Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Utazás:
repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással
Elhelyezés:
Szingapúrban 4*-os; Pápua Új-Guineán egyszerű szálláshelyeken, vendégházakban vagy 3-4*-os szálláshelyeken
Ellátás:
Szingapúrban félpanzió, Pápua Új-Guineán teljes ellátás (italok nélkül)

Miért ez az út?

Gyermekkorunk kalandregényeinek képeslapjai elevenednek meg az út során: világtól elzárt esőerdő, félelmetes, színesre festett arcú, tollas fejdíszt viselő, táncoló bennszülöttek, csónaktúra a dzsungel mélyén, éjszakázás a folyó melletti cölöpházban.

Mindez a Goroka fesztivál idején, amikor a hegyi törzsek levándorolnak a völgybe, együtt ünnepelni. A felvonulás során különböző törzsek harcosai mutatják be a saját táncukat, miközben zenélnek s énekelnek. Ha kedvünk tartja, akár csatlakozhatunk is hozzájuk! A körutazás alatt megismerkedünk a helyi ízekkel, szokásokkal, a fazekasmesterséggel, az élővilággal.

Kis létszámú csoport

Kis létszámú csoport, max. 12 fő

Magyar idegenvezetéssel

Magyar idegenvezetéssel

Kulturális látnivalók

Kulturális látnivalók

Természeti látnivalók

Természeti látnivalók

Több országot érintő program

Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Program nyomtatása

Részletes program

1. nap: Budapest – Szingapúr

Elutazás menetrend szerinti járattal, átszállással Szingapúrba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Szingapúr

Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadidő, majd a Garden Rhapsody hang- és fényjáték megtekintése a Gardens by the Bay kertben. Vacsora és szállás Szingapúrban (1 éj). 

3. nap: Szingapúr – Port Moresby

Reggeli után látogatás a Botanikus kertbe, majd ebéd egy helyi étteremben. Délután felfedezzük a gyémánt formájú fő sziget látnivalóit: Padang, Esplanade Színház, Raffles tér, ezt követően pedig Szingapúr egyik jelképét, Merlion-t, az oroszlán fejű és haltestű szobrot tekintjük meg. Keresztülhajtunk a kínai negyeden, megnézzük a Thian Hock Keng templomot és a Buddha ereklyéjét (fogát) örző templomot is. Késő délután transzfer a repülőtérre és átrepülés Pápua Új Guinea fővárosába, Port Moresby-be. Éjszaka a repülőn.

4. nap: Port Moresby – Goroka

Hajnali érkezés után rögtön továbbutazunk Gorokába. Érkezés után egy egész napos kirándulás keretein belül meglátogatjuk az Asaro-völgy falvait. Utunk kávéültetvények, zöldséges kertek, édesburgonya-, banán- és cukornád ültetvények között vezet.  Geremiyaka mindössze néhány kunyhóból álló falujában megismerkedünk a sáremberek legendájával és világhírű táncukkal. Tanúi lehetünk, hogyan festik arcukat a törzs férfi tagjai, majd a falu lakóival együtt elfogyasztjuk a tradicionális „Mumu”-n (kőtűzhely) készült ebédet. Ezután a Nipuka törzshöz látogatunk, hogy betekintést nyerhessünk a különböző törzsek mindennapjaiba. Vacsora és szállás Gorokában (3 éj).

5. nap: Goroka fesztivál

Korai reggeli után irány a Pápuák leglátványosabb fesztiválja! Hagyományosan évről évre több mint 100 törzs jön le a hegyekből erre a kétnapos eseményre. Ellátogathatunk az egyes törzsek sátraikhoz, ahol testközelből nézhetjük, hogyan készülődnek: hagyományos, díszes öltözéket vesznek fel és kifestik az arcukat, testüket. Megismerhetjük a különböző öltözékek jelentőségét a kultúrájukban.

A készülődés után kezdetét veszi a felvonulás, ahol a különböző törzsek harcosai bemutatják a saját táncukat, miközben zenélnek és énekelnek. Ha kedvünk tartja, csatlakozhatunk hozzájuk!

Délután a Simbu kultúra arcfestési szokásaival, a Bilum szövéssel (hagyományos Pápua Új Guineai hálószatyor) és zenéjükkel ismerkedünk. Lehetőség szerint nem csak a falu vezetőjével találkozhatunk (aki poligám életet él), hanem számos feleségével és gyerekeivel is. Ezután visszatérünk Goroka városába, és sétálunk egyet a helyi piacon. Vacsora Gorokában.

6. nap: Goroka fesztivál

A mai napon reggeli után ismét a fesztivál helyszínére megyünk, ahol folytatódik a felvonulás. Ez alatt a kétnapos esemény alatt közelebbről megismerjük a helyi törzseket és a szokásaikat. Délután a Bena törzshöz látogatunk, akik fő attrakciója a „nád nyelés” – a törzs különlegessége, hogy a fiú gyermekek már 10 éves koruktól gyakorolják, hogyan lehet lenyelni az U alakban meghajtott hosszú „nádszálat”, technikájuk hasonló a cirkuszi kardnyelőkéhez – igazán ámulatba ejtő ceremónia. 

A felejthetetlen Goroka fesztivál lezárásaként a hangulatos Tumbuna zenés-táncos vacsorán veszünk részt, ahol mi is táncraperdülhetünk.

7. nap: Goroka - Madang

Reggeli után egy hosszú autóbuszos utazás következik Madangba. A közel 5-6 óra utazás alatt megismerhetjük Pápua Új-Guinea igazi arcát. Hegyeken-völgyeken haladunk keresztül, közben megállunk egy helyi fazekasnál, valamint a Kassam hágónál lévő kilátónál, ahol gyönyörű panoráma nyílik a Ramu-völgyre. Megállunk az egykor Pápua Új-Guinea legjobb cukorgyáránál, amely ma már egy hatalmas pálmaolajgyárrá alakult át. Ebéd, majd a dzsungelen keresztülhaladva megállunk egy helyi piacon, ahol helyi ételeket, ízeket kóstolhatunk, és láthatjuk, hogyan élnek a helyi emberek a dzsungelben a két város között. Madangba érkezés előtt rövid megállót tartunk egy kénes pataknál, melyet gyógyításra és főzésre is használnak. Aki szeretné, meg is kóstolhatja! Késő délután érkezés a tengerparti városba. Vacsora és szállás Madangban (2 éj).

8. nap: Madang

Reggeli után Bilbil faluba látogatunk, mely fazekasművességéről híres, majd a Madang környéki szigetek között hajózva felfedezzük a partvidékés a szigetek törzsi falvait, a Malmal és a „Kígyótánc”-ról híres törzs életébe nyerhetünk betekintést. Ebéd a kirándulás során. Vacsora Madangban.  

9. nap: Madang - Wewak

Reggeli után rövid városnézés, majd transzfer a repülőtérre és átrepülés Wewakba. Érkezés után ebéd, majd városnézés Wewakban, látogatás a helyi piacra. Vacsora és szállás Wewakban (1 éj).

10. nap: Wewak – Sepik-folyó

Reggeli után izgalmas utazásra indulunk a Sepik-folyóhoz. Kb. 6 óra autózással érünk Pagwi-ba, a kiindulási pontra, ahonnan kezdődik a kalandos csónakos dzsungel túra a Sepik-folyón. A kanyargós folyón ugyanígy közlekedtek az őslakosok, mivel nem voltak utak. A dzsungel túránk alatt megismerkedünk az itt élő emberekkel, akik a folyó mentén, cölöpökre épített házakban élik a mindennapjaikat. Meglátgatjuk a legnagyobb szellemházat, amely a folyó mentén található. Megkóstoljuk az agyagedényben készült tradicionális ebédet (Sago füstölt hallal), majd szálláshelyünkre érve pihenés. Vacsora é szállás a folyóparton, egyszerű vendégházban (1 éj).

11. nap: Sepik-folyó

Egész napos kirándulás a Sepik-folyó menti Kangananman faluba, ahol megismerkedhetünk a helyi lakosok életével. A mai napon is csónakkal közlekedünk, mint ahogy az őslakosok. A nap folyamán élvezzük a környezetet, a zöldellő esőerdőt, a madárvilágot. Ebéd a kirándulás során. Vacsora és szállás falusi vendégházban (1 éj).

12. nap: Sepik-folyó - Wewak

Reggeli után búcsút intünk a dzsungelnek, a helyieknek, s motorcsónakkal visszautazunk a túránk kiindulópontjára, majd visszatérünk Wewakba. Késői ebéd útközben. Délután érkezünk meg a tengerparti városba, ahol picit kipihenhetjük az előző két napos túrát a dzsungelben. Vacsora és szállás Wewakban (2 éj). 

13. nap: Wewak

A mai nap a pihenésé: szabadidő vagy fakultatív szigettúrán vehetnek részt az érdeklődők. A fél órás hajóútra található Muschu-szigeten helyi törzsek élnek. Érkezésünket  hagyományos öltözékükben várják, s az ebédünket is velük fogjuk elfogyasztani. A kirándulás következő állomása a Kairuru-sziget felfedezése lesz. A kirándulásra vigyük magunkkal a fürdő ruhánkat, hogy meg tudjunk mártózni a gyönyörű kék vízben. A program végeztével visszautazás Wewakba. Vacsora Wewakban.

14. nap - Wewak - Port Moresby

Kora reggel a menetrendhez igazodva transzfer a repülőtérre, visszarepülés Port Moresby-be. Érkezés után városnézés Port Moresby-ben: Parlament, Nemzeti Múzeum, Természetvédelmi Park, ahol megebédelünk, majd folytatjuk panorámás városnézésünket, elhaladunk Hanuabada falu cölöpökre épült házai mellett, végül ellátogatunk a Touaguba-hegyre, ahonnan az egész várost szemügyre vehetjük. Késő délután szabadidő, felkészülés a hazaútra. Vacsora és szállás Port Moresby-ben (1 éj). 

15-16. nap Port Moresby - Budapest

Reggeli után menetrendhez igazodva transzfer a repülőtérre és hazautazás két átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre a 16. napon.

 

A programok sorrendi és a szállodák kategórián belüli változtatásának jogát irodánk fenntartja!

Fontos információk:

Tervezett menetrend (változhat)

Szeptember 12.              Budapest-München       17:30    18:50
Szeptember 12.              München-Szingapúr      22:10    16:25  (másnap)

Szeptember 26.              Szingapúr-Frankfurt       23:40    06:35 (másnap)
Szeptember 27.              Frankfurt-Budapest        08:55    10:25  

Az indulási és érkezési időpontok helyi idő szerint értendők.    

Igény esetén business osztályú repülőjegyek is foglalhatók.

 


Jelenlegi beutazási információk

A teljes körutazásra a hazaérkezéstől számított minimum 6 hónapig érvényes útlevél szükséges.

Szingapúr
COVID-19: 2023.02.13-tól Szingapúr eltörölte a COVID-19 járvány miatti beutazási korlátozásokat, így jelenleg se oltási igazolás, se PCR teszt nem szükséges a beutazáshoz, ellenben az SG Arrival Card online kitöltése továbbra is kötelező (amennyiben szükség lesz rá az utazáshoz, ezt irodánk kitölti az utasoknak).
Vízum: Szingapúr magyar állampolgároknak turista céllal 90 napig vízummentesen látogatható.

Pápua Új-Guinea

COVID-19: 2022. október 15-től Pápua Új-Guinea eltörölte a COVID-19 járvány miatti beutazási korlátozásokat, így jelenleg se oltási igazolás, se PCR teszt nem szükséges a beutazáshoz – azonban a légitársaságok esetleg kérhetnek oltási igazolást.
Vízum: Kizárólag vízummal (entry permit) lehetséges az országba való bármilyen célú beutazás. Magyar állampolgárok számára turisztikai (60 napos) beutazás alkalmával rendelkezésre áll az egyszeri beutazásra feljogosító Visa on Arrival lehetőség, azonban a vízumkérőlapot előre online kell kitölteni. A visszautazásra szolgáló repülőjegyet is be kell mutatni! Amennyiben online vízumra lesz szükség, az ügyintézés irodánk vállalja, a vízum és az ügyintézés díja kb. 25.000 Ft/fő

Vízumokra vonatkozó további információk:  https://ica.gov.pg/visa-information/visa-on-arrival

A beutazásra és hazaérkezésre vonatkozó szabályok bármikor változhatnak, az ebből adódó esetleges többletköltségek az utast terhelik! 

 

Társítási garancia

A társítási garancia logóval feltüntetett utak esetében nem kell egyágyas felárat fizetnie az utasnak, ha nem sikerül mellé utas társat találnunk.

Feltételek:
- Legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőző időpontig szükséges jelentkezni. (Az ettől eltérő esetek egyenként, külön elbírálás alá kerülnek.)
- A körutazáson TÖBB hely is legyen még szabadon. (Vagyis: az utolsó helyre társítási garanciával nem lehet jelentkezni.)
- Társítási garanciával való jelentkezés esetén a szobatárs személyével kapcsolatban az utasok nem határozhatnak meg feltételeket, ez esetben a társítási garanciánk érvényét veszíti.
- Továbbá az utastársra vonatkozó reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni. A megértésüket megköszönjük!

Az oldal tetején, a „Miért ez az út?” felületen keresse a társítási garancia feliratot.
Kizárólag az adott felirattal feltüntetett utaknál vállalunk társítási garanciát.

 

 

 


Speciális fizetési határidők

Előleg: jelentkezést követően az alapár és a nemzetközi repülőjegy 40%-a + a belső repülőjegyek 100%-a + útlemondási biztosítás összege.

Hátralék: várhatóan 45 nappal indulás előtt, de a minimum létszám elérésekor még pontosítjuk.

A belső repülőjáratokra nem tudunk előre csoportfoglalást készíteni, így azok ára a minimum létszám eléréséig a szabad helyek függvényében változhat.

Amint elértük a minimum létszámot, a repülőjegyek az aktuális legkedvezőbb áron kerülnek foglalásra, melyről utasainkat írásban tájékoztatjuk. Az ajánlat elfogadása esetén a repülőjegyet 24 órán belül ki kell állítani, így ezt mindenképpen írásban kell megerősíteni. A repülőjegyek kiállítását követően a jegyek nem visszatéríthetők és nem módosíthatók.

A minimum létszám 12 fő.

A körutat alacsonyabb létszámmal is el tudjuk indítani, felár ellenében:

min. 10 fő esetén 
vendégházakban      3.265.000 Ft/fő

hotelekben               3.765.000 Ft/fő

min. 8 fő esetén 
vendégházakban     3.840.000 Ft-tól/fő*

hotelekben              4.375.000 Ft-tól/fő*

A repülőjegy ára változhat!

* 10 főnél kisebb létszám esetén csak egyéni repülőjegyet tudunk foglalni az elérhető aktuális áron.
Jelenleg a legkedvezőbb egyéni repülőjegyár a fenti Budapest-Szingapúr-Budapest útvonalra 395.000 Ft-tól indul.

 


Hasznos információk

Pápua Új-Guinea Ausztráliától északra található sziget, a világ második legnagyobb szigete. Területén két állam osztozik: keleti részén PápuaÚj-Guinea, a nyugati részén Indonézia tartománya, Nyugat-Pápua található. Pápua Új-Guinea egy nagyon különleges ország Ausztrália felett, kevesek kiváltsága eljutni ebbe a modern civilizáció által éppen csak megérintett országba. Utunk fókuszában a Goroka fesztivál lesz, amikor a hegyekből több, mint 100 törzs jön le a völgybe, hogy megtartsák éves összejövetelüket. Ennek az izgalmas szín- és hangkavalkádnak lesznek szerencsés részesei, ha velünk tartanak erre a különleges utazásra. A program részeként elutazunk a Bismarck-tenger felé, Wewakba pár napra, majd a híres Sepik folyón teszünk több napos hajós kirándulást. Többször megállunk a törzsi falvakban, ismerkedve a helyiek életével, kultúrájával s a csodálatos környezettel, amelyben élnek.

Pápua Új-Guinea sokak vágyálma, látni a színes törzsi kavalkádot, hallani zenéjüket és a nyelvi sokszínűséget, velük táncolni, vagy utazni érintetlen természeti környezetben, részt venni a máig létező több ezer éves élő kultúrájukban, átérezni az ősközösségi társadalom struktúráját a saját bőrünkön keresztül. Ez mind egzotikus, vonzó, csábító, érdekes, különleges, de ugyanakkor megélni személyesen az ottlétet nem ilyen idealizált állapot! Ezt tudni kell. Ez nem egy film, ez nem virtuális regény, ez egy ott megélt nehéz, kalandos utazás lesz.

Ezekre szeretnénk felhívni az utazni vágyók figyelmét, mielőtt döntenek, hogy tudják mire is vállalkoznak azok, akik mégis úgy döntenek, hogy belevágnak velünk ebbe az egzotikus, különleges, de kalandos és nehéz utazásba.

Mint a fentiekből kitűnik, ez egy olyan régiója a világnak, ahol az európai, sőt ázsiai sztenderdek sem működnek. Sem higiéniában, sem étkezési sokszínűségben, sem infrastruktúrában.  Előfordulhat, hogy a beígért szállás minősége nem az, amit elvártunk és befoglaltunk, a területből adódóan nem is lehet sokszor jóval előre befoglalni. Előfordul gyakran áramszünet, vagy a Sepik-folyó környékén egyáltalán nem is létezik áram. Generátor lehet pár órára, de erre megint nem lehet mindig számítani. Sepik-folyónál a törzsi faluban matracon lesz alvás, s adnak szúnyoghálót is, de a mosdás vagy a folyóban, vagy a pottyantós wc mellett, vödörből.

Klímában is meleg és párás időre számíthatunk, de a száraz évszak ellenére rövid záporok előfordulnak. Szúnyogok lesznek, hisz ők is a természet részei a folyó völgyeknek, de szúnyoghálóval és riasztókkal a kellemetlenségek csökkenthetőek.

Fizikai megerőltetés, túrázások nem lesznek, többnyire kisebb sétákat, pár kilométeres kirándulásokat teszünk csak, igaz, lehet néha sáros talajon, de ez több ezer éve sem volt másképpen.

Higiénia pont annyi, mint egy nomád vízitúrán lenne, tehát folyó csapvízre nem számítsanak a Sepik környéki falvakban, mert ott kutak és források vannak inkább.

Étkezésnél se számítsunk nagy változatosságra, jórészt az édes krumpli, ságó, kukorica, fánk, banán, bétel dió, s hal a folyók mentén, illetve pár szezonális gyümölcs lesz, amin a helyiek élnek. Ha városban leszünk, lesznek drága szupermarketek, melynek választéka elég szegényes, de hal, paradicsom és húskonzerv, rizs, tészta, levespor, keksz és esetleg kenyér az szokott lenni. Zöldség választék is szegényes, és ha van, az is drága.

A váratlan helyzetekkel való szembesülés a túra résztvevőitől is bizonyos alapvető alkalmazkodóképességet és csapatszellemet követel adott esetben. A váratlan körülmények, útlezárások, késések, forgalmi, szervezési nehézségek előfordulhatnak. Természetesen nem erre készülünk, de előfordulhat. Ezért lesz ott tapasztalt idegenvezetőnk, aki már járt ott, ismeri a körülményeket, konfliktus helyzeteket tudja kezelni, és hogy az ilyen helyzetekre is találjon megoldást. De sajnos az európaitól eltérő gondolkodások, szokások, mind megnehezítik egy társas út zökkenőmentes lebonyolítását, ezért olyanok jelentkezését várjuk, akik rugalmasak és ezt tudják vállalni.

Az előre nem látható tényezők (vis maior) következtében fellépő, előre nem várt extra költségvonzatok a mindenkori résztvevőket terhelik! Megértését köszönjük!

Akik eddig jártak ott korábban, különösen, ha van szerencséjük egy évente megrendezendő törzsi fesztiválra eljutni, azoknak mind-mind örök és megismételhetetlen élmény volt az utazás. Nem eltántorítani akarjuk Önt ettől, csak hogy ne legyenek olyan elvárásai, amiknek a térség nem tud megfelelni. Ezért feltétlen érdemes utána olvasni a területnek, kérdezni minket, ha bizonytalan valamiben. Viszont ha valaki rugalmas, az élményért és egy teljesen más világ megismerésére nyitott, akkor hatalmas élményekkel tér haza, ebben biztosak vagyunk.

 


Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
A BBP biztosítás további előnye, hogy esetleges járattörlés vagy repülőgép késése esetén 150 EUR összeghatárig fedezik a légitársasági kártérítés behajtásának ügyintézési költségét, amennyiben az arra specializálódó cégen keresztül történik az ügyintézés. (Utasbiztosítás szabályzat G pontja.) További részletekről érdeklődjön kollégáinknál.
Biztosításokra vonatkozóan 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.
A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 Ismerje meg Pápua Új-Guineát!

 

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2023.09.12 - 2023.09.27
16 nap / 12 éj
2 940 000 Ft

Kedves Érdeklődő!  Tájékoztatjuk Önt arról, hogy ez az utazás jelenleg nem szerepel a kínálatunkban. Kérjük, kattintson az „értesítés kérés” gombra, és amint a program újra elérhető lesz, jelezzük azt Önnek.

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Értesítés kérés
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyeket illetékkel (kb. 370.000 Ft)
 • a belföldi repülőjegyeket illetékkel  (kb. 910.000 Ft - változhat!)

 • Szingapúrban helyi 4*-os szállodában,
 • a választott elhelyezést
  a körút során: 
  Pápua Új-Guineán helyi, egyszerű
  szálláshelyeken, vendégházakban,
  vagy helyi 3-4*-os szállodákban,
  a dzsungeltúrán egyszerű szálláshelyeken,
  kétágyas szobákban
 • Szingapúrban félpanzió,
  Pápua Új-Guineán
  teljes ellátás
  (italok nélkül)
 • a megadott programokat
 • a szükséges belépőket
 • a dzsungeltúrát a Sepik-folyón
 • a helyszíni transzfereket
 • a magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

 • a vízumdíjat (Pápua Új-Guinea)
  kb. 25 000 Ft
 • a borravalókat
  kb. 150 USD/fő
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • "Hotel" csomag felára kétágyas szobában
  330 000 Ft/fő
 • Egyágyas szoba
  lekérésre foglalható
 • Fakultatív programok
 • BBP utasbiztosítás*

Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)

Hasonló utazások


Ausztrália

Ausztrália és Új-Zéland körutazás

21 nap / 18 éj
2024.10.17
összesen 1 időpontban
3 498 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
Izland

Csillagtúra Izlandon Helsinkivel fűszerezve

7 nap / 6 éj
2024.07.12
összesen 3 időpontban
685 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Kis létszámú csoport
India

Indus-völgyi kolostoroktól, Kőrösi Csoma Sándor szobájáig

14 nap / 12 éj
2024.07.08
összesen 1 időpontban
1 195 000 Ft/fő
Garantált indulás!
Ciprus

Afrodité varázslatos szigete - Csillagtúra Cipruson

8 nap / 7 éj
2024.07.13
összesen 4 időpontban
540 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!