében teszi különlegessé ezt a gint, hanem világoskékre festi magát a párlatot, vizuálisan is vonzóvá téve az italt.

Másik italkülönlegességük, a Zsolnay gin, ami egyedi, magyar kézműves gin, a modern ízek és a hagyományos alapanyagok találkozása. Zsolnay Vilmos születésének 193. évfordulója alkalmából a kollekció egyedülálló minőségi itallal egészült ki, melyet dupla aranycsillaggal értékeltek Londonban, a gasztronómia Oscar-jaként számontartott nemzetközi élelmiszeripari versenyen, a Great Taste Awards-on. A 170 éves múlttal rendelkező Zsolnay búzavirág motívummal díszített porcelán étkészlet generációk óta az egyik legismertebb termékcsalád. A Zsolnay Gin Pécs környékére jellemző lokális virágok felhasználásával készült, úgy, mint a mecseki kamilla vagy a vadgyömbér. A klasszikus London Dry irányt megtartva, a boróka és a citrusok mellett ezek az ital fő karakterei. A Zsolnay gint Franklin & Son grapefruit tonic-kal ajánljuk. A készítéshez használt 24 összetevő közül a boróka mellett a hárs és az akác adja az ital fő karakterét. Illata kellemesen édeskés, ízében a boróka és a citrusosság, a lágy, lekerekedett jegyek dominálnak. Azt est fénypontjaként a vendégeink számára lehetőség nyílik, hogy saját maguk készítsék el italukat ebből a kiváló prémium ginből.

Nemzetközi prémium ginek

The Botanist (skót) - J. Gasco Indian Tonic

Igazi prémium gin, mely – mint a nevéből, a botanikusból is kiderül – 22 növényt tartalmaz. Készítői számára a vadság központi fogalom: egyszerre jelenti a zabolátlan atlanti-óceáni skót sziget szél és eső sújtotta vidékét, a vadon termő virágokat és gyógynövényeket, melyek a gin alapanyagául szolgálnak, és a szigeten élő emberek életstílusát, szabadságvágyát és értékeit.
Az Islay szigetén előállított szesz komplex illatait és ízeit nehéz azonosítani a sok összetevő miatt. A citrusok és a virágok törnek előtérbe, és ki-ki számolhatja, hogy még hány növényt ismer fel a háttérben. Íze gazdag, mégis lágy és szaténsima.

Monkey 47 (német) - J. Gasco Dry Bitter Tonic

A többszörösen díjazott Monkey 47 a németországi Fekete-erdőből származik, és nem csak az üvege különleges: egyedül ez a gin tartalmaz vörös áfonyát! A nevében rejlő szám arra a 47 gyógynövényre utal, amiből a párlat készül,és nem meglepő módon még az alkoholtartalma is 47%. Alacsony cukortartalmú tonikhoz ajánljuk, ami kihozza a Monkey 47 gazdag ízvilágát.

Roku (japán) - Fentimans Yuzu Tonic

A Roku Gin egy olyan összetett és izgalmas ital, amit az év bármely szakában nyugodtan fogyaszthatsz, hiszen magán hordozza mind a négy évszak jellemzőit. Mindezt válogatott japán alapanyagokkal alapozza meg: a tavaszt a sakura levél és virág, a nyarat a sencha és gyokuro tea, az őszt a sansho bors, míg a telet a yuzu héj idézi meg.

Gin Mare Mediterranean (spanyol) - Fever Tree Mediteranean Tonic

A Barcelona melletti lepárló rövid idő alatt a világ egyik legnépszerűbb gin gyártójává lépett elő. A desztilláló üzem egy olyan régi kápolnában található, ahol régen szerzetesek laktak. Az ital összetevői között megtaláljuk a rozmaringot, kakukkfüvet, kardamomot, arbequina olívát, bazsalikomot, sevillai narancsot és a citromot is. Illatában fűszeres, kicsit parfümös. Ízében a kakukkfű és a rozmaring dominál, aki odafigyel, érezheti a tengeri sósságot is.

..................................................................................................................................................................

Az étterem az Up Hotel Budapest épületében található, és a szálloda főbejáratán keresztül közelíthető meg, a Hunyadi tér irányából.

Kedvezményes, 120 EUR/szoba/éj áron tudunk szállást biztosítani Önöknek Budapesten,  a rendezvényt követő éjszakára. Amennyiben élni szeretne ezzel a lehetőséggel, kérjük jelezze nekünk a foglalás során!

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2024.10.19 - 2024.10.19
1 nap / 0 éj
21 900 Ft

Körutazásunk új időpontjai és árai még előkészítés alatt állnak.
Amennyiben érdekli az elkészült program, akkor kérjük, kattintson az Értesítés kérés gombra.
Miután elkészült az ajánlat, kollégáink értesítik Önt.

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Értesítés kérés
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

  • az élményvacsorát 
  • a felsorolt italsor árát
  • az élőzenei programot
  • a szervizdíjat

 


Árak:

EARLY BIRD jegyár
október 13-ig:
19.900 Ft / fő 

TELJES ÁRÚ jegyár
október 14-18. között:
21.900 Ft / fő 

RENDEZVÉNY napján
2024. október 19-én:
24.100 Ft / fő 


Jegyvásárlás: A "Foglalás" gombra kattintva (úti okmányok adatait nem szükséges megadni, kérjük írjon be bármilyen írásjelet a továbblépéshez), vagy fáradjon be személyesen az irodánkba.

Az ár nem tartalmazza

  • a menün kívüli, egyéni fogyasztás árát
  • a hotelben szobafoglalást, mely kedvezményesen igényelhető
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)

Utazási magazin


Hasonló utazások


Garantált indulás!
Törökország

Szilveszter Isztambulban

5 nap / 4 éj
2024.12.29
összesen 1 időpontban
670 000 Ft/fő
Kis létszámú csoport
Spanyolország

Városlátogatás Barcelonában

5 nap / 4 éj
2025.04.17
összesen 5 időpontban
447 000 Ft/fő
Kis létszámú csoport
Franciaország

Nagykörút Normandiában

8 nap / 7 éj
2025.09.27
összesen 1 időpontban
880 000 Ft/fő
Ciprus

Észak-Ciprus körutazás

8 nap / 7 éj
2025.05.14
összesen 2 időpontban
395 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Grúzia

Szilveszter Grúziában

6 nap / 4 éj
2024.12.30
összesen 1 időpontban
497 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!

Elismeréseink

Nőklapja 2023