Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Fontos információk az úticélról

Covid információk:

Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Leírás:

Utazók körében már általánosan elterjedt mondás, Burmát - vagy mai nevén Myanmart - minél előbb meg kell látogatni, mert most még érintetlen, egyedi és nem rontotta el a rengeteg turista.Egy látogatás többet ad, mint egy átlagos turista élmény, jobban megérinti az utazót. Ez így igaz.

Myanmar évtizedekig nyögte a gyarmati múltat, majd a junta hatalmát és lassan nyitott a világra. Furcsa távoli világ. Délkelet – Ázsia egyik legszebb országa. Hihetetlen gazdag műemlékekben, különleges szokásokban, templomai párjukat ritkítják a világban. Bármely szerencsésebb sorsú ország,ha hasonló látványossággal bírna a térségben, a leglátogatottabb ország volna. Burma még nem az, de az lesz!

Mit talál itt a látogató és miért érdemes úti célként épp Burmát választani?

Sztupák és templomok mindenfelé, az elmélyült és őszinte hit, a vallás mindent áthat, része a mindennapi életnek. Néhol, még tapasztalt világjáróknak is elképesztő dolgokat tartogat, a drágakövekkel kirakott Svedagon pagoda Yangon központjában, Bagan templomvárosa ezer és ezer templommal, sztupával. A kolostorok csendje, a szerzetesek fegyelme, élete - melybe betekinthetünk - hosszú időre bevésődik emlékeink közé. Az Inle – tó különleges világa, talán a világon egyedül a Titicaca –tóéhoz mérhető, vagy talán annál is különlegesebb. Az Arany szikla, a Pindaya barlangok, egy naplemente Baganban, örökre emlékezetes élményt nyújtanak. Nem csak templomokból, műemlékekből és sztupákból áll Burma. Változatos tájak, kedves helyiek, érintetlen falusi élet, melyet szintén megnézünk utunk során. Emellett finom ételek, hiszen ez is burma.

Ha mindez még nem elég, az úton megtapasztalhatja, hogy lehet jót enni egy madár szabadságának a megváltásával vagy miért mossák minden nap Mandalay-ban az arany Buddha arcát és fogait? Miért használ mindenki, kicsi és nagy, öreg és fiatal egyaránt thanaka krémet?

Legyen Ön is az elsők között, fedezze fel velünk Burmát!

Tovább olvasom

Mianmar (Burma)


Körutazás, Városlátogatás ajánlataink

Kis létszámú csoport Kis létszámú csoport
Laosz

Észak-Vietnám, Laosz, Burma

16 nap / 13 éj
Jelenleg nincs elérhető időpont.
Értesítés igényléséhez kattintson a részletekre
 
Kis létszámú csoport Kis létszámú csoport
Mianmar (Burma)

Ázsia lelke – A titokzatos Burma

13 nap / 10 éj
Jelenleg nincs elérhető időpont.
Értesítés igényléséhez kattintson a részletekre
 

Vélemények útjainkról


Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!