1000út Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Utazás:
repülővel, menetrend szerinti járatokon, a szigetek között belföldi járatokon
Elhelyezés:
szállodák, holiday parkok, lodge-ok kétágyas szobáiban
Ellátás:
önellátás

Miért ez az út?

[r]repülővel, menetrend szerinti járatokon,
a szigetek között belföldi járatokon

szállodák, holiday parkok, lodge-ok kétágyas szobáiban

önellátás

1. Mi jut először eszünkbe Új-Zélandról? Talán a hóval fedett, elképesztő hegyóriások, a zöldellő dombok, a gleccserek, a hatalmas vízesések, a fenyegetően magasodó tűzhányók, a békés tengerszemek, a bugyogva feltörő gejzírek vagy netalán az ártatlan szemű birkák? Ezt mind-mind látni fogjuk, és még ennél is sokkal többet!

2. 19 nap alatt tiszteletbeli lakosokká válunk, hiszen Aucklandtől Queenstown-ig járjuk be, közben maori mondákat és az egykori aranyláz legendáit ismerhetjük meg.

3. A tűz és a jég által szabdalt tájakat a mai napig a természet erői uralják, melyek elől az ember olyan csodálatos városokba „rejtőzik el”, mint Christchurch, ahol az óváros utcáin sétálva a Brit Birodalomban érezhetjük magunkat.

Természeti látnivalók

UNESCO világörökségi helyszín

Max. 20-25 fő

Szabadon utazható, sem oltás, sem pedig teszt nem szükséges. Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Magyar nyelvű csoportkísérő végig a körutazás során, illetve magyar nyelvű helyi idegenvezető.

Garantált indulás 2022. novemberben és 2023. márciusban!

Program nyomtatása

Részletes program

1. nap: Budapest - Dubai - Sydney

Találkozó a Liszt Ferenc repülőtéren a déli órákban. Elrepülés kora délután dubai átszállással. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Sydney - polinézek, maorik és a Royal Navy

Egész napos repülés (kb. 14 óra) Sydneybe, közvetlen járattal. Késő esti érkezés és transzfer a reptéri tranzit szállodánkba. Éj Sydneyben.

Szállás: Holiday inn Potts Point Sydney 4*

3. nap: Sydney - Christchurch

Egész napos városnézés során megismerkedés a város egyik ikonikus épületével, a Sydney-i Operaházzal (kb. 1 órás idegenvezetéssel, belülről is!). Áthaladás a Hyde Parkon, megállóval a Szent Mária Székesegyháznál, a Parlamentnél és a Művészeti Galériánál. Újabb megálló a világhírű Bondi strandon, valamint az Mrs Macquaries Chairs-nél, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Operaházra és a Harbour Bridge-re. Szabadidő ebédre. A program végeztével pedig transzfer a repülőtérre és folytatjuk utunkat Új-Zéland felé. Érkezés a szállásra a hajnali órákban. Földrajzi és kultúrtörténeti közelítés Új-Zélandhoz: Rövid ismertető a polinézek eredetéről, Polinézia szigeteiről, a maori nép kialakulásáról, múltjáról és a Brit Haditengerészet (Royal Navy) szerepéről a Csendes-óceán feltárásában.  Éj Christchurchben (1 éj).

Szállás: V Motel

4. nap: Christchurch - Kaikoura

Áttekintés Christchurch múltjáról, jelenéről. A Déli-sziget legnagyobb és legrégebbi városa az oxfordi Christ Church College-ről kapta nevét. A Canterbury régió fővárosa ma több mint 400.000 lakos otthona, óvárosában megannyi viktoriánus épülettel. Séta az Avon folyó partján, az Oxford Terrace parkjainál és a legfontosabb, ma is helyreállítás alatt álló épületeknél: Katedrális-tér, Isaac Királyi Színház, Művészeti Galéria, Canterbury Múzeum. A híres öreg Christchurch villamos fényképezése, majd rövid séta a New Regent Street bevásárló utcán. Városnézés után utazás a Kaikoura-félszigetre. A félsziget a Seaward Kaikoura Range hegység 5 km hosszú, a Csendes-óceánra öltött nyelve. Üledékes kőzetekre született zöldellő rétjei – védett partjain ma számos madárritkaság él. Ez a Marlborough törésvonal egyik góca, a partoktól induló, 60 km hosszúságú és 1.200 m mély Kaikoura kanyonnal, az óceán mélyén. Új-zélandi medvefóka kolóniák megközelítése. Késő délutáni pihenő a parton vagy séta a városkában.
Éj Kaikourában (1 éj).

Szállás: Panorama Motel 

5. nap: Kaikoura - Nyugati Part 

Átkelés a Déli-Alpokon
Délelőtti bálnales programunk (fakultativ) után utazás a Waipara borvidéken át a festői úton a Déli-Alpok hágóira. A Déli-sziget gerincét adó hegység természetföldrajzának rövid ismertetése. Átkelés a Lewis-hágóra vezető szerpentineken. A keleti oldalon lombos erdőkkel, az éles határt jelentő Lewis-hágótól nyugatra viszont már esőerdőkkel, dzsungellel. Rövid séta, majd továbbutazás a Victoria Park erdőin át. Aláereszkedés Greymouth városkájába, néhány szóval az előttünk elterülő Tasman-tenger végtelen víztömegéről. Szállásunk elfoglalása után szabadidő. Éj Greymouthban (2éj)

Szállás: Bella vista 

6. nap: A Paparoa Nemzeti Park csodái

A Tasman-tenger hullámaitól a Paparoa-hegység 1.500 m magas gerincéig emelkedő Paparoa Nemzeti Park az óceáni párák és áztató esők méregzöld világa. Kiugró mészkő szirtjei között megannyi endemikus növényritkasággal – partjain hihetetlen formavilággal. A délelőtt folyamán túra az esőerdőben, majd a világhírű Palacsinta sziklákhoz latolgatunk.  Éj Greymouthban.

7. nap: Hokitikától – a Westland Tai Poutini Nemzeti Parkig

Reggeli indulás Hokitika városkájába, a néhai Nyugati-parti Aranyláz központjába. Történetek az 1864-1867 között lezajlott aranylázról, a ma 2.900 lakosú település megalapításáról. Délelőtt Kiwi madár megfigyelés és séta a főutcán. Utunk során belépünk az 1.320 km2 területű, UNESCO világörökségi védelem alatt álló Westland Tai Poutini Nemzeti Parkba. A park az esőerdők, tengerszemek és gleccserek világa (72 megnevezett jégfolyóval), leghíresebbek a Ferenc József- és a Fox gleccserek. Rövid séták és fotószünetek a legszebb helyszíneken. Szállásaink elfoglalása a Fox Gleccser faluban, a Mount Cook, „Új-Zéland teteje” árnyékában. Éj Fox Glacierben (2éj)

Szállás: Sunset Motel

8. nap: Mathenson-tó

Reggel gleccser repülési lehetőség (fakultatív) az első idelátogató új-zélandi elnökről (Sir William Fox) elnevezett Fox gleccserre és a Ferenc József gleccserre. A Mount Cookhoz fűződő maori mondák és a hegyóriás megmászói sztorijainak áttekintése. Séta a Matheson - tóhoz vezető sűrű esőerdőben. Éj Fox Glacierben.

9. nap: Mount Aspiring Nemzeti Park

A Te Waipounamu mélyén   
Reggeli indulással utazás a 3.500 km2 méretű Mount Aspiring Nemzeti Parkba. A gleccsertavakkal és égbeszökő csúcsokkal szabdalt vidék az UNESCO világörökségi védelem alatt álló terület. Tavai és vízesései különösen híresek. Fotózási lehetőség a több mint 300 m mélységő Wanaka tónál és közel 400m mély Hawea partjain. A legszebb vízesések fényképezése. Te Waipounamu szinte teljesen lakatlan vidék, egyetlen turisztikai kapuvárosa a 16.000 lakosú Queenstown. A Wakatipu tó partján fekvő, határozottan festői városban 250 féle turisztika tevékenység között választhatunk, a műlegyes pisztrángozástól a bungy jumping-ig. Késő délutáni megérkezés a Lakeview Holiday Parkba, szálláshelyünkre. Éj Queenstown-ban (3 éj)

Szállás: Queenstown lakeview Holiday Park

10. nap: Otago aranymezők

Délelőtti látogatás a Arrowtown, aranybányász településre. Ismerkedés az Új-Zélandon lezajlott aranyláz históriájával, séta a korabeli utcákon, vásárlási lehetőséggel. Utazás a Kawarau folyó völgyében a Kawarau-hasadék felett magasodó függőhídhoz. A Kawarau Gorge Suspended Bridge 1880-ban épült, az aranyszállítás biztosítására, majd amikor az 1960-as években kivonták a gépjárműforgalomból, nemzeti építészeti műemlékké vált. A világhírű függőhíd a Queenstown Trail a túraútvonal része, így minden látogató szabadon eldönti, hogy a széléről nézelődik vagy átsétál. Délutáni visszaérkezés a szállásra, szabadidő vagy lehetőség fakultatív programokra (Jetboat és farm kirándulás hajóval).

11. nap: Pihenő – vagy Fakultatív Milford Sound berepülés

Reggeli Milford Sound berepülés időjárástól függően (fakultatív) vagy látogatás a város botanikus kertjében. A park növényei a néhai Brit birodalom megannyi tájáról kerültek ide, Indiától – Kanadáig. Látogatási lehetőség Robert Falcon Scott kapitány (1868 – 1912), a szerencsétlenül járt brit Antarktisz expedíció parancsnoka emlékművénél.

Fakultatív berepülési lehetőség az UNESCO világörökségi Fiordlands Nemzeti Parkba, 1,5 órás hajózással a Milford Sound Fjordban.

Csak néhány a további fakultatív lehetőségekből: 1./ Jetboat kirándulás; 2./ Vadvízi evezés a Skippers kanyonban; 3./ Sky Gondola felvonó; 4./ Gőzhajózás

12. nap: Queenstown-Dunedin

Ma szép és kalandos nap vár ránk a Catlins tájegységben. Ellátogatunk az egyik legdélebbi pontjára az országnak ahol a világítótoronyhoz teszünk egy gyönyörű túrát, ahonnan lelegzetelallító a kilátás és fókákat is láthatunk. Délután város nézés vagy fakultatív programként látogatást teszünk a helyi Speights sörgyárban. A túra végén végigkóstolhatjuk az igen bő választékot. Szállás Dunedinben. (1 éj)

Szállás: Dunedin Motels and Villas

13. nap: Az Északi-sziget hívó szava

Délelőtt a híres Moeraki Boulders hatalmas kőgolyóit látogatjuk meg a tengerparti sétánk során. Majd érkezés Oamaru kisváros történelmi központjába. Az Új-Zélandon egyedülálló tradicionális fehér mészkő épületek a régi világba repítenek, itt benézhetünk az érdekes, korabeli üzletekbe is. Megtekinthetjük a Steampunk Múzeumot (fakultatív), majd búcsúzás a Déli- Alpok hegyeitől és a  Déli-sziget természeti szépségeitől.  Elrepülés az Északi-szigetre, Aucklandba városába. Éj Aucklandban (2 éj)

Szállás: Auckland Travelodge Hotel

14. nap: Új-Zéland metropolisza: Auckland

Reggeli közös városnézés busszal, felkészülés Auckland, Új-Zéland metropolisza látnivalóiból. A különleges fekvésű helyszínt (öblök és félszigetek sokasága, vulkáni mezőkön) William Hobson kormányzó választotta az ország fővárosául 1840-ben. Igaz, az adminisztrációs funkciókat 25 év elteltével átköltöztették Wellingtonba, de továbbra is ez maradt az ország legnagyobb városa, gazdasági és kulturális központja. Két kikötője (Manukau és Waitemata), két tengerre nyílik, a Tasman-tengerre és a Csendes-óceánra. A Vitorlák Városának klímája a szubtrópusi és az óceáni keveréke. Nemzetközi hírű egyeteme 1883 óta működik, középiskoláinak száma több mint 100. Nem csoda, hogy évtizedek óta Földünk 3 legélhetőbb metropolisza közé sorolják. Ráadásul a legnagyobb polinéz lakhely, 300.000 maori őslakossal.
Majd a legendás kauri fák tüzetes megtekintése és látogatás Manuka méz üzletben, kóstolással, vásárlási lehetőséggel. Frissen vásárolt, különleges mézeink birtokában délutáni fürdési és túrázási lehetőség (időjárástól függően). Éj Aucklandban

15. nap: Geotermikus világ    

Elutazás Rotoruába, az Északi-sziget geotermikus turista-paradicsomába, a Taupo Vulkáni Zónahoz. Látogatási lehetőség Hobbitonban (fakultatív). Útközben ismertető a Waitangi napról (minden év február 6.), a Waitangi szerződésről, amit 1840-ben írt alá a Brit korona és 540 maori törzsfő. Rotorua egyszerre három dolgot jelöl: 1./ a 22 km átmérőjű Rotorua caldera szupervulkán; 2./ a sziget második legnagyobb tava, a 80m2 méretű Rotorua-tó; 3./ maori kultúra egyik központja. A különleges, forró-vizes tavak, iszapvulkánok, kénes kigőzölgések és gejzírek megfigyelése, közös sétával. Éj Rotoruában (2éj)

Szállás: Rotorua International Motor Inn

16. nap: Rotorua

Séta Wai-O-Tapu különleges vulkáni tavainál (nyitvatartastól függően).
Utazás az óriási Taupo-tóhoz. (A 616 km2 területű tó csak kicsivel nagyobb, mint a Balaton, de mivel az azonos nevű vulkán kürtőjét töltötte fel, átlagos mélysége 110 m – közepén pedig mélyebb, mint 180 m.) Látogatás a Waikato folyó 15 m-re szűkülő, „brutális” vízhozamú vízesésénél, a Huka Falls-nál. A Kék- és Zöld-tavak ( Tikitapu és Rotokakahi) megtekintése. Szemtől szembe nézés Új-Zéland egyik legnagyobb robbanásait előidéző vulkánóriásával, a ma 1.111 m magas Tarawera vulkánnal. Statisztikák, maori legendák felelevenítése a néhai kitörések erejéről. Maori falu látogatás (fakultatív) és/vagy Kaituna vadvízi evezés). Éj Rotoruában

17. nap: Parázsférgek barlangja       

Reggeli utazás Waitomo „A lyukon átfolyó vizek” barlangjaihoz. Látogatás a három szintes, a világon egyedülálló Waitomo Glowworm Caves barlangban, a Világító férgek (parázsférgek) barlangjában. Rácsodálkozás a különleges földalatti világra, s a hihetetlen neon jelenségre. Túra az esőerdőben, a különleges, kasztvizek által kialakított boltívek alatt. Búcsú a szigetország mesés természeti ritkaságaitól, s visszautazás Auckland metropoliszába. Éj Acklandban (1 éj)

Szállás: Auckland  Travelodge Hotel

18. nap: Auckland szabadidő, hazautazás  

Egész napos szabadidő és vásárlási lehetőség Aucklandban. Látogatási lehetőség a 328 m magas Sky Towerben, a metropolisz szimbólumában, ahol a 60. emeleti Sky Deck-ből (Ég terasz) az egész város, s annak 80 km távolságú körzete is belátható. Vásárlási lehetőség a Queen Street üzleteiben vagy Múzeum látogatásra. Koraesti utazás a reptérre, esti elrepüléssel.

Éj a repülőn, hazaérkezéssel a 19. napon Budapestre a déli órákban.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 
UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Westland Tai Poutini Nemzeti Park
 • Mount Aspiring Nemzeti Park
 • Mount Cook Nemzeti Park
 • Fiordlands Nemzeti Park 

 

Fakultatív programok:

Fakultatív programok, amelyek a helyszínen fizetendők, de előzetes jelentkezés szükséges irodánkban.


Helikopteres gleccser látogatás
(kb. 30 perc) 

Fedezze fel a Fox és a Franz Josef gleccser csodáit egy festői repüléssel. A Glacier Country lenyűgöző a földről, de a levegőből lélegzetelállító. A szubtrópusi esőerdővel körülvett városból felszállva csak néhány perccel múlva máris  élvezheti Új-Zéland legmagasabb hegyeinek, Fox és a Franz Josef gleccserek látványát. Szálljon át a csúcsokon és a hasadékokon, és legyen szemtanúja a gleccserország mélykék jegének. Az ár tartalmaz helikopteres leszállást a gleccserre.

Kb. 385 NZD

Gyermek ár 14 éves korig: 270 NZD 

Milford Sound Helikopter (kb. 20-30 perc) - 2023. novemberétől elérhető a program

Talan a legszebb helikopteres repülés   leszállással a Nemzeti Park lélegzetelállító hegyei között. Felemelkedve a tengerparti bázisunkról, követjük a híres Milford Track-et az Arthur-völgyben és a festői Ada-tó felett. Megtekintjük a Sutherland-vízesést, Új-Zéland legmagasabb 581 méteres vízesését, mielőtt alpesi leszállásunk következik egy lélegzetelállító tó partja felett.

Kb. 495 NZD

Milford Sound Helikopter - sétahajóval

Tapasztalja meg Új-Zéland érintetlen világörökségi területének teljes pompáját. Készüljön fel egy életre szóló kilátásra, ha Queenstownból Milford Soundra repül. Csak a levegőből pillanthatja meg a Te Wahipounamu (Délnyugat-Új-Zéland Világörökségi Terület) és a Fiordland Nemzeti Park leglenyűgözőbb látnivalóit.

Szárnyaljon félreeső alpesi tavak, drámai vízesések, hóval borított hegycsúcsok, érintetlen gleccserek és őshonos bükkerdők felett. És éppen akkor, amikor azt gondolja, hogy a táj nem lehet jobb; Milford Sound és Mitre Peak tűnik fel a hegyek túloldalán. A teljes Milford Sound élményért hozzá adunk egy két órás sétahajókázást a fjord teljes hosszában, ami kihagyhatatlan a Milford Sound-on. Plusz egy alpesi leszállást is.

Kb. 1125 NZD

Gyermek ár 14 éves korig: 788 NZD 

Jetboat

Új-Zélandi szabadalom. A világ legizgalmasabb jet-hajózásaként világhírű Shotover Jet közel 4 millió embert nyűgözött le 1965-ös indulása óta, még az angol királynő is kipróbálta és most Önön a sor!
A szépség és az erő egyedülálló kombinációja, semmihez sem hasonlítható élmény, amely ötvözi az érintetlen természeti tájat a faltól falig kanyonnal, attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyja a mólót, lélegzetelállító utazása fináléjáig.
Nagy teljesítményű csónakjaink iker V8-as motorral készültek, akár 90 km/óra sebességgel száguld a helyenként csak 15 centiméteres vízen. Miközben a keskeny kanyonfalak föléd tornyosulnak, szakértő sofőrje a legmodernebb sugárhajtású csónakot végigpörgeti a zuhatagokon, és izgalmas, a gravitációt meghazudtoló mutatványokat hajt végre a félelmetes sziklafalaktól egy hajszálon belül. Tartsa szorosan a rengeteg teljes, 360°-os pörgetéshez! (Komoly hát és gerinc problémákkal rendelkező utasoknak nem ajánlott.)

Kb. 139 NZD

Gyermek ár 14 éves korig: 77 NZD 

Farm kirándulás hajóval (kb. 4 óra)

Egy több mint 110 éves gőzhajóval jutunk el egy tipikus Új-Zélandi alpesi farmra, ahol farm bemutatóval és fantasztikus Kiwi lakomával kényeztetnek el. A hajó a Déli félteke legrégebbi működő személyszállító gőzhajója. Egy különleges étkezési élményért hajókázzon át a Whakatipu-tavon.

Hajózás a történelmi TSS Earnslaw fedélzetén a Walter Peak High Country Farmig. A tóparti Colonel's Homestead étteremben kóstolhatja meg a finom ételeket, miközben séfünk a legjobb helyi alapanyagokat sütögeti a fatüzelésű grillen.

A Whakatipu-tóra és Queenstown alpesi tájaira néző Colonel's Homestead a Walter Peak High Country Farmban tökéletes hely néhány óra eltöltésére. Gyarmati építészete és kiterjedt területei egy letűnt korszak eleganciáját idézik.

Szórakoztató farmbemutató is szerepelt programban.

 Kb. 165 NZD

Gyermek ár 14 éves korig: 85 NZD 

Hobbiton

A Gyűrűk Ura és Hobbit fílmek eredeti helyszíne és díszletei.
Csatlakozzon hozzánk, és tapasztalja meg az igazi Középföldét, a Hobbiton Movie Setben, ahol a Waikato régió szívében beléphet a Shire buja legelőire, ahogyan az A Gyűrűk Urában és A Hobbitban látható.
Szeressen bele a helyszínbe, ahogy az elismert rendező, Sir Peter Jackson tette, miközben átutazik a feledhetetlen szépségű tájon. A vezető körbekísér Hobbit faluban, bemutatva a részleteket, rámutatva a leghíresebb helyszínekre, és elmagyarázza, hogyan készült a filmvarázslat.

A gyalogtúrán elvezetik önt; a Hobbit Holes, a malom mellett és a világhírű Green Dragon Innbe, ahol egy ingyenes, exkluzív Hobbit Southfarthing italt kínálnak, hogy méltóan fejezze be saját Middle-earth kalandját.

Kb. 89 NZD

Gyermek ár 14 éves korig: 44 NZD 

Kaituna Vadvízi evezés (kb. 3-4 óra)

Minimum 6 fővel indul a program. Nemcsak a világon a legmagasabb 7 méteres vízesés adrenalinja, de a kanyon szépsége is hihetetlen élmény a vizek szerelmeseinek. Kb. 130 NZD

Tamaki Maori Falu 

Új-Zéland legtöbbet díjazott kulturális látványossága, a Tamaki maori falu bemutatja a TE PĀ TŪ-t, a 4 órás esti programot.

Lakomázzon a maori szezonális kai (konyha) ízeit megismerve, amely a maramatakához (maori holdnaptár) igazodik és azzal változik.
Mindez az erdei Pā (faluban), magas Tawa fák alatt, és az erdő alkotta amfiteátrumán belül.

A Hākari (lakoma) az erdei horotaival (kanapék) kezdődik, és egy pazar, 3 fogásos fúziós lakomában csúcsosodik ki. A Hāngi csak az egyik sztár a szezonális menükben, amelyeket díjnyertes maori szakácsok készítenek.

Kb. 250 NZD

Gyermek ár 14 éves korig: 105 NZD 

Kaikoura - Bálnales hajóról (kb. 3-4 óra)

85% esély bálnát látni, mivel ezek a bálnák itt élnek az öbölben. Többnyire Ámbrás cetet lehet látni de sok más faj is megtalálható. A bálnán kívül sok delfin (többszáz tagú falkák) és albatrosz madár is él itt és jó eséllyel látható a programon. Kb. 165 NZD

Wenderholm tengerpart és történelmi PUB látogatás (kb. 4 óra)

Minimum 10 fővel indul. A Keleti Part egyik legszebb partvonala, ahonnan a szigetvilág is látható. Tengerparti és Pohutukawa erdő séta, fürdési lehetőség. Majd egy történelmi “bohém” faluban látogatás a 100 éves PUB-ban ahol közösen megebédelünk az utolsó napon. Megkóstoljuk az új-zélandi tradicionális halászlét, ami nagyon finom és laktató. Kb. 30 NZD

Horgászat hajóról - Kaikoura (kb. 3-4 óra)

95% esély fogásra. Red Ruby - tengeri sügér fajta, ami a helyiek kedvence. A kifogott halakat kifilézve el lehet vinni, sőt ha szerencsénk van még homárt is viszünk haza a varsákból.

Kb. 120 NZD-től

Gondola - Queenstown

A Déli félteke legmeredekebb libegője visz fel a város legszebb kilátójába + 3 Luge ride. A célirányosan épített Luge kocsink különleges vezetési élményt nyújt önnek, miközben több mint 1600 méteren lejtős kanyarokat és alagutakat fedez fel. Miután meghódította a pályát, pattanjon fel a libegőre, és tegye meg újra, újra és újra.

Kb. 73 NZD

Gyermek ár 14 éves korig: 51 NZD 

Fontos információk:

Beutazási szabályok

2022. szeptember 13-tól Új-Zéland eltörölt minden COVID-19 járvánnyal kapcsolatos beutazási korlátozást. Ennek értelmében a védőoltással nem rendelkező magyar állampolgárok beutazhatnak  karantén-, és vízumkötelezettség nélkül Új-Zélandra 90 napot meg nem haladó időtartamra.
A beutazás előtt nem szükséges teszt.


Tervezett menetrend (változhat)

emirates_.png    qantas-vector-logo.png

Március 6.    Budapest-Dubai  15:10 - 23:20   EK112 / kb.5 óra 20 perc
Március 7.    Dubai-Sydney  02:00 - 22:30   EK414 / kb.13 óra 30 perc
Március 8.    Sydney-Christchurch 18:45 - 23:55   QF139 / kb. 3 óra

Március 23.  Auckland-Dubai  21:15 - 05:25 (másnap)   EK449 / kb. 17 óra
Március 24. Dubai-Budapest 10:35 - 13:35   EK111  / kb.5 óra 55 perc

 

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók. 

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

 

Fizetési határidők

Egzotikus útjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

 • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
 • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
 • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

Biztosítások

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,2%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
Biztosításokra vonatkozóan 2021. december 31-ig megkötött szerződésekre az Aegon Biztosító Zrt. feltételei vonatkoznak, míg 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.

A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2023.03.06 - 2023.03.24
19 nap / 16 éj
2 122 000 Ft

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Jelentkezem az útra
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke 
  kb. 692.000 Ft)
 • a belső repülőjegy árát illetékkel
 • 16 éjszakai szállást, helyi szállodák, holiday parkok és lodge-ok kétágyas szobáiban
 • a helyszíni közlekedést
 • Sydney Operaház megtekintése belülről is
 • a megadott programok
  belépőit
 • Sydney-ben reggeli
 • a magyar nyelvű idegenvezetést
 • magyar nyelvő csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

 • a vízumügyintézési díjat
  23.000 Ft
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,2%

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár 
  550.000 Ft
 • Napi reggeli keret
  kb. 25-30 NZD/fő/nap
 • Fakultatív programok
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  Top: 790 Ft/fő/nap
  Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)
Ismerje meg Új-Zélandot!

[[video]]kv1QhdFjkBA[[/video]]

 

Hasonló utazások


Garantált indulás!
Norvégia

Az Aurora borealis titkai

7 nap / 6 éj
2023.02.03
összesen 4 időpontban
623 500 Ft/fő
Garantált indulás!
Indonézia

Grand Mirage Resort & Thalasso 5*

15 nap / 12 éj
2023.02.04
összesen 3 időpontban
810 000 Ft/fő
Tanzánia

Emerald Zanzibar Resort & Spa 5*

10 nap / 7 éj
2023.02.15
összesen 2 időpontban
1 110 000 Ft/fő
Egyesült Arab Emírségek

Atlantis The Palm 5*

8 nap / 7 éj
2023.02.08
összesen 2 időpontban
1 315 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!