Fejléc menü

Kiemelt utazási ajánlatok

Utazás:
repülővel, menetrend szerinti járatokon, a szigetek között belföldi járat
Elhelyezés:
szállodák, holiday parkok, lodge-ok kétágyas szobáiban
Ellátás:
önellátás, Sydney-ben és Queenstown-ban reggeli

Miért ez az út?

1. Mi jut először eszünkbe Új-Zélandról? Talán a hóval fedett, elképesztő hegyóriások, a zöldellő dombok, a gleccserek, a hatalmas vízesések, a fenyegetően magasodó tűzhányók, a békés tengerszemek, a bugyogva feltörő gejzírek vagy netalán az ártatlan szemű birkák? Ezt mind-mind látni fogjuk, és még ennél is sokkal többet!

2. 18 nap alatt tiszteletbeli lakosokká válunk, hiszen Aucklandtől Queenstown-ig járjuk be, közben maori mondákat és az egykori aranyláz legendáit ismerhetjük meg.

3. A tűz és a jég által szabdalt tájakat a mai napig a természet erői uralják, melyek elől az ember olyan csodálatos városokba „rejtőzik el”, mint Christchurch, ahol az óváros utcáin sétálva a Brit Birodalomban érezhetjük magunkat.

 
Kis létszámú csoport

Kis létszámú csoport, max. 20-25 fő

Magyar idegenvezetéssel

Magyar nyelvű helyi idegenvezetéssel

UNESCO világörökségi helyszínek

UNESCO világörökségi helyszínek

Természeti látnivalók

Természeti látnivalók

Több országot érintő program

Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Program nyomtatása

Részletes program

1. nap: Budapest - Dubai - Sydney

Találkozó a Liszt Ferenc repülőtéren a déli órákban. Elrepülés kora délután dubai átszállással. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Sydney 

Egész napos repülés (kb. 14 óra) Sydneybe, közvetlen járattal. Késő esti érkezés, majd transzfer a szállodába. Éj Sydneyben (2 éj).

Szállás: belvárosi hotel

3. nap: Sydney

Buszos városnézés során megismerkedés a várossal: áthaladás a Hyde Parkon, megállóval a Szent Mária Székesegyháznál, a Parlamentnél és a Művészeti Galériánál. Újabb megálló a világhírű Bondi strandon, valamint az Mrs Macquaries Chairs-nél, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Operaházra és a Harbour Bridge-re. A program után hajóra szállunk, ahol hajókirándulás során elfogyasztjuk ebédünket. Délután gyalogos városnézés a történelmi városközpontban, ahol megtekintjük a Sydney-i Operaházat (kb. 1 órás idegenvezetéssel, belülről is), majd szabadidő a belvárosban.

4. nap: Sydney - Queenstown - Te Anau

Reggel a reptérre utazunk. Délután megkérkezünk Új-Zélandra ahol rögtön a kristálytiszta vizű Wakatipu tó látványa és a Déli Alpok felemelő tájai fogadnak bennünket. A tóparti panoráma utat követve jutunk el a Te Anau fjord tó partjaihoz, ahol még lesz időnk egy kellemes esti sétára is a tóparton. Éj Ta Anau tópartjánál (2 éj). 

Szállás: Te Anau tópart, rövdi sétányi távolságra a belvárostól

5. nap: Fiordland Nemzeti Park és Milford Sound

A mai napon a világörökségi Fiordland Nemzeti Parkot fedezzük fel. A nemzeti park teljesen érintetlen a civilizáció által. Megállunk a Tükör tavaknál és más, szép kilátó pontokon, mielőtt a nyugati parton fekvő Milford Soundhoz jutunk. Ezen a tengeri fjordon egy gyönyörű hajókirándulást teszünk.

Fakultatív programként lehetőségünk nyílik egy 30 perces helikopteres repülésen részt venni a fjordvidéken. A repülés során a világ egyik legmagasabb vízesését lesz szerencsénk megcsodálni. A helikopter le is száll a lakatlan hegyekben, hogy átélhessük a világ egyik utolsó ősvadonjának felemelő érzését.
Ezután újabb szép kalandok várnak mindannyiunkra a nemzeti parkban mielőtt visszatérünk szállásunkra.

6. nap: Te Anau - Queenstown 

Ma délelőtt a világhírű Kawarau Bungy állomást látogatjuk meg, ahonnan a bungy ugrás elindult világhódító útjára, hiszen Új-Zélandi fiatalok szabadalmaztatták. Majd egy aranyásó falvat látogatunk meg a hegyek között, ahol hallhatunk majd az Új-Zélandi aranylázról ebben az autentikus környezetben. Délután érkezünk meg Queenstownba városnézésre, a fantasztikus hangulatú alpesi kisvárosba. Szállás Queenstown-ba (2 éj). 

Szállás: Queenstown belvárosi hotel

7. nap: Queenstown

A mai napon élvezhetjük a várost, amely tele van parkokkal, szép sétautakkal a tó mellett, illetve vásárló utcákkal. 
Fakultatív programként, délelőtt az ország másik világszabadalmát van lehetőség kipróbálni: a Jetboat is Új-Zélandi találmány. A résztvevők az eredeti jetboattal száguldhatnak egy azúrkék vizű kanyonban, mert ez a legjobb és legizgalmasabb menet, amit az angol királynőtől kezdve a legtöbb híresség is kipróbált már.

Délután fakultatív programként lehetőség lesz az alpesi Merino juh-farm látogatásra, ahol betekintést kapunk az igazi Új-Zélandi farmok életébe. Ide egy 110 éves gőzhajó visz el bennünket a tavon keresztül, ami önmagában is felejthetetlen élmény. A túlparton egy virágokkal teli parkosított kert közepén álló villában várnak majd vendéglátóink. A farmon juhászkutya bemutató mellett, autentikus kiwi lakoma is vár bennünket.

8. nap: Queenstown - Fox Gleccser

Ma a hegyek világából a vadregényes Nyugati Part felé vesszük utunkat. Megállunk a hatalmas Hawea és Wanaka tavaknál majd utunk következő szakaszán keresztezzük a Déli-Alpokat: vízesések, szakadékok, völgytavak várnak ránk, ahol belépünk a drámai szépségű Mount Aspiring Nemzeti Park területére. Napunk további részében tengerpart látogatás lesz és egy mocsári őserdőben teszünk sétát mielőtt a Westland Nemzeti Parkban levő szállásunkra érkezünk. Szállás Fox faluban (2 éj).

Szállás: Fox faluban 

9. nap: Fox gleccser 

Ma reggel helikopteres fakultatív Gleccser repülésre lesz lehetőség, ami le is száll a gleccseren. A Fox gleccser egyik különlegessége, hogy esőerdőbe folyik bele, ami nemcsak érdekes látvány, de a jég is hófehér és kristálytiszta emiatt. A nap programjaként a Fox Gleccser kilátóhoz megyünk el, majd egy hosszabb túrát teszünk az ember által soha nem érintett őserdőkben a Lake Matheson tó körül,  ahonnan tiszta időben Aoraki/Mt Cook is látható.

10. nap: Fox Gleccser - Punakaiki 

Folytatjuk utunkat a nyugati parti Westland Nemzeti Parkba. Mai napon ellátogatunk a kedves Hokitika városba, ahol rövid ismertetőt kapunk a híres Ponamu kőről, hagyományos és a mai felhasználási módjairól. Megnézhetjük, hogy a manufaktúrában hogyan készülnek a kézi gyártású Ponamu ékszerek. Érkezés a Paparoa Nemzeti Parkba, ahol a szemeink előtt válik valósággá az Avatar filmekben szereplő táj. Sétát teszünk a Palacsinta Szikláknál, amelynek alakzatait a viharos Tasmán Tenger hullámai formálják. Sétálunk egy szubtrópusi esőerdőben, befejezésül pedig az ország egyik legjobb történelmi PUB-jában lesz lehetőség vacsorára (fakultatív), ahol a helyi frissítőnek nincs párja. Szállás Greymouthban (1 éj). 

Szállás: Greymouth városában

11. nap: Greymouth - Kaikoura 

Ma délelőtt meglátogatunk egy kisvárost, mely úgy néz ki mintha egy vadnyugati film díszlete lenne. Séta a főutcán fotózási lehetőséggel és be lehet térni a helyi kávézóba megkóstolni a híres Új-Zélandi flat-white italt. Innen elindulva átkelünk a Déli Alpok vadregényes hegyei között a Lewis hágón keresztül, ahol egy kis alpesi tóhoz sétálunk el a kizárólag Új-Zélandon őshonos alpesi bükk erdőn keresztül. További megállók után jutunk el a keleti parti tengerpartra, ahol az elkövetkezendő két nap szállása lesz. Szállás Kaikoura-ban (2 éj). 

Szállás: Kaikura-ban 

12. nap: Kaikoura

Kaikoura méltán híres sokszínű tengeri élővilágáról és a finom hal ételeiről. Különleges elhelyezkedése miatt, a planktonban gazdag vizek biztosítják a dús tápanyagot az igen nagy számú tengeri élőlények számára. A fókatelep megtekintése, és a kilátóból elénk táruló panoráma is felejthetetlen programot ígrének. Ezenkívül a félsziget nagyszerű séta és túrázási lehetőséget ad mindenki számára.

Ma délelőtt lehetőség lesz hajóra szállni és elindulni egy bálnalesre (fakultatív). A világon egyedülálló módon itt  a part közelében élnek az ámbráscetek és egész évben itt tartózkodnak, emiatt hihetetlenül nagy: 85% esélyünk van látni legalább egyet belőlük.

Délután, akinek kedve van elmehet tengeri horgászatra, (fakultatív) ahol eddig a résztvevők mindig fogtak halat, sőt albatrosz madarakat is láttak. A kapitánytól megkapjuk a kifilézett halszeleteket és el tudjuk készíteni a szállásunkon - kiwi módra, BBQ-n.

13. nap: Kaikoura - Christchurch - Auckland

A Csendes Óceán partjait követő panoráma út bevezet bennünket a hegyek, majd a dombok közé, ahol szép borvidéken keresztül jutunk el Christchurch városába. Itt rövid városnézés után a reptérre utazunk, majd Aucklandbe repülünk, ahol késő délután elfogadjuk szállásunkat. Szállás Aucland-ben. 

Szállás: Hotel a városközpontban

14. nap: Auckland

Reggeli közös városnézés busszal. A város különleges fekvésű - öblök és félszigetek sokasága, vulkáni mezőkön. Két kikötője (Manukau és Waitamata), két tengerre nyílik, a Tasman-tengerre és a Csendes-óceánra. A Vitorlák Városának klímája a szubtrópusi és az óceáni keveréke, nem csoda, hogy évtizedek óta földünk 3 legélhetőbb metropolisza közé sorolják. Elhagyva a város zaját, a kizárólag Új-Zélandon található kauri fákat tekintjük meg, majd látogatást teszünk a Méz központban, kóstolással, vásárlási lehetőséggel. Délután szabadidő. 

15. nap: Auckland - Rotorua 

Ma Új-Zeland legnagyobb Maori települése, Rotorua városa felé vesszük utunkat. Utazás a világon egyedülálló Waitomo Glowworm Caves barlanghoz, ahol a világító férgek (parázsférgek) különleges földalatti világába csöppenünk. Majd lehetőség lesz a híres Gyűrűk Ura és Hobbit filmek eredeti helyszínének látogatására (fakultatív). Rotoruába való megérkezésünk után megtekintjuk a vulkáni tó partjain található kertet, helyi történelmi épületeket és egy természetes hőforrást mielőtt elfoglaljuk szállásunkat. Rotorua három fő vonzereje a vulkanikus mezőkön elhelyezkedő geotermikus aktivitás, a Maori kultúra és az adrenalin programok. Éj Rotoruában (2éj)

16. nap: Rotorua

Reggel utazás az óriási Taupo-tóhoz amely kicsivel nagyobb, mint a Balaton, de 180 m mély. Látogatás a Waikato folyó 15 m-re szűkülő, „brutális” vízhozamú vízesésénél, a Huka Falls-nál. Délután a Kék- és Zöld-tavak (Tikitapu és Rotokakahi) szubtrópusi páfrányfa esőerdejeibe érkezünk, ahol nagyszerű fotó lehetőségek várnak ránk a kilátóból. Délután fakultatív Vadvízi evezésre van lehetőség. A turisták számára megengedett a világ legmagasabb (két emelet magas) vízesésén zúgunk le a többi vízesés mellet, a gyönyörű őserdő borította kanyonban. 

Esti fakultatív Maori Falu látogatás, ahol megismerkedhetünk a Maorik ősi életével, szokásaikkal, amiket interaktív módon ki is próbálhatnak a vállalkozó szelleműek. A négy órás, tartalmas programot egy 4 fogásos Maori lakoma zárja le méltó módon.

17 -18. nap: Rotorua - Auckland - Budapest 

Reggeli látogatás Wai O Tapu különleges vulkáni tavainál, majd délután megkérkezés Aucklandban. Szabadidő után transzfer a reptérre. Érkezés haza a 18. napon.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Mount Aspiring Nemzeti Park
 • Fiordlands Nemzeti Park 
 • Westland Nemzeti Park 

 

Fakultatív programok:

Fakultatív programok, amelyek a helyszínen fizetendők, de előzetes jelentkezés szükséges irodánkban.


Helikopteres gleccser látogatás
(kb. 30 perc) 

Fedezze fel a Fox és a Franz Josef gleccser csodáit egy festői repüléssel. A Glacier Country lenyűgöző a földről, de a levegőből lélegzetelállító. A szubtrópusi esőerdővel körülvett városból felszállva csak néhány perccel múlva máris  élvezheti Új-Zéland legmagasabb hegyeinek, Fox és a Franz Josef gleccserek látványát. Szálljon át a csúcsokon és a hasadékokon, és legyen szemtanúja a gleccserország mélykék jegének. Az ár tartalmaz helikopteres leszállást a gleccserre.
Kb. 385 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 270 NZD 

Milford Sound helikopteres repülés (kb. 20-30 perc) 

Talan a legszebb helikopteres repülés leszállással a Nemzeti Park lélegzetelállító hegyei között. Felemelkedve a tengerparti bázisunkról, követjük a híres Milford Track-et az Arthur-völgyben és a festői Ada-tó felett. Megtekintjük a Sutherland-vízesést, Új-Zéland legmagasabb 581 méteres vízesését, mielőtt alpesi leszállásunk következik egy lélegzetelállító tó partja felett.
Kb. 495 NZD

Jetboat

Új-Zélandi szabadalom. A világ legizgalmasabb jet-hajózása, közel 4 millió embert nyűgözött le 1965-ös indulása óta, még az angol királynő is kipróbálta és most Önön a sor! A szépség és az erő egyedülálló kombinációja, semmihez sem hasonlítható élmény, amely ötvözi az érintetlen természeti tájat a faltól falig kanyonnal, attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyja a mólót, lélegzetelállító utazása fináléjáig.
(Komoly hát és gerinc problémákkal rendelkező utasoknak nem ajánlott.)
Kb. 139 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 77 NZD 

Farm kirándulás gőzhajóval (kb. 4 óra)

Egy több mint 110 éves gőzhajóval jutunk el egy tipikus Új-Zélandi alpesi farmra, ahol farm bemutatóval és fantasztikus Kiwi lakomával kényeztetnek el. A hajó a Déli félteke legrégebbi működő személyszállító gőzhajója. Egy különleges étkezési élményért hajókázzon át a Whakatipu-tavon. Egy tóparti étteremben kóstolhat finom ételeket, miközben séfünk a legjobb helyi alapanyagokat sütögeti a fatüzelésű grillen. Szórakoztató farmbemutató is szerepelt programban.
Kb. 165 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 85 NZD 

Hobbiton

A Gyűrűk Ura és Hobbit fílmek eredeti helyszíne és díszletei.
Csatlakozzon hozzánk, és tapasztalja meg az igazi Középföldét. A Waikato régió szívében beléphet a Shire buja legelőire, ahogyan az A Gyűrűk Urában és A Hobbitban látható. Szeressen bele a helyszínbe, ahogy az elismert rendező, Sir Peter Jackson tette, miközben átutazik a feledhetetlen szépségű tájon. A vezető körbekísér Hobbit faluban, bemutatva a részleteket, rámutatva a leghíresebb helyszínekre, és elmagyarázza, hogyan készült a filmvarázslat.
Kb. 89 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 44 NZD 

Vadvízi evezés (kb. 3-4 óra)

Minimum 6 fővel indul a program. Nemcsak a világon a legmagasabb 7 méteres vízesés adrenalinja, de a kanyon szépsége is hihetetlen élmény a vizek szerelmeseinek.
Kb. 130 NZD

Maori falu

Új-Zéland legtöbbet díjazott kulturális látványossága a maori faluban 4 órás esti program. Ismerje meg az ősi kultúrát és szokásokat az eredeti helyszíneken.

Lakomázzon a maori szezonális kai (konyha) ízeit megismerve, amely a maramatakához (maori holdnaptár) igazodik és azzal változik. Mindez az erdei Pā (faluban), magas Tawa fák alatt, és az erdő alkotta amfiteátrumán belül.  A Hākari (lakoma) az erdei horotaival (kanapék) kezdődik, és egy pazar, 3 fogásos fúziós vacsorában csúcsosodik ki, amelyeket díjnyertes maori szakácsok készítenek.

Kb. 250 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 105 NZD 

KaikouraBálnales hajóról (kb. 3-4 óra)

85% esély bálnát látni, mivel ezek a bálnák itt élnek az öbölben. Többnyire ámbrás cetet lehet látni de sok más faj is megtalálható. A bálnán kívül sok delfin (többszáz tagú falkák) és albatrosz madár is él itt és jó eséllyel látható a programon.
Kb. 165 NZD

Csendes óceáni tengerpart és történelmi pub látogatás (kb. 4 óra)

Minimum 10 fővel indul. A Keleti Part egyik legszebb partvonala, ahonnan a szigetvilág is látható. Tengerparti és Pohutukawa erdő séta, fürdési lehetőség. Majd egy történelmi “bohém” faluban látogatás a 100 éves PUB-ban ahol közösen megebédelünk az utolsó napon. Megkóstoljuk az új-zélandi tradicionális halászlét, ami nagyon finom és laktató.
Kb. 30 NZD

Horgászat hajóról - Kaikoura (kb. 3-4 óra)

95% esély fogásra. Red Ruby - tengeri sügér fajta, ami a helyiek kedvence. A kifogott halakat kifilézve el lehet vinni, sőt ha szerencsénk van még homárt is viszünk haza a varsákból.
Kb. 120 NZD-től

Gondola - Queenstown

A Déli félteke legmeredekebb libegője visz fel a város legszebb kilátójába. A célirányosan épített kocsik különleges vezetési élményt nyújt önnek, miközben több mint 1600 méteren lejtős kanyarokat és alagutakat fedez fel. Miután meghódította a pályát, pattanjon fel a libegőre, és tegye meg újra, újra és újra.
Kb. 80 NZD
Gyermek ár 14 éves korig: 60 NZD 

Siklóernyős repülés

Szállj velünk a Gondola felvonó tetejéről, és éld át a szabad repülést, miközben Queenstown felett szárnyalunk. A te választásod szerint egy gyengéd siklás vagy egy izgalmas kalandrepülés vár rád. Súly korlát minimum 20 kg, maximum 100 kg. A program része a Gondola a hegytetőre és a + 3 Luge ride. A célirányosan épített Luge kocsink különleges vezetési élményt nyújt önnek, miközben több mint 1600 méteren lejtős kanyarokat és alagutakat fedez fel. Miután meghódította a pályát, pattanjon fel a libegőre, és tegye meg újra, újra és újra.  

kb. 380 NZD 
Gyermek ár 14 éves korig: 360 NZD

Fontos információk:

Tervezett menetrend (változhat)

emirates_.png    qantas-vector-logo.png

November 1.    Budapest - Dubai  15:10 - 23:20                   EK112 / kb.5 óra 20 perc
November 2.    Dubai - Sydney     02:00 - 22:30                   EK414 / kb.13 óra 30 perc
November 4.    Sydney - Queenstown 09:25 - 14:25              QF121 / kb. 

November 17.  Auckland - Dubai     21:15 - 05:35 (másnap)   EK449 / kb. 17 óra
November 18.  Dubai - Budapest    10:35 - 13:35                   EK111  / kb.5 óra 55 perc

Az indulási és érkezési időpontok helyi idő szerint értendők.                                                                               

Igény esetén business osztályú repülőjegyek is foglalhatók.

FONTOS! 
- Csoportos repülőjegy foglalásnál egyben ültetjük be a csoportot a járatokra.
- Kérjük, hogy ültetési igényüket legyenek szívesek hátralékfizetésig jelezni. Nagyobb lábteres (vészkijárat) ülőhely foglalása csak felár ellenében lehetséges. 
- Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizzék a kiadott beszállókártyákat, mert azon csak ott, a pultnál tudnak módosítani, irodánknak a check-in megkezdését követően már nincs lehetősége belenyúlni a foglalásba.
- Amennyiben valaki ételallergia miatt speciális étkezést szeretne a repülőjáratokra igényelni (vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes vagy diabetikus - más lehetőség nem kérhető, illetve nem kombinálható, csak egy fajta választható), az legkésőbb 2 héttel az indulás előttig legyen szíves írásban elküldeni a travel@1000ut.hu email címre.


Beutazási szabályok

2022. szeptember 13-tól Új-Zéland eltörölt minden COVID-19 járvánnyal kapcsolatos beutazási korlátozást. Ennek értelmében a védőoltással nem rendelkező magyar állampolgárok beutazhatnak  karantén-, és vízumkötelezettség nélkül Új-Zélandra 90 napot meg nem haladó időtartamra.
A beutazás előtt nem szükséges teszt.


Fizetési határidők egzotikus körutak esetében

Egzotikus programjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

 • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
 • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
 • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

 


Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
A BBP biztosítás további előnye, hogy esetleges járattörlés vagy repülőgép késése esetén 150 EUR összeghatárig fedezik a légitársasági kártérítés behajtásának ügyintézési költségét, amennyiben az arra specializálódó cégen keresztül történik az ügyintézés. (Utasbiztosítás szabályzat G pontja.) További részletekről érdeklődjön kollégáinknál.
Biztosításokra vonatkozóan 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.
A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 

Ismerje meg Új-Zélandot!

[[video]]kv1QhdFjkBA[[/video]]

 

Vélemények az utazásról

Ügyfeleink az utazásról

Árak és időpontok

Indulás - visszaérkezés
Garantált indulás/társítás
Időtartam
Ár
2023.11.01 - 2023.11.18
18 nap / 15 éj
2 425 000 Ft

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Jelentkezem az útra
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

A fenti adatokat kizárólag annak érdekében használjuk fel, hogy az ajánlatot megadhassuk Önnek.

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 780.000 Ft)
 • a belső repülőjegy árát illetékkel
 • 15 éjszakai szállást, helyi szállodák, holiday parkok és lodge-ok kétágyas szobáiban
 • Sydney-ben a reggelit
 • a helyszíni közlekedést
 • a Sydney Operaház megtekintését (belülről is)
 • a hajókirándulást Sydney-ben (ebéddel)
 • a megadott programok
  belépőit
 • a magyar nyelvű helyi idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

 • a vízumügyintézési díjat
  23.000 Ft
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár 
  596.000 Ft
 • Napi reggeli keret
  kb. 25-30 NZD/fő/nap
 • Fakultatív programok
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  Top: 860 Ft/fő/nap
  Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Vagy kérjen visszahívást!

(Megnézem az adatvédelmi tájékoztatót)
Ismerje meg Új-Zélandot!

[[video]]kv1QhdFjkBA[[/video]]

 

Vélemények az utazásról

Ügyfeleink az utazásról

Hasonló utazások


Kis létszámú csoport
Pápua Új-Guinea

Pápua Új Guinea felfedezése a Goroka fesztivál idején

16 nap / 12 éj
2023.09.12
összesen 1 időpontban
2 940 000 Ft/fő
Ausztrália

Nagy Ausztrália és Új-Zéland körutazás

23 nap / 20 éj
2023.11.11
összesen 1 időpontban
3 498 000 Ft/fő
Maldív-szigetek

Vilamendhoo Island Resort & Spa 4*

10 nap / 7 éj
2023.06.28
összesen 3 időpontban
1 200 000 Ft/fő
Maldív-szigetek

Hotel Adaaran Select Hudhuranfushi 4*

10 nap / 7 éj
2023.06.28
összesen 3 időpontban
1 150 000 Ft/fő

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre egyedi, exkluzív ajánlatokért!