Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Fontos információk az úticélról

Ha Hollandiára gondolunk, akkor a tulipánok, szélmalmok és facipők jutnak eszünkbe – de Hollandia ennél sokkal többet kínál! Élvezzük a szél erejét egy tengerparti séta alkalmával a tengerparton vagy egy kerékpáros túrán a Veluwe-ban. Tapasztaljuk meg Amszterdam barátságos vendégszeretetét és a Hanza-városok autentikus varázsát. Merüljünk el a holland kultúrában modern metropoliszaiban, történelmi városaiban és festői falvaiban. Tavasszal pedig fedezzük fel a gyönyörű tulipánmezőket.

Ráadásul a sok program közül választani sem kell, mindent egyszerre ki lehet próbálni, mivel a látványosságok maximum két órás utazási távolságon belül találhatók meg.

Látogassa meg Hollandia 17. századi, világhírű fővárosát, Amszterdamot. Élvezze a történelmi épületeket, a gyönyörű múzeumokat és a kellemes hangulatot. Menjen el egy hajótúrára a csatornákon, sétáljon át a Vondelparkon, vagy vásárolgasson a belvárosban.

Amszterdam látogatása nem teljes a gyönyörű, ikonikus csatornák nélkül. Ezek a város szimbólumai, amelyek óriási kulturális és történelmi értékkel bírnak. Nem véletlenül kerültek fel 2010-ben az UNESCO világörökségi listájára. A csatornák a 17. században keletkeztek, amikor a város lakói módot kerestek arra, hogy az élelmiszereket és egyéb árukat a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban szállíthassák a belvárosba. Az eredmény egy gyönyörűen megtervezett csatornalabirintus, amely Amszterdam egyedi karakterét adja, és amelyek a városnak egy rendkívül bájos, barátságos megjelenést kölcsönöznek.

Ha már a városban járunk, akkor mindenképp keressük fel a Rijksmuseumot, Hollandia legfontosabb múzeumát, amely az ország művészetét és történelmét a középkortól napjainkig mutatja be. Itt látható többek között Rembrandt van Rijn Éjszakai őrjárata és Johannes Vermeer A tejeslány című műve is.

Tavasszal kihagyhatatlanok a híres, színes, holland tulipánok és egyéb hagymás növények! Amikor sütni kezd a nap, és meleg szél fúj, nem csak a virágok, hanem a hollandok is előbukkannak, hogy élvezzék a meleget, a teraszok zsúfolásig megteltek emberekkel. Bollenstreek néven ismert az a világhírű, virághagymás vidék, ahol tulipánok, krókuszok és nárciszok látványában gyönyörködhetünk, ameddig csak a szem ellát. Lisse városában, amely Keukenhof otthona, tavasszal több mint 7 millió virág nyílik. Keukenhof egy egyedülálló szabadtéri látványosság, ahol a természet, a növények, az állatvilág és Hollandia egy csokorba olvad a szépségben.

Tovább olvasom

Magyar állampolgárok az alábbi úti okmányok valamelyikével utazhatnak be az országba: 
- magánútlevél
- régi és új típusú személyi igazolvány

 

Covid információk:
Az országban jelenleg nincs érvényben a beutazást korlátozó COVID intézkedés.

 

 

Részletesebb információ IDE kattintva található.

Tovább olvasom

Hollandia


Körutazás, Városlátogatás ajánlataink

Utazás egyénileg
Hollandia

Hétvége Amszterdamban

4 nap / 3 éj
Komplett egyéni utazás szabadon választható dátumban
 
 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!