Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Fontos információk az úticélról

Szigetről szigetre repülővel és hajóval!

Egy ország, amely több mint 7000 trópusi szigetből áll és a délkelet-ázsiai szárazföldtől nemcsak földrajzilag, de kulturálisan is igen távol áll. Ázsia egyik legváltozatosabb országa, a világ egyik legjobb strandjaival a számtalan különböző szigeten. Rejtett lagúnák, vulkánok, lakatlan tengerpartok, búvárokat csalogató gazdag víz alatti világ vagy sűrűn lakott nyüzsgő metropoliszok, ez mind a Fülöp-szigetek.

Vannak olyan országok, ahova már az ott élő emberek miatt is érdemes elmenni és ilyen a Fülöp-szigetek is. Itt mindenki mosolyog! A sors nem volt kegyes a büszke filippínókkal és talán ezzel a jó kedéllyel, páratlan vendégszeretettel ellensúlyozzák mindezt. A család az első, közel állnak a távoli rokonokhoz is és mindenkit szívesen invitálnak a családi étkezésre. Önzetlenül segítik egymást, tisztelik az időseket és büszkék származásukra.

Manila „a Kelet gyöngye", a kontrasztok városa, egy igazi ázsiai megapolisz, ahol a szegényes viskók mellett modern felhőkarcolók és bevásárlóközpontok nőttek ki gomba módra. Egy város, amely már minden emberi és természeti katasztrófát átélt. A 350 évnyi spanyol gyarmati múlt emlékei köszönnek vissza a fővárosban, az országszerte megrendezett fesztiválokon és a több száz éves templomokban. A filippínók nagy része katolikus és mélyen vallásos is, amely mély benyomást tesz a látogatóra.

A Fülöp-szigetek lett 1898-ban az Egyesült Államok első és egyetlen kolóniája. Ennek köszönhetően az angol nyelvet széles körben beszélik és az amerikai kultúra hatása is érződik, de a szigetcsoport valójában a keleti és nyugati kultúra valódi találkozása spanyol, amerikai, japán, arab, indonéz hatásokkal egyaránt.

Tovább olvasom

Fülöp-szigetek


Körutazás, Városlátogatás ajánlataink

Kis létszámú csoport Kis létszámú csoport
Fülöp-szigetek

A kobold makik rejtett világa: Fülöp-szigetek

13 nap / 10 éj
2023.12.02
összesen 1 időpontban
1 355 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!